KitchenOne-arvostelu

KitchenOne logo

Vaativallekin keittiön käyttäjälle ja sisustajalle suunnattu KitchenOne tarjoaa laadukkaita keittiövälineitä kilpailukykyiseen hintaan. Laadukkaat tuotemerkit sekä kaiken kattava valikoima pitävät huolen siitä, että kaiken keittiössä tarvittavan voi hankkia samasta paikasta yhdellä kertaa – ja lisäksi tarjolla on mm. kahvit, suklaat ja muut herkut.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

KitchenOne: Plussat ja miinukset

+Kaikki keittiöön samasta paikasta
+PostNord toimittaa todella nopeasti ja luotettavasti
+Laatutuotteet kilpailukykyisin hinnoin
-Verkkosivustojen suomennoksessa toivomisen varaa

KitchenOne – Kaikki tarvittava keittiöön ja ruoanlaittoon

KitchenOne on ruotsalainen keittiötarvikkeita ja -laitteita myyvä verkkokauppa, jonka päämaja sijaitsee Göteborgissa Ruotsissa. Laatu ja trendikkäät tuotemerkit ovat KitchenOnen ykkösprioriteetti, ja asiakkaiden toiveita pyritään kuulemaan tuotevalikoimaa päivittyessä.

Kokemuksia KitchenOnesta

KitchenOnen valikoimasta löytyvät kaikki tarvikkeet keittiöön ja lisäksi paljon muutakin. Laitteet ja koneet ovat laadukkaita ja tuotemerkit sellaisia, joita ei ihan jokaisesta kodinkoneliikkeestä löydy. Valikoima kattaa lukemattoman määrän vaihtoehtoja, joista on helppo poimia haluamansa design omaan keittiöön ja halutessaan voi keräillä koko yhteensopivan sarjan eri laitteita vaativaankin makuun.

Hintataso on kohtalaisen korkea, mutta tuotteiden laatu on ensiluokkaista. Hakemalla tuotemerkkien perusteella on helppoa löytää omat suosikkibrändin tuotteet ja rajata siten muutoin melko laajaa valikoimaa.

KitchenOne tuotevalikoima

KitchenOne tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset laitteet ja välineet keittiöön. Valikoima keskittyy laatuun ja brändeihin, joita ei jokaisesta liikkeestä löydy. Tuotteisiin kuuluvat kaikki keittiön sähkölaitteet, kodinkoneet ja keittiövälineet sekä runsaasti sisustustuotteita.

Tämän lisäksi KitchenOne tuotteisiin kuuluvat myös gourmet-tason herkut, kuten kahvit, suklaat ja pähkinät. Valikoimasta löytyykin käytännössä kaikki se, mitä keittiöstä voisi kuvitella löytyvän. Tuotekategorioiden lisäksi tuotteita voi selata tuotemerkkien mukaan tai käyttämällä hakutoimintoa.

 Sähkölaitteet ja kodinkoneet

Sähkölaitteisiin ja kodinkoneisiin kuuluvat kaikki keittiön laitteet, kuten erilaiset sekoittimet, vatkaimet ja koneet. Isompiin laitteisiin kuuluvat jääkaapit, pakastimet ja viinikaapit. Tuotekategoriat on jaoteltu useampaan alakategoriaan ja lisäksi vielä tarkempiin laitteisiin, joten esimerkiksi viinikaappia etsivän on helppo löytää verkkokaupan viinikaappi-valikoima. 

 Keittiövälineet

Laitteiden lisäksi KitchenOne tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki keittiön välineet haarukoista ja veitsistä tekstiileihin ja paistinpannuihin. Keittiövälineiden kategoria on jaettu alakategorioihin kuten:

·   työkalut

·   keittovälineet

·   veitset

·   tarjoilu

·   säilytys

·   keittokirjat

·   keittiötekstiilit

·   leivontavälineet

Alakategorioiden alta löytyvät vielä tarkemmat kuvaukset, joiden avulla halutun tuotteen löytäminen on helppoa.

 Koti ja kattaus

Varsinaisten keittiön tarvikkeiden lisäksi KitchenOne tuotevalikoimasta löytyvät erilaiset tarjoilu ja kattaus-tarvikkeet aina tarjottimista astiastoihin. Kodin sisustustarvikkeisiin kuuluvat kynttilät, maljakot ja julisteet sekä paljon muuta.

Lisäksi tarjolla ovat kaikki grillaukseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Valikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi lämmityslaitteet ja kosteudenpoistajat sekä kaikki puhdistusvälineet ja -aineet.

Kahvi ja herkut

KitchenOne tarjoaa kattavan valikoiman kahvin ystäville alkaen kahvinkeittimistä ja espressokoneista erilaisiin vaahdottimiin ja myllyihin, kahvikuppeja unohtamatta. Muitakin herkkuja on tarjolla, sillä KitchenOne valikoimasta löytyvät makeiset, erikoisuudet kuten pähkinät ja suklaat sekä tietenkin myös kahvi ja tee.

KitchenOne hinnat

KitchenOne panostaa tuotteissaan laatuun, designiin ja huippubrändeihin. Tuotteet ovat verrattain hintavia, mutta myös laadukkaita ja sellaisia, joita ei jokaisesta verkkokaupasta löydy. Tuotteita löytyy kuitenkin monessa hintaluokassa aivan halvimpia tuotteita lukuun ottamatta.

