Puutarhatarvikkeet

Kaipaatko vinkkejä puutarhanhoitoon? Entä oletko uusien puutarhakalusteiden tarpeessa? Näihin löydät vastauksia arvostelemistamme puutarhaliikkeistä. Lue kokemuksia ja arvosteluja!

Lightshop.fi logo

Lightshop.fi

98%
Valaisinratkaisuja ammattilais- ja teollisuuskäyttöön Suomen Turusta.
Stockmann logo

Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!

Kiinnostaako puutarhan ja huonekasvien hoito? – Osta puutarhatarvikkeet kätevästi netistä

Netistä löydät paljon vinkkejä puutarhaan ja huonekasvien hoitoon. Jos tarvitset apua pihasuunnittelussa, puutarhanhoidossa tai pihatöissä, niin erilaiset puutarhanhoitoon ja erikoistuneet liikkeet ovat muun muassa hyvä vaihtoehto avun löytämiseksi. Netin ansiosta hankit myös puutarhatarvikkeet helposti ja vaivattomasti suoraan kotisohvalta käsin!

Puutarhatarvikkeet netistä

Hyvät puutarhaliikkeet palvelevat asiakkaitaan myös netissä chatin kautta tai vaihtoehtoisesti näihin liikkeisiin voi olla yhteydessä myös puhelimitse. Asiansa osaava asiakaspalvelu opastaa ja antaa vinkkejä kaikkeen puutarhaan liittyvään ja siihen, mitkä puutarhatarvikkeet soveltuvat mihinkin.

Netissä puutarhatuotteiden ostaminen on helppoa ja vaivatonta, koska sinun ei tarvitse kävellä pitkin suuria liiketiloja haluamaasi etsimässä. Vain muutama klikkaus ja tuotteet ovat parhaimmillaan jo matkalla kotiovellesi. Tuotteita voi hankkia esimerkiksi Stockmannilta.

Jos et halua maksaa kotiinkuljetuksesta, voit tehdä tilauksen netistä, ja käydä hakemassa tarvitsemasi liikkeen noutotiskiltä.

Puutarhaliikkeiden valikoimat

Puutarhaliikkeissä saat ammattiosaamisen lisäksi tietysti ostettua kaiken tarpeellisen – ja yleensä vielä saman katon alta. Puutarhaliikkeissä ei myydä ainoastaan kasveja ja kukkasipuleita, vaan valikoimaan kuuluvat myös

  • puutarhakalusteet
  • grillit
  • trampoliinit
  • kasvihuoneet
  • laatat
  • piharakennukset
  • valaisimet
  • kastelulaitteet
  • multa
  • koriste-esineet.

Edellä mainittuihin kategorioihin voi tutustua näppärästi esimerkiksi Stockmannilta.

Apua ja ideoida puutarhan hoitoon saat niin isoilta ketjuilta kuin pienemmiltä yksityisyrittäjiltä. Kukat ja muut puutarhakasvit, kuten hyötykasvit voit istuttaa pienempäänkin puutarhaan, kunhan tiedät miten mikäkin toimii.

Valikoimat puutarhaliikkeissä ovat monesti paremmat kuin varsinaisissa liikkeissä paikan päällä. Tämä on tietysti täysin luonnollista, sillä usein puutarhaan liittyvät ostokset ovat verrattain suuria, ja puutarhakauppojen liiketilat siihen nähden pieniä. 

Nettivalikoimiin ei sen sijaan tarvitse laittaa kuin valokuva ja tuotetiedot, joten sinne mahtuu huomattavasti enemmän valikoimaa!

Alennuskoodi puutarhaliikkeeseen – puutarhatarvikkeet edullisesti

Myös puutarhaliikkeet tarjoavat asiakkailleen alennuskoodeja tiettyihin tuotteisiin aina silloin tällöin. Toisaalta helpompi tapa löytää alennuksia puutarhaliikkeisiin on osua sivustolle tiettyyn aikaan vuodesta. 

Muista, että monet sesonkituotteet ovat reippaissa tarjouksissa aina sesongin loppupuolella, joten esimerkiksi ensi kesän puutarhakalusteet voi olla hyvä ostaa syksyllä. Parhaat alennukset puutarhaliikkeisiin tulevat siis niin sanotusti jälkijunassa.

Me Arvostelut-palvelussa pyrimme löytämään käyttöösi parhaat tarjoukset puutarhaan, mutta emme silti suostu tinkimään objektiivisuudesta arvosteluissamme.

Usein kysytyt kysymykset

Puutarhaliikkeet myyvät laidasta laitaan erilaisia piha- ja terassikalusteita, laattoja, kasveja, grillejä ja pihakeinuja.

Puutarhaliikkeestä saa neuvontaa ja apua erilaisiin suunnitteluun liittyviin kysymyksiin sekä kasvien ja kalusteiden valintaan

Suomen vaativissa sääolosuhteissa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa siihen, että kasvihuone tai katettu terassi kestävät lumen painon. Puutarhakalusteet kannattaa varastoida mahdollisuuksien mukaan talveksi sisätiloihin.

Kyllä voi. Monella on kotipuutarhassaan sekä että.

Paljusta on iloa, mikäli sille on sopiva paikka puutarhassa.
This site uses cookies to enhance user experience.