Keittiöt ja keittiötarvikkeet

Keittiöremontti tai keittiön kevyt päivitys mielessä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme kokemuksia keittiö- ja huonekaluliikkeistä sekä keittiötekstiilejä valmistavista yrityksistä ja arvostelemme niiden tarjonnan ja palvelut. Lue lisää ja suuntaa kohti unelmiesi keittiötä!

KitchenOne logo

2. KitchenOne

98%
Keittiötarvikkeet, laitteet ja sisustustuotteet jokaiseen kyökkiin.
Finlayson logo

5. Finlayson

98%
Finlaysonin kuosit ihastuttavat jokaista. Tee alelöytöjä!
Stockmann logo

6. Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!

Iso vai pieni keittiön päivitys?

Keittiöremontti vai pelkkä verhojen vaihto mielessä? Keittiöremontin hinta riippuu pitkälti siitä, kuinka suurta remonttia tai päivitystä olet suunnitellut. Toisinaan pelkkä verhojen, patalappujen ja keittiöpyyhkeen päivitys riittää, mutta joskus tarvitaan perustavanlaatuisempaa muutosta.

Tuolloin uusiksi menevät niin kodinkoneet, työtasot, kaapistot kuin niiden ovetkin. Olipa edessä sitten pienempi tai suurempi päivitys, on keittiöitä ja keittiötarvikkeita myyvistä yhteistyökumppaneistamme taatusti apua!

Kokemuksia keittiökaupoista ja -tarvikkeista

Keittiöremonttia tehdessä kannattaa kilpailuttaa eri liikkeitä. Olemme keränneet sivuillemme kattavan valikoiman keittiö- ja keittiötarvikeliikkeitä, jotta voit silmäillä jo etukäteen kauppojen tarjontaa ja palveluita. 

Jos päivität keittiösi kalustoa ja vaihdat jonkun kodinkoneen, pyörii remontin hinta yleensä 5 000 euron nurkilla. 

Keittiöremontin hinta nousee sitä mukaan, kun toimenpiteitä lisätään listaan. Kun uusit keittiökalusteet, kodinkoneet, altaan ja hanan, nousee hinta äkkiä yli 10 000 euron. 

Kokonaisvaltainen keittiöremontti tulee todennäköisesti maksamaan sinulle 15 000 euroa tai enemmän. Kaikissa vaihtoehdoissa hintaa voi tietysti pudottaa, jos tekee itse osan töistä. Silloin tosin on parempi tietää, mitä on tekemässä, ettei hintalappu lopulta tule kalliimmaksi.

Ruoanlaitto sujuu keittiötarvikkeita myyvästä erikoisliikkeistä ostetuilla välineillä nautinnollisesti. Ammattilaistason kattiloilla ja kasareilla ruoka ei pala pohjaan yhtä helposti ja tuotteet kestävät jopa vuosikymmeniä oikein huollettuina. Laatu maksaa yleensä itsensä takaisin.

Keittiökauppojen valikoimat – kaikkea kaapeista raastimiin

Valikoimaa tietysti löytyy verrattain paljon näinä päivinä myös keittiöremontin tai keittiökalusteiden ostamiseen. 

Monilla edistyneemmillä keittiöitä myyvien liikkeiden sivuilla voit itse suunnitella tulevaa keittiötäsi, ja samalla näet hintoja sitä mukaan, kun uusi keittiösi muodostuu silmiesi eteen. 

Vaihtoehtoja keittiön rakentamisessa on loputtomasti ja jo pelkän värimaailman päättäminen voi tuottaa vaikeuksia, koska valinnan varaa on todella paljon. Mieti siis tarkkaan, mikä silmääsi miellyttää eniten!

