Kylpyhuonetarvikkeet

Ideoita kylpyhuoneeseen ja laaja tarjonta. Sitä ovat kylpyhuoneliikkeet netissä! Kaakeleiden ja muiden laattojen lisäksi löydät helposti netistä esimerkiksi suihkut, porealtaat, lavuaarit, wc-pöntöt, peilikaapit ja pyyhkeet sekä sisustustuotteet unelmiesi koti-spahan.

Luin Living logo

Luin Living

98%
Luin Living tuo luksusta kodinsisustukseen kohtuuhintaan!

Hanki kylpyhuonetarvikkeet kätevästi netistä

Voit nykyisin tehdä kylpyhuoneesi remontin suunnittelun netissä, tilata kaakelinäytteet kotiisi ja vasta sitten aloittaa varsinainen kylpyhuoneremontti, kun kaikki näyttää suunnitelmassa siltä, miltä pitääkin. Sekä yksittäiset kylpyhuoneliikkeet että isot ketjut tarjoavat valtavat valikoimat käyttöösi vain parilla klikkauksella. Liikkeillä on myös omat suunnittelupalvelunsa, jolloin saat alan asiantuntjian suunnitteleman kylpyhuoneen samaan hintaan.

Olemme haravoineet netin parhaat kylpyhuoneliikkeet sinua varten, jotta ostosten tekeminen olisi sinulle helpompaa ja edullisempaa. Unelmien kylpyhuoneen viimeistely onnistuu tietenkin viimeisen päälle harkituilla tekstiileillä ja sistustuselementeillä.

Kokemuksia kylpyhuoneliikkeistä

Kylpyhuoneliikkeet saivat kovan nosteen korona-aikana, kun ihmiset alkoivat panostaa omiin koteihinsa matkustelun jäätyä vähemmälle.

Tästä on ollut suoraa hyötyä myös asiakkaille, sillä useat liikkeet ovat pystyneet lisääntyneiden tulojen myötä kehittämään verkkokauppojaan – ja tulokset ovatkin olleet varsin mukavia asiakkaan näkökulmasta.

Netistä voit tilata esimerkiksi ilmaisia näytteitä vaikkapa kaakeleista, tehdä sen jälkeen ostopäätöksen ja vaihtoehtoisesti joko tilata kaakelit ja muut tarvikkeet kotiinkuljetuksella tai vaihtoehtoisesti hakea ne kaakelikauppasi noutopisteestä.

Ideoita kylpyhuoneeseen

Kaakeleiden ja muiden laattojen ohella netin syövereistä poimit ostoskoriisi esimerkiksi

 • suihkut
 • porealtaat
 • lavuaarit
 • wc-pöntöt
 • peilikaapit
 • kiukaat
 • löylykiulut
 • suihkuverhot
 • kylpyhuoneen matot
 • pyyhkeet
 • pyykkikorit.

Ja mikä parasta, hienon kylpyhuoneen rakentamiseen saat paljon ilmaisia vinkkejä eri kylpyhuoneliikkeiden nettisivuilta. 

Valikoimat kylpyhuoneliikkeiden nettisivuilla ovat yleensä huomattavasti suuremmat kuin varsinaisissa liiketiloissa, koska fyysiset tilat ovat paljon rajallisemmat kuin mitä nettisivuille mahtuu.

Alennuskoodi kylpyhuonetuotteisiin

Monet liikkeet tarjoavat alennuksia esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleihin tai muihin tuotteisiin. Joskus nämä alennukset tulevat alennuskoodin muodossa, toisinaan taas ihan perinteisinä kausiluontoisina alennuksina. Kannattaakin olla kärppänä tilanteessa, kun kylpyhuoneremontti on ajankohtainen.

Me Arvostelut-palvelussa panostamme objektiivisiin arvosteluihin ja kokemuksiin kylpyhuoneliikkeistä, mutta pyrimme silti tuomaan eteesi parhaat tarjoukset kylpyhuoneisiin liittyen.

This site uses cookies to enhance user experience.