Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi logo

Hajuvesi.fi tarjoaa asiakkailleen nimensä mukaisesti valtavan valikoiman hajuvesiä, meikkejä sekä hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Auktorisoituna jälleenmyyjänä Hajuvesi.fi pystyy tarjoamaan merkkituotteita kilpailukykyiseen hintaan ja samalla ostokerralla järjestyy kaikenlaisen kosmetiikan hankinta.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Hajuvesi.fi – Tuoksut ja kosmetiikkatuotteet helposti verkosta

Alun perin Ruotsissa vuonna 2005 perustettu yritys Parfym.se on laajentanut toimintansa Suomeen ja suomenkielisestä verkkokaupasta vastaa Hajuvesi.fi. Nimensä mukaisesti pääasiallinen valikoima koostuu erilaisista hajuvesistä ja tuoksuista, mutta valikoimaan kuuluvat nykyään myös kosmetiikka sekä muut kauneudenhoitoon liittyvät tuotteet.

Tuotevalikoimasta löytyvät suosituimmat ja tunnetuimmat tuotemerkit ympäri maailman. Valikoima on kattava kaikissa kategorioissa ja tuotteita löytyy myös useasta hintaluokasta. Asiointi on helppoa ja vaivatonta aina tuotteiden valinnasta toimitukseen saakka.

Hajuvesi.fi kokemuksia

Verkkokaupan valikoima on laaja lähes kaikkien tuotteiden osalta ja esimerkiksi deodorantteja löytyy kymmeniltä valmistajilta. Oman suosikkituoksunsa löytäminen on helppoa, kunhan tietää mitä etsii. Muutkin tuotteet, kuten shampoot ja ihonhoitotuotteet löytyvät valikoimista samalla kertaa ja mikäli haluaa suosia määrättyä tuotemerkkiä, onnistuu kaikkien ko. brändin tuotteiden listaaminen samalle sivulle.

Kaiken kaikkiaan sivusto on selkeä ja tuotteiden ostaminen helppoa. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja usein halvemmat kuin lähimmällä jälleenmyyjällä. Maksaminen sujuu sutjakasti suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla ja tilaus saapuu tukevasti pakattuna kotiovelle tai noutopisteeseen muutamassa päivässä.

Hajuvesi.fi tuotevalikoima

Aluksi pelkästään hajuvesistä koostunut tuotevalikoima on laajentunut koskemaan kaikkia tuoksuja ja lisäksi ihonhoito, hiustenhoito ja meikkituotteita. Tarjolla ovat tunnetuimmat brändit ja myös harvinaisempia valmistajia, joiden tuotteita voi olla hankala löytää muualta.

Tuoksut

Verkkokaupan laajin valikoima löytyy edelleen tuoksuista, joita on tarjolla lukematon määrä kymmeniltä eri brändeiltä. Kategoriat voidaan jakaa miesten ja naisten tuoksuihin tai suoraan tuotemerkin mukaan. Hajuvedet, deodorantit, after shave tuotteet, suihkugeelit, huonetuoksut ja eteeriset öljyt kuuluvat tuoksujen kategoriaan. Lisäksi tarjolla on lahjapakkauksia ja tuotesettejä.

Hiustuotteet

Käsi kädessä tuoksujen kanssa kulkevat hiustuotteet, joihin kuuluvat shampoot, hoitoaineet, tehohoitotuotteet, muotoilutuotteet ja -välineet sekä hiusvärit. Tuotevalikoimasta löytyvätkin kaikki tarvittavat hiustenhoitotuotteet sekä miehille että naisilla ja kaikille muillekin. 

Ihonhoito

Ihonhoitotuotteiden kirjo on Hajuvesi.fi verkkokaupassa myös valtava. Tuotekirjo kattaa sekä kasvojen että vartalon ihonhoidon ja kategorioihin kuuluvat mm. kasvovoiteet ja -vedet, kasvonaamiot, seerumit, vartalo-öljyt, saippuat ja aurinkovoiteet. Lisäksi valikoimiin kuuluvat miehille suunnatut after shave -tuotteet, partashampoot, parta-öljyt ja parranajotuotteet.

 Meikit

Kattavan tuotevalikoiman täydentävät meikit, joita löytyy jokaiseen lähtöön. Oli tarvetta sitten silmämeikeille, puutereille, huulipunalle tai käytännössä mille tahansa kosmetiikkatuotteelle, Hajuvesi.fi valikoimasta löytyy hyvin todennäköisesti kaikki tarvittava – myös meikkitarvikkeet, kuten meikkisiveltimet ja kynsilakanpoistoaineet.

Hajuvesi.fi hinnat

Pelkästään verkkokauppana toimivan liikkeen suurimpia etuja on kulujen minimointi ja näin ollen myös Hajuvesi.fi hinnat ovat kilpailukykyiset ja usein halvemmat kuin jälleenmyyjillä kivijalkaliikkeissä. Tuotteiden hinnat riippuvat usein brändistä ja hinnat vaihtelevat suuresti. Kautta linjan hinnat on pystytty painamaan mahdollisimman alas ja erilaiset alennukset kannattaa myös poimia.

