Nordic Nest

Nordic Nest logo

Käytännöllisyys, hillitty tyyli ja myös ulospäin näkyvä laatu ovat pohjoismaisen suunnittelun ja muotoilun kulmakiviä – kaikkia näitä löydät Nordic Nestin tuotevalikoimasta. Tarjolla on kodintarvikkeita aina koriste-esineistä huonekaluihin, astiastoihin ja verhoihin.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Nordic Nest: Plussat ja miinukset

+Laaja valikoima kodin design-tuotteita
+Visuaalisesti miellyttävä ja helppokäyttöinen sivusto
+Kattavat tuotekuvaukset
-Toimitusajat voivat venyä pitkiksi
-Asiakaspalvelua vain ruotsiksi tai englanniksi

Nordic Nest – Pohjoismaista designia tyylitietoiseen kotiin

Vuonna 2002 perustettu Scandinavian Design Center muutti nimensä Nordic Nestiksi, mutta tarjoaa edelleen asiakkailleen skandinaaviseen elämäntyyliin sopivia design-tuotteita kodin sisustukseen ja muihin kodin tarpeisiin. Nordic Nestin tuotevalikoimassa on yli 30 000 tuotetta ja yli 200 eri tuotemerkkiä, sieltä parhaimmasta ja laadukkaimmasta päästä tietenkin.

Kokemuksia Nordic Nestistä

Nordic Nest kodin sisustusvalikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen jokaiseen tyylitietoiseen kotiin. Pohjoismainen muotoilu ja design ovat käytännöllistä kautta linjan ja tuotteita onkin helppo yhdistellä toisiinsa, vaikka ne eivät samaa tuotemerkkiä olisikaan.

Hinta-laatusuhde on Nordic Nestillä kohdallaan, sillä tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, vaikka ovatkin hintakategorian kalliimmasta päästä. Ajaton muotoilu kuitenkin takaa sen, että tuotteet säilyvät pitkään ja ovat kestäviä käytössä.

Nordic Nestin verkkokaupan käyttäminen on helppoa ja tuotteiden selaaminen onnistuu suoraviivaisesti. Kategoriat ovat erittäin selkeät ja etsimänsä tuotteet löytää nopeasti – lisäksi tuotesivuilla on kattavat kuvaukset sekä mainiot kuvat tuotteista, jotta asiakkaan ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Toimitusajat ovat yleensä nopeat ja tilaus onnistuu Klarnaa käyttämällä kuin vettä vain.

Nordic Nest tuotevalikoima

Nordic Nestin tuotevalikoima koostuu lukuisista Pohjoismaiseen makuun suunnitelluista sisustuselementeistä, kuten huonekaluista, tekstiileistä ja valaisimista. Kodin sisustuksen voikin halutessaan kerätä kokonaisuudessaan Nordic Nestiltä joko saman tuotemerkin mallistoista tai sekoittelemalla tuotteita oman makunsa mukaan. Tarjolla ovat kaikki trendikkäimmät ja tyylikkäimmät Pohjoismaiset tuotemerkit sekä paljon muuta laadusta tinkimättä.

Sisustus, tekstiilit ja matot

Nordic Nestin sisustusvalikoimaan kuuluvat koriste-esineet, kynttilänjalat ja lyhdyt, kylpyhuoneen tarvikkeet, säilytysastiat, peilit sekä tapetit ja julisteet. Kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan kodin sisustukseen. Kodin tekstiilien valikoimista puolestaan löytyvät kaikki tekstiilituotteet, kuten matot, viltit, tyynyt ja tyynynpäälliset, verhot ja vuodevaatteet.

Tarjoilu, kattaus, keittiö ja ruoanlaitto

Keittiön sisustustarvikkeet ja käyttövälineet löytyvät Nordic Nestin valikoimasta. Lautaset ja muut tarjoiluvälineet sekä aterimet kuuluvat valikoimiin samoin kuin ruoanlaittoon tarvittavat välineet. Kaikkia tuotteita yhdistää Pohjoismainen suunnittelu, käytännöllisyys ja korkea laatu.

Huonekalut ja valaistus

Nordic Nestin tarjolla olevat huonekalut noudattavat samaa tyylikästä linjaa kuin muutkin tuotteet. Design ja laatu kulkevat käsi kädessä kaikissa tuotteissa, ja valikoima on tarkoin harkittu.

Käytännölliset mutta näyttävät huonekalut mukautuvat saumattomasti Nordic Nestin muihin sisustuselementteihin ja valaistus täydentää sisustuksen. Valaisimia valikoimasta löytyy moneen tarpeeseen aina pöytälampuista jalkalamppujen kautta jouluvaloihin.

Nordic Nest hinnat

Nordic Nest tarjoaa valikoimassaan vain parasta laatua ja ajatonta Pohjoismaista designia, joten hinnat ovat jonkin verran keskivertokauppaa kalliimmat. Hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdallaan, sillä tuotteet ovat sekä kestäviä että tyylikkäitä ja vastaavat vaativankin sisustajan tarpeisiin.

Hinnoissa ei kuitenkaan ole turhaa ilmaa, sillä vastaavat tuotteet ovat järjestäen kalliimpia muualla, mikäli niitä edes on saatavilla. Laadusta ja tyylistä voi helposti maksaa hieman enemmän.

