Koti ja sisustus

Kaikki kodintarpeet ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Oli kyse sitten keittiöremontista tai puutarhan multapusseista. Olemme keränneet ja arvostelleet netin tärkeimmät kodintarpeita tarjoavat liikkeet.

KitchenOne logo

KitchenOne

98%
Keittiötarvikkeet, laitteet ja sisustustuotteet jokaiseen kyökkiin.
Lightshop.fi logo

Lightshop.fi

98%
Valaisinratkaisuja ammattilais- ja teollisuuskäyttöön Suomen Turusta.

Mitä ikinä kotiisi tarvitset, sen netistä löydät

Kaikki kodintarvikkeet aina keittiöveitsistä tapetteiihin on mahdollista löytää nettikaupoista. Oli hankintalistallasi sitten kylpyhuoneen kaakelit, puutarhan kalusteet tai erilaiset sisustuselementit, saat kaiken mahdollisen kätevästi netistä. 

Sisustus

Sisustaminen on monelle suoranainen intohimo. Onkin kätevää, että netin sisustusliikkeet ovat niin helposti tarjolla, vaikka toisaalta tuotteiden kaupassa hypistelyssä on oma viehätyksensä.

Finlaysson, Hemtex, Vallila tai Finnish design shop. Mikä vain on tyylisi, niin varmasti löydät netistä kaiken tarvitsemasi. Jos haluat sisustaa laadukkaasti skandinaaviseen tyyliin, niin noista neljästä jälkimmäinen lienee eniten sinun juttusi.

Aalto-maljakot ja mariskoolit löydät myös esimerkiksi Stockmannin verkkokaupan sisustusosastolta. Samoin kuin Artekin ritiläpenkit ja laadukkaat villamatot.

Kylpyhuone

Voit nykyisin tehdä kylpyhuoneesi remontin suunnittelun netissä, tilata kaakelinäytteet kotiisi ja vasta sitten aloittaa varsinainen kylpyhuoneremontti, kun kaikki näyttää suunnitelmassa siltä, miltä pitääkin.

Kaakeleiden ja muiden laattojen lisäksi voit helposti löytää netistä esimerkiksi

 • suihkut
 • porealtaat
 • lavuaarit
 • wc-pöntöt
 • kompaktit saunat ja infrapunasaunat
 • peilikaapit.

Sekä yksittäiset kylpyhuoneliikkeet että isot ketjut tarjoavat valtavat valikoimat käyttöösi vain parilla klikkauksella.

Keittiö

Keittiöremontti mielessä? Keittiöremontin hinta riippuu pitkälti siitä, kuinka suurta remonttia olet suunnitellut. Jos päivität kalustoa ja vaihdat jonkun kodinkoneen, pyörii remontin hinta yleensä 5000 euron nurkilla. 

Keittiöremontin hinta nousee sitä mukaan, kun toimenpiteitä lisätään listaan.Kun uusit keittiökalusteet, kodinkoneet, altaan ja hanan, nousee hinta todennäköisesti yli 10 000 euron. 

Kokonaisvaltainen keittiöremontti tulee todennäköisesti maksamaan sinulle 15 000 euroa tai enemmän. Kaikissa vaihtoehdoissa hintaa voi tietysti pudottaa, jos tekee itse osan töistä. Silloin tosin on parempi tietää, mitä on tekemässä, ettei hintalappu lopulta tule kalliimmaksi.

Kalusteet

Kalustekaupat netissä ovat myös hyvin edustettuina. Kaikki kalusteet ja muut sisustustarvikkeet löydät helposti netistä, jos haluat uusia kotisi sisustuksen tai tarvitset vaikka uusia terassikalusteita.

Lähestulkoon jokainen kalusteliike on netissä, oli kyse sitten pienestä nyrkkipajasta tai suuremmasta ketjusta. Kodin1 tai designliike, kuten Pentik, jokaiselle on tarjolla jotakin, kun tarvitaan uusia kalusteita kotiin.