Keittiöostoksilla kannatta miettiä miettiä vallitsevien trendien ohella myös sitä,

  • kuinka aktiivisesti keittiötä käytetään
  • käytännöllisyyttä – näkyvätkö pöly ja sormenjäljet helposti
  • kestävyyttä ja materiaaleja – kuinka keittiö puhdistetaan ja huolletaan
  • kuinka monta henkilöä keittiössä kokkaa yleensä yhtäaikaa – millaiselle tilalle on tarvetta
  • minkä hintaluokan kodinkoneille on oikeasti käyttöä
  • miellyttäisikö keittiö todennäköisesti monen asunnonostajan silmää.

Listan viimeistä kohtaa kannattaa punnita etenkin siinä tapauksessa, jos remontoitava kohde on tarkoitus myydä jossakin vaiheessa eteenpäin. Keittiökaupoilla viisainta on turvautua ajattomaan ja linjakkaaseen malliin, joka on lisäksi käytännöllinen ja helppohoitoinen.

Keittiökauppojen tarjonnat eivät tietenkään rajoitu pelkästään kaappeihin ja kodinkoneisiin, laattoihin ja työpöytämateriaaleihin. Tarjolla on yleensä inspiraatiomielessä myös erilaisia leikkuulautoja, astiastoja, keittiötarvikkeita, ruokailuvälineitä, kattilasarjoja, lautasliinoja, tabletteja, keittiöpyyhkeitä, pöytäliinoja, valaisimia, veitsisettejä ja viinilaseja.

Alennuskoodi keittiökauppaan – keittiötarvikkeet edullisesti

Keittiöliikkeet tarjoavat usein alennuksia tarjontaansa. Näitä alennuksia voit saada keittiöliikkeen alennuskoodin myötä tai vaihtoehtoisesti aikaan sidotun kampanjan avulla. Älä kuitenkaan sokeasti luota näihin kampanja-aikoihin, sillä seuraava kampanja on luultavasti jo oven takana. 

Keittiötarvikeliikkeillä on usein erilaisia tempauksia, joiden myötä esimerkiksi tietyn tuoteryhmän tai merkin tuotteita on myynnissä normaalia edullisemmin hinnoin. Vertailu kannattaa kuitenkin aina. Syötä etsimäsi tuotteen tiedot hakukoneeseen ja varmista, että teet hankinnan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Toisin sanoen: tee ostopäätöksesi rauhassa, ennen kuin säntäät ensimmäisen keittiöliikkeen alennuskoodin kimppuun. 

Usein kysytyt kysymykset

Tämä riippuu täysin päivitystarpeen laajuudesta. Mikäli uusia haluaa ainoastaan verhot ja keittiöpyyhkeet, voi hommasta selvitä edullisimmillaan muutamalla kympillä. Keittiön kokonaisvaltaiseen remontointiin uppoaa usein helposti noin 10 000-15 000 euroa.

Voit laatia unelmakeittiösi pohjan, jota on mahdollista muokata ammattilaisen kanssa. Keittiöliikkeillä on omat suunnittelijansa, jotka auttavat asiakkaita juuri oikeanlaisen keittiöratkaisun löytämisessä ja mitoituksessa.

Keittiön tulisi palvella käyttäjäänsä ainakin parin vuosikymmenen verran. Aidot, täyspuiset kalusteet ovat kestäviä, jolloin käyttöikä voi olla huomattavasti pidempi. Kylmälaitteiden ja kodinkoneiden uusimisväli on yleensä noin 10-15 vuotta.

Se riippuu täysin kuluttajan mausta ja asunnon muusta värimaailmasta. Mustan, valkoisen ja harmaan ohella tarjolla on myös runsaasti erilaisia murrettuja sävyjä tai kirkkaan värisiä ratkaisuja. Keittiön värimaailmaan suunniteltaessa kannattaa miettiä sitä, että värien tulisi miellyttää silmää vuodesta toiseen.

Keittiötarvikeliikkeet myyvät niin paisto- kuin säilytysastioita, vuokia, patoja, aterimia, lihamyllyjä, erilaisia pusertimia ja pursottimia, leikkuulautoja, veitsiä, vatkaimia, sisustustuotteita ja maidonvaahdottimia sekä kahvikoneita.
This site uses cookies to enhance user experience.