Hemtex

Hemtex logo

Hemtex tarjoaa asiakkailleen kaikki tarvittavat kodintekstiilit – ja aika paljon muutakin – sopuisaan hintaan ja valtavasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun jotain. Ruotsalaisen ICA-ketjun omistama Hemtex toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, ja painotus on vahvasti pohjoismaisessa käytännöllisyydessä ja hinta-laatusuhteessa.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Hemtex: Plussat ja miinukset

+Upeita tuotteita kohtuuhintaan
+Hienoja sisustusideoita
+Laadussa ei ole valittamista
-Asiakaspalvelu palaa yleensä viestiin 48 tunnin kuluessa - hidas vastausaika

Hemtex – Kaikki mahdollinen sisustukseen ja vähän päälle

Kodintekstiilien ja sisustuksen erikoisliike Hemtex perustettiin vuonna 1973 Ruotsissa ja vuoteen 1990 mennessä myymälöitä oli jo 60. Suomeen Hemtex avasi ensimmäisen myymälänsä vuonna 2001. Tällä hetkellä Hemtexillä on 136 myymälää Ruotsissa, 17 Suomessa ja viisi Virossa. Koko Hemtex-ketjun on omistanut vuodesta 2015 lähtien ruotsalainen vähittäistavaraliike ja pörssiyhtiö ICA Gruppen.

Hemtex painottaa tuotteissaan sekä laatua että sopivuutta pohjoismaalaiseen kotiin. Mallistoissa painotetaan käytännöllisyyttä ja Hemtexin yksi valttikorteista onkin se, että kaiken kodinsisustuksen voi hankkia samasta paikasta – joko noudattaen samaa mallistoa tai ei.

Valikoima ei rajoitu ainoastaan tekstiileihin, vaan mukaan ovat sekä koriste-esineet että huonekalut ja valaisimet, sekä jopa keittiötarvikkeet. Verkkokaupasta löytyvät kaikki Hemtexin tuotteet kategorioittain ja valinnan varaa on rutkasti lähes kaikissa kategorioissa. Laaja valikoima on laadukas ja tyyliltään elegantti.

Kokemuksia Hemtexistä

Hemtex on helppo sisustusliike, koska sieltä löytyy kaikki tarpeellinen kodin sisustukseen kankaista huonekaluihin, valaisimiin ja koriste-esineisiin. Käytännössä koko kodin voi sisustaa pelkästään Hemtexin verkkokaupassa ja valikoimassa on kattavasti erilaisia mallistoja ja tuoteperheitä, joita yhdistelemällä tyydyttää vaativankin sisustustarpeen.

Vaikka tuotteet ovat verrattain kalliita, laatu ja tyyli oikeuttavat hieman kalliimman hinnan. Lisäksi verkkokaupan sujuvuus ja ilmainen toimitus isommille tilauksille puoltavat Hemtexillä asiointia.

Verkkokauppa toimii erinomaisesti ja tuotteiden etsiminen sekä valitseminen onnistuvat helposti ja suoraviivaisesti. Lisäksi tuotesivut ovat erityisen informatiivisia ja tuotteiden kuvat sekä kuvaukset mallikkaasti toteutettu.

Tuotearvioita löytyy kiitettävästi ja ne ovat suurimmaksi osaksi hyödyllisiä. Myydyimpien tuotteiden alasivulta löytyvät helposti ajattomat suosikit ja inspiraatio-alasivulta löytää valtavan määrän vinkkejä, oppaita ja erilaisia trendejä. Verkkosivujen erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluu kätevä tuotteiden rajaus, jolloin tuotteen valinta määrätyillä kriteereillä on todella helppoa ja nopeaa.

Hemtex tuotevalikoima

Hemtexin tuotevalikoima on laaja ja kattaa sekä kaikki kodintekstiilit että paljon muuta sisustukseen, mukaan lukien valaisimet ja huonekalut. Hemtexiltä löytääkin käytännössä kaiken, mitä kodin sisustukseen voi kuvitella tarvitsevansa.