Nordic Nest ale

Nordic Nest tarjoaa asiakkailleen monenlaisia alennuksia ja kampanjoita. Parhaiten alennukset löytyvät klikkaamalla verkkosivujen oikeassa yläkulmassa olevaa ”kampanjat”-linkkiä, jonka kautta pääsee kampanja-sivulle. Alennuksista saa myös tiedon etukäteen tilaamalla uutiskirjeen, joka on maksuton.

Nordic Nest maksutavat

Nordic Nest-verkkokaupassa voi maksaa kaikilla Klarnan tarjoamilla maksutavoilla, joihin kuuluvat luottokortit Visa ja MasterCard, suomalaiset verkkopankit sekä lasku tai osamaksu. Maksusopimus tehdään Klarnan kanssa ja maksuehtoihin tulee tutustua ennen maksun suorittamista.

Nordic Nest toimitusajat

Suurin osa tuotteista tulee suoraan Nordic Nestin varastosta ja tilaukset lähtevät varastolta normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä. Toimitusaika on 3-5 päivää normaalirahdilla. Priorisoitu toimitus, joka maksaa 5 euroa, lähetetään samana päivänä jos tilaus tehdään ennen klo 13 ja seuraavana päivänä, jos tilaus tehdään klo 13 jälkeen. Tuotteilla, joita ei löydy varastosta, on pidempi toimitusaika, joka voi olla 2-3 viikkoa. Arvioitu toimitusaika löytyy tilausvahvistuksesta.

Nordic Nest tuotteen palautus

Verkkokaupan tuotteilla on 365 päivän palautusoikeus. Oikeus ei koske sinetöityjä tuotteita, kuten tapettirullia. Tuotepalautus tehdään seuraavalla tavalla:

1. Avaa verkkosivujen tuotepalautusosio valitsemalla alapalkin vasemman puoleisesta valikosta ”Palautukset & reklamaatiot”

2. Klikkaa linkkiä ”Tee ilmoitus palautuksesta/reklamaatiosta”

3. Anna tilausnumero ja tilauksen sähköpostiosoite

4. Pakkaa tuotteet alkuperäispakkaukseen, liitä mukaan lähetyslista ja sähköpostiisi saama palautuskuponki

5. Jätä paketti PostNord-lähetille

Palautustuotteiden tulee olla muuttumattomassa kunnossa ja alkuperäisissä pakkauksissaan eli käyttämättömiä.

Nordic Nest asiakaspalvelu

Nordic Nestin asiakaspalvelu on tällä hetkellä saatavilla vain ruotsiksi ja englanniksi. Yhteydenotto onnistuu seuraavilla tavoilla:

·   Sähköposti: info (at) nordicnest.fi

·   Puhelin: 0942738460 (arkisin klo 9-17)

·   Whatsapp: +46855602469

Nordic Nest yhteystiedot

Nordic Nest pitää päämajaansa Ruotsissa Kalmarin kaupungissa ja yhteyden saa parhaiten soittamalla numeroon 09 427 384 60 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info (at) nordicnest.fi. Lisäksi viestin voi lähettää käyttämällä Whatsappia, jolloin numero on +46855602469.

Nordic Nest risut ja ruusut

Ruusut:

  • kattava valikoima laadukkaita tuotteita
  • skandinaavista muotoilua jokaiseen kotiin
  • paljon tuotteita, joita on vaikea löytää muualta
  • tavaramerkit löytyvät helposti haulla ja halutessaan voi jaotella kaikki saman tavaramerkin tuotteet näkyville. Klarnan kautta maksaminen on nopeaa ja turvallista.

Risut:

  • korkeahko hintataso
  • jos tuotetta ei ole varastossa, toimitusaika on pitkä
  • ei myymälää.

Nordic Nest yhteenveto

Nordic Nest tarjoaa valikoimassaan kaiken kodin sisustukseen pohjoismaalaisella otteella: muotoilu, tyylikkyys ja laatu käyvät käsi kädessä käytännöllisyyden kanssa. Tyylitietoiselle kodin sisustajalle Nordic Nest on lyömätön vaihtoehto ja valikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset sisustuselementit. Tuotteiden selaaminen ja valitseminen on tehty helpoksi, eikä aikaakaan kun kotisi on saanut uuden näyttävän sisustuksen – ja kaiken yhdellä kertaa samasta paikasta.

Usein kysytyt kysymykset

Tuotevalikoimassa painotetaan skandinaavista perinnettä ja identiteettiä. Nordic Nest pyrkii käyttämään pohjoismaalaisia suunnittelijoita ja muotoilua sekä tuotemerkkejä.

Osa tavarantoimittajista tarjoaa tuotteilleen takuun. Jos tilausvahvistuksen tai tuotekuvauksen yhteydessä takuusta ei ole mainittu, asian voi selvittää asiakaspalvelun kautta.

Mikäli vastaanottamasi paketti on selvästi vahingoittunut, ilmoita asiasta ensimmäisenä paketin toimittajalle. Jos toimittaja ei ota vastuuta vahingosta, ota yhteyttä Nordic Nest asiakaspalveluun.

Tilauksen lähtiessä varastolta, asiakkaan sähköpostiin lähetetään toimitusilmoitus, jossa on lähetysnumero. Lähetysnumeron avulla lähetystä voi seurata kuljettavan yrityksen sivujen kautta.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse englanniksi tai ruotsiksi arkisin klo 9-17 soittamalla numeroon 09 427 384 60. Halutessasi voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info (at) nordicnest.fi tai WhatsApp-viestin numeroon +46855602469.
This site uses cookies to enhance user experience.