KitchenOne ale

KitchenOne tarjoukset löytyvät verkkosivuilta ja lisäksi uutiskirjeen tilaamalla saa tiedon alennuksista ja kampanjoista suoraan sähköpostiin.

KitchenOne maksutavat

KitchenOne verkkokaupassa voi maksaa luottokorteilla Visa ja MasterCard sekä Klarnan tarjoamilla maksutavoilla, joihin kuuluvat verkkopankki, lasku sekä osamaksu Klarnan sopimuksen mukaisesti.

KitchenOne toimitusajat

Toimitusajat riippuvat tuotteista ja yleensä tilaus toimitetaan 1-4 arkipäivän kuluessa. Tuotesivulla ilmoitetaan aina arvioitu toimitusaika. Mikäli tuote tulee muulta toimittajalta, voi toimitusaika olla myös pidempi. Mikäli toimitus viivästyy, otetaan asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse.

KitchenOne tuotteen palautus

Verkkokaupan ostoksilla on 14 päivän peruutusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa. Palautuslomakkeen voi tulostaa verkkosivuilta ja tuote tulee palauttaa palautusosoitekortin mukaiseen osoitteeseen omakustanteisesti.

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Sinetöityjä hygieniatuotteita ei voi palauttaa. KitchenOnen tarjoama 365 päivän palautusoikeus koskee tuotteita, joita ei ole käytetty ja ne ovat vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessaan.

KitchenOne asiakaspalvelu

KitchenOne asiakaspalveluun saa parhaiten yhteyden sähköpostilla info (at) kitchenone.fi tai soittamalla numeroon 09 4272 3555. Verkkosivujen alapalkin linkin ”Ota yhteyttä” kautta löytyvät usein kysytyt kysymykset sekä lomake, jolla voi myös ottaa yhteyden asiakaspalveluun. Lomakkeen löytää verkkosivuilta seuraavasti:

1. Mene KitchenOne verkkosivulle

2. Valitse etusivun alalaidasta linkki ”ota yhteyttä”

3. Rullaa usein kysyttyjen kysymysten ohi ja lomake löytyy ruudun alaosasta.

KitchenOne yhteystiedot

KitchenOne on ruotsalainen yhtiö, jonka kotipaikka on Göteborgissa. Puhelimitse yhteyttä voi ottaa numeroon 09 4272 3555 maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja lauantaista sunnuntaihin klo 10– 17. Lisäksi sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen info (at) kitchenone.fi tai verkkosivujen lomakkeella, joka löytyy alapalkissa olevan linkin ”Ota yhteyttä” kautta.

KitchenOne risut ja ruusut

Ruusut:

  • laadukkaat ja trendikkäät tuotemerkit
  • hurjan laaja valikoima aivan kaikkea mahdollista keittiöön ja vähän muuallekin
  • kilpailukykyiset hinnat huippulaadukkaista tuotteista
  • nopea toimitus PostNordilla.

Risut:

  • melko rajallinen valikoima joissain kategorioissa
  • jos tuotetta ei ole varastossa tai se tulee muualta venyy toimitusaika pitkäksi
  • hieman hassusti suomennetut verkkosivut.

KitchenOne yhteenveto

Ruotsalainen KitchenOne tarjoaa kaiken mahdollisen keittiöön ja lisäksi muitakin kodin tarvikkeita. Vaativaankin makuun tuotteita tarjoava yritys keskittyy laatuun sekä parhaimpiin tuotemerkkeihin mikä heijastuu myös hintatasoon, joka ei ole kaikkein edullisin.

Tuotteiden laatu kuitenkin vastaa hintaa ja valikoiman laajuus takaa sen, että jokaiseen makuun löytyy haluttu tuote. Tilaus- ja toimitusprosessi onnistuu pohjoismaisella pieteetillä eikä ongelmia toimituksissakaan ole, kun yhteistyökumppanina toimii PostNord. 

Usein kysytyt kysymykset

Yli 60 euron tilaukset ovat ilmaiset PostNordin noutopisteeseen. Kotiinkuljetuksen hinta on 9,90 euroa ja muuhun osoitteeseen 14,90 euroa.

Rikkinäisestä pakkauksesta ja tuotteesta tulee ottaa kuvia vahinkojen todentamiseksi. Ota kuva pakkauksesta ja osoitekortista sekä vahingoittuneesta tuotteesta. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluun info (at) kitchenone.fi kuvien ja tilauksen tietojen kera.

Suomen verkkokaupasta tilaukset toimitetaan vain Suomeen, mutta Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaupoista voi tilata myös ko. maihin. Muihin maihin tilauksia ei toimiteta.

KitchenOnen valikoimaan kuuluu joitakin varaosia, joita voi etsiä verkkosivujen haun kautta. Valmistajalta varaosat sen sijaan usein löytyvät hieman vanhempiinkin laitteisiin, joten yhteys kannattaa ottaa suoraan valmistajaan.

Tuotteet ovat myynnissä ainoastaan verkkokaupassa eikä niitä voi tilata muuta kautta.
This site uses cookies to enhance user experience.