Sisustustekstiilit

Hemtexin pääasiallinen ja alkuperäinen tuotekategoria ovat sisustustekstiilit aina peitoista ja lakanoista verhoihin, kylpymattoihin ja pöytäliinoihin. Kaikki kodin tekstiilit löytyvätkin verkkokaupasta eri kategorioista käyttökohteen mukaan ja mallistoja voi halutessaan etsiä myös niiden nimillä.

Muu sisustus

Tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään tekstiileihin. Tarjottimella ovat näin ollen muutkin sisustuselementit, kuten

 • erilaiset koriste-esineet
 • kynttilät
 • maljakot
 • lyhdyt
 • keittiötarvikkeet.

Hemtex tarjoaakin mahdollisuuden hankkia käytännössä kaiken kodin sisustukseen liittyvän yhdestä ja samasta osoitteesta.

Huonekalut ja valaisimet

Hemtexin valikoima ulottuu myös huonekaluihin ja valaisimiin. Pohjoismaista designia suosiva huonekaluvalikoima on suppea mutta noudattaa Hemtexin tuotteiden korkeita laatustandardeja. Valaisimien valikoima on laajempi ja valikoimista löytyykin valoa jokaiseen kotiin.

Hemtex hinnat

Hemtexin tuotteet ovat hinta/laatu-suhteeltaan erinomaisia, mutta eivät kovinkaan edullisia. Verrattuna muihin vastaaviin verkkokauppoihin Hemtex kuitenkin pärjää mainiosti, sillä laatua saa harvemmin alennuslaarista. Hemtex tarjoaa tuotteita laajalla skaalalla ja myös hinnat vaihtelevat eri mallistojen välillä. Tarjouksia kannattaa tietenkin pitää silmällä.

Hemtex tarjoukset

Verkkokaupan tarjoukset-välilehdeltä löytyvät kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat, olivat kyseessä sitten sesonkituotteet tai poistuvat mallistot. Kanta-asiakkaana saat tiedon eri tarjouskampanjoista kätevästi sähköpostiisi.

Hemtex maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa Klarnan Checkout -palvelua käyttämällä. Palveluun kuuluvat maksutavat ovat 14pv lasku, joustava erämaksu, korttimaksut Visa, Mastercard ja American Express sekä verkkopankkimaksut.

Hemtex toimitusajat

Normaalisti Hemtexin toimitusaika on 5-7 arkipäivää noutopisteelle, kotiinkuljetuksena tai myymälöihin Suomessa. Tuotteet toimitetaan keskusvarastolta Ruotsista ja joissakin tapauksissa toimitusaika voi olla pidempi.

Hemtex noutopalvelu

Voit tilata verkkokaupan tuotteet myös myymälään Klikkaa & Nouda -tilauksena. Myymälästä kerättävät tilaukset ovat noudettavissa kolmen tunnin sisään tilauksesta. Jos tilausta ei voida kerätä kokonaisuudessaan myymälästä, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Hemtex tuotteen palautus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja 30 päivän vaihto-oikeus myymälöissä. Palautus tai vaihto edellyttää alkuperäistä kuittia sekä tuotepakkausta. Palautuskulu postitse on 6,95 euroa ja suurien pakkausten, kuten huonekalujen palauttaminen onnistuu vain myymälöihin. Avattuja hygieniatuotteita, kuten vuodevaatteita, peittoja tai tyynyjä ei voida palauttaa.

Hemtex reklamaatiot

Jos ostamasi tuote on viallinen tai väärä, Hemtex vastaa virheellisestä tuotteesta ja joko toimittaa maksutta oikean tuotteen tai palauttaa ostohinnan. Havaitessasi tuotteen olevan viallinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun.

Hemtex kanta-asiakasohjelma

Hemtexin kanta-asiakasohjelma Club Hemtex on ilmainen ja etuihin kuuluvat mm. sisustusvinkit ja klubitarjoukset. Club Hemtex -jäsenille on tarjolla myös klubipäiviä ja VIP-tapahtumia sekä lisäksi ilmaisen toimituksen raja on vain 59,95 euroa. Uudet jäsenet saavat yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta kerta-alennuksen -40 %.