Hajuvesi.fi ale

Hajuvesi.fi tarjoaa usein alennusmyyntejä ja kampanjoita, jotka löytyvät helpoiten nettisivun ylävalikon kohdasta ”kampanjat”. Kampanjat ja alennukset ovat usein voimassa vain rajoitetun ajan ja tuotteita on myynnissä vain vähän.

Hajuvesi.fi maksutavat

Verkkokaupan maksupalvelusta vastaa Qliro, jonka kautta maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, luottokortit sekä Qliron tarjoamat osamaksu, tilimaksu tai 14 päivän lasku. Luottoon perustuvat maksuvaihtoehdot vaativat luottotietojen tarkistuksen. Ostokset voi maksaa myös MobilePaylla.

Hajuvesi.fi toimitusajat

Jos tilaus tehdään ennen klo 14 arkipäivänä, se käsitellään ja lähetetään pääsääntöisesti saman päivän aikana. Tyypillisesti tilauksen toimitusaika on 2-7 arkipäivää riippuen valitusta toimitustavasta. Toimitustapoja ovat:

·   Posti Paketti: 3-5 arkipäivää

·   PostNord Tavarakirje: 4-7 arkipäivää

·   Budbee Box: 2-4 arkipäivää

·   Budbeen kotiinkuljetus: 2-4 arkipäivää

Toimitustapojen valintaa voi rajoittaa tilauksen toimitusosoite sekä tilauksen koko ja paino. Kassalla näkyvät vain saatavilla olevat toimitustavat.

Hajuvesi.fi tuotteen palautus

Verkosta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta alkaen. Mikäli palautukselle tulee tarvetta, tulee ensimmäisenä olla yhteydessä asiakaspalveluun. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja käyttämättömiä tuotteita, joiden sinettejä tai pakkauksia ei ole avattu.

Hajuvesi.fi kanta-asiakasohjelma

Varsinaista kanta-asiakasohjelmaa ei ole tarjolla, mutta tilaamalla uutiskirjeen saa 10 % kerta-alennuksen sekä lisäksi uutisia trendeistä ja tarjouksista.

Hajuvesi.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja parhaiten yhteyden saa käyttämällä verkkosivuilta löytyvää lomaketta. Viestin voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) hajuvesi.fi. Huomioithan, että asiakaspalvelu on suljettu viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Hajuvesi.fi yhteystiedot

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen verkkokaupan Parfym.se:n suomenkielinen sisarsivusto. Ruotsissa yrityksen osoite on Barnhusgatan 22, 111 23 Stockholm. Yhteydenotto onnistuu suomeksi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu (at) hajuvesi.fi tai ruotsiksi kundtjanst (at) parfym.se.

Hajuvesi.fi risut ja ruusut

Ruusut: Kaikki tuoksut samasta verkkokaupasta. Valikoimissa myös kauneudenhoitotuotteita, joten meikkipussin voi täyttää kerralla samasta paikasta. Parhaat brändit hyvin edustettuina. Kilpailukykyiset hinnat. Vegaanisia tuotteita valikoimissa.

Risut: Tuotteiden kokeileminen mahdotonta, joten pitää tietää mitä etsii. Verkkosivu hieman sekavan oloinen.

Hajuvesi.fi yhteenveto

Hajuvesi.fi tekee tuoksujen ja kauneudenhoitotuotteiden shoppailemisesta helppoa ja nopeaa, sillä parhaista brändeistä koostuva tuotevalikoima on kattava jokaisessa kategoriassa. Ainoastaan verkossa toimiva myymälä pystyy pitämään hinnat kilpailukykyisinä ja asiakkaat tyytyväisinä. Tuotteiden selailu, valitseminen ja tilaaminen on suoraviivaista eikä aikaakaan, kun tuote on toimitettu kotiovelle tai noutopisteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Yli 49 euron tilauksissa postikuluja ei ole, muuten postikulut ovat 3,95–5,95 euroa riippuen toimitustavasta.

Kyllä, valikoimista löytyvät vegaaniset tuotteet on merkitty isolla V-logolla.

Alennuskoodin voi käyttää seuraavasti: 1. Aktivoi alennuskoodi kassalla klikkaamalla ”Anna alennuskoodi tai lahjakortti” 2. Kirjoita alennuskoodi avautuvaan ruutuun 3. Paina ”vahvista” Alennuskoodia ei voi käyttää alennustuotteisiin eikä Premium-merkkeihin.

Valikoimista löytyy tuotteita kaikille ihmisille, myös miehille. Miehille suunnatut tuotteet löytyvät helpoiten ylävalikon linkin ”Miehet” kautta.

Jos tilattu tuote on rikki tai väärä, tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun, jotta reklamaatioprosessi voidaan käynnistää.
This site uses cookies to enhance user experience.