Huonekalut

Huonekalut löytyvät nykyisin kätevästi netistä ja huonekaluliikkeet panostavat nettisivustoihinsa aktiivisesti. Chatissa toimivan asiakaspalvelun avulla huonekaluostoksiinsa saa virtuaalitukea aamusta iltaan, mikä tekee esimerkiksi materiaalien ja hoito-ohjeiden selvittämisestä huomattavasti helpompaa.

Luin Living logo

Luin Living

98%
Luin Living tuo luksusta kodinsisustukseen kohtuuhintaan!
Kulta-Center-logo

Kulta-Center

98%
1933 perustettu Kulta-Center on Suomen tunnetuin kultasepänliike.
Lightshop.fi logo

Lightshop.fi

98%
Valaisinratkaisuja ammattilais- ja teollisuuskäyttöön Suomen Turusta.
Hajuvesi.fi logo

Hajuvesi.fi

98%
Kaikki kauneudenhoitoon kilpailukysykysin hinnoin!
Silvan timattikorut logo

Silván timanttikorut

97%
Kotimaisen korutyön taidonnäytteitä jo vuodesta 1972 lähtien
Polarn O. Pyret logo

Polarn O. Pyret

0%
Ruotsalainen Polarn O. Pyret tarjoaa kestäviä lastenvaatteita.
Daniel Wellington logo

Daniel Wellington

97%
Vuonna 2011 perustettu Daniel Wellington on kasvanut räjähdysmäisesti ja toimii jo yli…
Dermosil logo

Dermosil

98%
Dermosil on kehittänyt laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä tuotteita jo yli 30 vuoden…

Kuinka hankin huonekalut netissä?

Kalustekaupat ovat hyvin edustettuina netissä, vaikka harrastavat myös todella paljon vanhan koulukunnan paperimainoksia postin kautta. 

Lähestulkoon jokainen kalusteliike on netissä, oli kyse sitten pienestä nyrkkipajasta tai suuremmasta ketjusta. Suomen tunnetuin ja perinteikkäin tavaratalo Stockmann tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja myös huonekalujen saralla.

Tämä tekee tietysti ostamisesta helppoa, koska voit tehdä kaiken kotisohvaltasi. Toisaalta, koska valinnan varaa on paljon, saattaa pieni ihminen helposti eksyä nettikauppojen hyllyjen väliin pidemmäksikin aikaa!

Kokemuksia netin huonekaluliikkeistä

Kalusteiden valinnassa kannattaa olla järki mukana, ja esimerkiksi niiden värejä on syytä miettiä jo etukäteen.  Sisustuksessa on hyvä olla jonkinlainen suuntaa antava teema mukana, kun hommaa aloittaa. 

Toisaalta, jos pitää niin sanotusta kirpputorityylistä, niin mikään ei estä ostelemasta vähän sitä sun tätä. Valinnan varaa kyllä löytyy paljon!

Yksittäiset hauskat kalusteet tai esineet eivät kuitenkaan välttämättä sovi keskenään, ja kokonaisuus voi jäädä välttäväksi, mikäli ei pidä kokonaiskuvaa mielessä koko ajan. Mutta kauneus on katsojan silmässä.

Ostopäätköksen jälkeen voit yleensä valita, haluatko kalusteet kotiinkuljetuksella vai käytkö itse noutamassa ne liikkeeestä. Nouto on tietysti aina halvempi vaihtoehto, mutta ei välttämättä helpompi.

Huonekaluliikkeiden valikoimat netissä

Kaikki kalusteet ja muut sisustustarvikkeet löydät helposti netistä, jos haluat uusia kotisi sisustuksen tai tarvitset vaikka uusia terassikalusteita.

Netin kalusteliikkeiden sivuilta löydät taatusti niin

  • sohvat
  • sängyt
  • pöydät
  • kaapit
  • hyllyt.

Muista myös, että suurimmassa osassa kalusteita on eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Tätä ei aina välttämättä huomaa, mutta yleensä ne ovat niitä erivärisiä palloja siinä kuvan vieressä, joita klikkaamalla saat vaihdettua sitä kuvassa olevan kalusteen väriä.

Mieti siis tarkkaan, mikä väri miellyttää eniten. Etenkin sohvan ostaminen netissä voi olla vaikeaa, sillä materiaalilla on sohvakaupoilla väliä. Kangas- ja värivaihtoehtoja voi olla useita kymmeniä, joten tekstuureja on parasta käydä tunnustelemassa mahdollisuuksien mukaan liikkeessä.

Alennuskoodi kylpyhuoneliikkeeseen

Huonekaluliikkeet tarjoavat valtavan määrän alennuksia ja alennuskoodeja. Ole kuitenkin tarkkaavainen näiden kanssa, sillä esimerkiksi kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut useita huomautuksia kalusteliikkeille juuri niiden alennuskampanjoiden vuoksi.

Välillä on käynyt niin, että varsinaista alennusta ei ole juuri ollutkaan, mutta niin sanottua alkuperäistä hintaa on vain nostettu reippaasti. 

Me Arvostelut-palvelussa pidämme myös nämä asiat mielessä, kun tarjoamme arvosteluja ja kokemuksia huonekaluliikkeistä – objektiivisia sellaisia, totta kai!

Usein kysytyt kysymykset

Huonekalujen ostaminen netissä on helppoa, jos tietää täsmälleen, sopivatko hankitun tuotteen mitat juuri sille kaavailtuun tilaan.

Huonekaluja ostetaan usein sisään kannettuna -kotiinkuljetuksella etenkin silloin, kun hankintalistalla on isompi mööpeli, kuten sohva tai sänky.

Huonekaluliikkeiden chat-palvelut auttavat usein kuluttajia aamusta iltaan. Tarvittaessa asiakas voi kysyä apua tuotteisiin liittyen myös puhelimitse kivijalkakaupasta.

Tämä riippuu valitusta tuotteesta. Esimerkiksi suomalaiset lipastot ja laatikostot saapuvat usein valmiina, mutta halvempia huonekaluja joutuu yleensä kasaamaan ainakin jalkojen asennuksen verran.

Tämä onnistuu. Ongelmia voi ilmetä lähinnä tilaustuotteiden, kuten räätälöidyn sohvan kohdalla. Palautusoikeudesta kannattaa ottaa huolellisesti selvää ennen kaupantekoa.
This site uses cookies to enhance user experience.