Hemtex asiakaspalvelu

Hemtexin myymälöiden asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja omistautunutta. Myymälässä onkin hyvä vierailla, jos ei ole aivan varma mitä etsii tai jos esimerkiksi tuotteen ominaisuuksista on kysyttävää. Jos myymälä ei satu kohdalle, asiakaspalveluun voi myös ottaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu (at) hemtex.fi.

Hemtex yhteystiedot

Parhaiten yhteyden Hemtexiin saa asiakaspalvelun kautta osoitteessa asiakaspalvelu (at) hemtex.fi. Suomen konttorin yhteystiedot ovat Hemtex Oy, Metsänneidonkuja 12 (Kvintti-talon 1. krs), FIN-02130 Espoo. Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät helpoiten verkkosivun ylävalikossa olevan ”myymälät”-painikkeen kautta.

Hemtex risut ja ruusut

Ruusut:

 • Hemtex tarjoaa kaiken mahdollisen kodin sisustukseen tekstiileistä koriste-esineisiin ja huonekaluihin
 • laaja ja laadukas, trendejä noudattava valikoima
 • mallistoja on helppo yhdistellä oman maun mukaan
 • verkkosivujen loistavat toiminnot ja sisältö helpottavat sopivien tuotteiden löytämistä.

Risut:

 • joidenkin tuotteiden hinnat ovat melkoisen korkeat
 • pitkät toimitusajat, sillä tuotteet tulevat pääsääntöisesti Ruotsin varastolta
 • design-tuotteet ovat melko pelkistettyjä, eikä tarjolla ole yleensä kovinkaan omintakeisia vaihtoehtoja.

Hemtex yhteenveto

Hemtex on varma valinta kaikkeen kodin sisustukseen tekstiileistä huonekaluihin. Laadukkaat tuotteet ja pohjoismainen design sekä käytännöllisyys pitävät huolen siitä, että suomalaiselle asiakkaalle löytyy pääsääntöisesti juuri oikeanlainen tuote.

Tuotevalikoima on laaja varsinkin tekstiilien osalta ja mallistoja löytyy joka lähtöön. Verkkokaupan toimivuus on erinomainen ja sen sisältö sekä ominaisuudet huippuluokkaa. Tilaus ja maksaminen ovat helppoa ja vaivatonta, mutta toimituksissa kestää yleensä hieman tavallista kauemmin.

Usein kysytyt kysymykset

Club Hemtexiin voi liittyä verkkosivujen kautta, sivuston yläpalkissa olevaa linkkiä klikkaamalla ja sen jälkeen yhteystiedot täyttämällä.

Toimitus on ilmainen myymälästä noudettaessa tai jos tilauksen arvo on yli 100 euroa. Club Hemtexin jäsenille ilmaisen toimituksen raja on 59,95 euroa. Muutoin postipaketin toimituskulu on 5,95 euroa ja kotiinkuljetuksen 14,95 euroa. Raskaiden pakettien, kuten huonekalujen toimituskulut ovat 59,95 euroa.

Tuotevalikoima on verkkokaupassa yleensä yksittäistä myymälää laajempi. Voit tarkistaa tuotteen myymäläsaatavuuden tuotesivulta. Normaalihinnat ovat pääsääntöisesti samat verkkokaupassa ja myymälöissä, mutta kampanjat ja tarjoukset voivat tehdä poikkeuksen.

Hemtex-myymälät sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Kempeleessä, Lempäälässä, Raisiossa, Vaasassa ja Vantaalla. Tarkemmat käyntiosoitteet löytyvät klikkaamalla verkkosivujen ylävalikosta otsikkoa ”myymälät”.

Kyllä voit, Hemtexin verkkokauppa on optimoitu toimimaan myös erilaisilla mobiililaitteilla ja toiminnot ovat yhtä kattavat sekä helppokäyttöiset kuin tietokoneella.
This site uses cookies to enhance user experience.