Kalusteiden valinnassa kannattaa olla järki mukana, ja esimerkiksi niiden värejä on syytä miettiä jo etukäteen.  Sisustuksessa on hyvä olla jonkinlainen suuntaa antava teema mukana, kun hommaa aloittaa. Yksittäiset hauskat kalusteet tai esineet eivät välttämättä sovi keskenään, ja kokonaisuus voi jäädä välttäväksi, mikäli ei pidä kokonaiskuvaa mielessä koko ajan.

Puutarha

Netistä löydät paljon vinkkejä puutarhaan ja huonekasvien hoitoon. Jos tarvitset apua pihasuunnittelussa, puutarhanhoidossa tai pihatöissä, niin erilaiset puutarhanhoitoon ja erikoistuneet liikkeet ovat muun muassa hyvä vaihtoehto avun löytämiseksi.

Puutarhaliikkeissä saat ammattiosaamisen lisäksi tietysti ostettua kaiken tarpeellisen – ja yleensä vielä saman katon alta.

Apua ja ideoida puutarhan hoitoon saat niin isoilta ketjuilta kuin pienemmiltä yksityisyrittäjiltä. Kukat ja muut puutarhakasvit, kuten hyötykasvit voit istuttaa pienempäänkin puutarhaan, kunhan tiedät miten mikäkin toimii.

Puutarhakalusteet

Ihmisen viihtyvyyden kannalta puutarhassa kasvien lisäksi tärkein tekijä on kalustepuoli. Mitäpä sitä ihminen tekisi kauniilla puutarhalla, jos siellä ei olisi kalusteita? 

Puutarhoihin eriskoistuneista liikkeistä löydät niin

 • puutarhakeinut
 • tuolit ja pöydät
 • ulkosohvat
 • riippumatot
 • terassilaatat
 • parvekkeen ja terassin lämmittimet
 • ulkoporeammeet ja paljut.

Unohtamatta tietenkään grillejä! Kaasugrilli, hiiligrilli vai sähkögrilli? Mikä on sinulle ja puutarhallesi tai terassillesi sopivin? 

Weberin kaasugrillit ja hiilikäyttöiset pallogrillit tarjoavat kesän makuja pitkälle syksyyn. Huomioithan, että useissa kerrostaloissa parvekkeella sallitaan ainoastaan sähkögrilli.

Huonekaluliikkeet

Kodin sydän on keittiö, sanotaan, mutta aika kivan kodista tekevät kalusteet. Hyvä sohva, mukava nojatuoli, sänky ja kaikki muut huonekalut, jotka ovat päivittäisessä käytössä, jäävät usein unholaan kodin tärkeitä asioita miettiessä.

Ehkä huonekalut ajatellaan itsestäänselvyytenä, mitä koteihin tulee. Mutta on kuitenkin suuri merkitys sillä, että minkälaisen olohuoneen itsellesi kasaat. Sinun tarvitsee vain päättää, haluatko valmiita ja raskaita huonekaluja vaikkapa Vepsäläiseltä vai kevyempiä tee se itse -huonekaluja Ikeasta.

Tärkein kriteeri huonekalujen valinnassa on kuitenkin se, että ne ovat sellaisia, joista asukkaat itse pitävät.

Usein kysytyt kysymykset

Netistä voi ostaa vaivatta myös esimerkiksi huonekaluja, mikäli tarvittavat mitat ovat tarkasti selvillä.

Netistä löydät helposti niin lakanat, pyyhkeet, matot, pöytäliinat, valmisverhot, patalaput kuin tuoksukynttilätkin.

Samaan ketjuun kuuluvissa netti- ja kivijalkakaupoissa on usein samat tarjoukset. Hintoihin kannattaa perehtyä huolella, jotta etsimänsä tuotteen saa mahdollisimman huokeaan hintaan.

Netin huonekaluliikkeissä on usein tuntikausia päivässä auki oleva chat-palvelu, jossa voi kysyä neuvoa niin huonekalujen materiaaleista, hoidosta kuin toimitusajoista.

Grillejä on monenlaisia - valitse ensiksi, haluatko hiili-, kaasu- vai pellettigrillin. Hintaluokka vaihtelee laidasta laitaan, mieti, riittääkö muutaman kympin pallogrilli vai tarvitsetko yli tonnin maksavan hifistelygrillin.
This site uses cookies to enhance user experience.