Vallila-arvostelu

Vallila logo

Suomalainen Vallila on toiminut pitkään sisustustekstiilien ja tuotteiden suunnittelijana sekä jälleenmyyjänä. Vallilan omat tuotteet ja tunnetut kansainväliset brändit löytyvät helposti verkkokaupasta, Vallilan omista myymälöistä sekä usealta jälleenmyyjältä. Vallilan tuotteet ovat korkealaatuisia ja arvostettuja sisustuselementtejä, joiden ajaton ilme kestää sukupolvelta toiselle.

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Myymälöiden määrä

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Vallila: Plussat ja miinukset

+Upeat printit
+Laadukkaat tuotteet
-Valinnanvaraa on suorastaan liikaa

Vallila – Suomalaista laatu-designia sisustukseen

Oy Vallila Interior Ab perustettiin vuonna 1935 ja sen sisustustekstiilit ovat valloittaneet suomalaisten sydämen. Perheyrityksenä toimiva Vallila toimii Suomen lisäksi myös ulkomailla ja sen laadukkaat tuotteet ovatkin kasvattaneet myyntiään myös kotimaan rajojen ulkopuolella.

Omien sisustustekstiilien ja muiden sisustustuotteiden lisäksi Vallila edustaa kymmeniä kansainvälisiä tuotemerkkejä, jotka löytyvät sekä verkkokaupasta että myymälöistä. Vallila onkin sisustajalle yksi ensimmäisistä kohteista, oli kyseessä sitten yksityinen, julkinen tai kaupallinen tila.

Vallilan tärkeisiin arvoihin kuuluvat turvalliset, laadukkaat ja kestävät tuotteet sekä kotimainen suunnittelu. Ympäristöarvot otetaan huomioon sekä pakkausten materiaaleissa että kierrätettävyydessä ja logistiikassa. Vallilan tavoitteena onkin taata tuotteidensa korkean laadun lisäksi myös niiden ympäristöystävällisyys, suomalaisille suunnattua designia unohtamatta.

Vallilan tuotevalikoima on erittäin laaja ja design-tuotteita löytyykin käytännössä kaikkiin sisustustarpeisiin, talon jokaiseen huoneeseen. Sisustustekstiileistä tarjonta kattaa matot, verhot, lakanat ja muut kankaat, ja valikoimaan kuuluvat myös vaatteet ja asusteet sekä muut sisustuselementit, kuten koristetyynyt, kynttilät ja tapetit.

Verkkokaupassa tuotteet on jaoteltu loogisiin kategorioihin ja lisäksi hakutoiminnolla löytää helposti haluamansa laajasta valikoimasta. Chat-robotti auttaa kaikkein yleisimmissä kysymyksissä ja asiantunteva asiakaspalvelu myymälöissä on ensiluokkaisen laadukasta.

Kokemuksia Vallilasta

Vallilan sisustustuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja niiden design miellyttää useimpien silmää. Kuoseissa ja materiaaleissa on paljon eroja, eivätkä kaikki tuotteet ole samasta muotista mikä on erittäin piristävää. Eri tuoteperheiden yhdisteleminen onnistuu mainiosti ja esimerkiksi eri huoneisiin voi helposti luoda erilaista tunnelmaa suoraan Vallilan valikoimista. Yksi Vallilan vahvuuksista onkin tuotteiden yhdisteltävyys.

Vallilan omien tuotteiden lisäksi verkkokauppa tarjoaa useiden muiden kansainvälisten suunnittelijoiden tuotteita, jotka nivoutuvat saumattomasti Vallilan design-tuotteisiin. Uusia yhteistyömallistoja ilmestyy myös myyntiin rajoitetuksi ajaksi tämän tästä ja esimerkiksi Kalevalan kanssa toteutetut tekstiilit ovat varmasti suomalaisten mieleen.

Vallilan verkkokauppa toimii erinomaisena näyteikkunana tuotteille ja tilaaminen on helppoa sekä vaivatonta. Usein sisustustuotteiden kohdalla on tärkeää päästä näkemään ne omin silmin ja tämä onnistuu Vallilan myymälöissä. Tässä vaiheessa mieleen nousee luonnollisesti kysymys, missä Vallilan myymälät sijaitsevat, joten listasimme ne. Myymälät sijaitsevat:

 • Helsingin Forumissa
 • Vantaan Tammistossa
 • Tampereen Ratinassa.

Verkkokaupasta tilatessa maksaminen ja toimitus tapahtuvat sutjakkaasti ja tuotteet saa itselleen yleensä jo muutamassa päivässä. Tarvittaessa verkko-ostosten tekoon voi kysyä puhelimitse neuvoa asiantuntevilta myyjiltä.

Vallilan tuotevalikoima

Vallilan tuotevalikoima on yllättävänkin laaja ja vaikka kyseessä ovat korkealaatuiset design-tuotteet, valikoimasta on helppo löytää erilaisiin makuihin sopivia tuotteita. Tarjolla on oikeastaan kaikkea mahdollista sisustukseen eikä valikoima rajoitu pelkästään tekstiileihin. Mallistoista löytyvät kodin jokaisen huoneen sisustustarpeet ja paljon myös sellaista, mitä et tiennyt tarvitsevasi mutta nyt tuotteen nähtyäsi se on pakko hankkia.

 Sisustustekstiilit

Vallilan sisustustekstiilit on jaoteltu kategorioittain seuraavasti: matot, verhot, kankaat ja lakanat. Kankaista löytyy valtava valikoima kuoseja, joista näppärä askartelija taikoo itse haluamansa sisustuselementit ja muut kategoriat käsittävät valmiita tuotteita.

Eri tuotekategorioiden tuotteita voi yhdistellä nimien perusteella, mikäli haluaa sisustaa samalla sarjalla, mutta mikään ei estä rohkeasti sekoittelemasta eri mallistoja. Tekstiilien tuotetiedot löytyvät kattavasti jokaisen tuotteen omalta sivulta ja näkyvillä on myös useita kuvia, mikä onkin sisustustekstiileissä äärimmäisen oleellista. Esimerkiksi lakanoiden valinta on huomattavasti helpompaa, kun printin näkee kokonaisuudessaan ja molemmilta puolilta.

 Keittiön & kylpyhuoneen sisustus

Erillisinä kategorioina Vallilan verkkokaupassa ovat keittiön ja kylpyhuoneen sisustus. Keittiön valikoimiin kuuluvat tekstiilien kuten pyyhkeiden, pöytäliinojen ja tablettien lisäksi myös käyttötavaroita, esimerkiksi leikkuulaudat, tarjottimet ja astiat.

Vallilan ajaton design sopiikin erinomaisesti keittiön kaikkiin sisustustarpeisiin ja kuten Vallilan muutkin tuotteet, myös käyttötarvikkeet ovat laadukkaita ja kestäviä. Kylpyhuoneen sisustustuotteet kattavat pyyhkeet, suihkuverhot, kangaskorit sekä saunan tekstiilit, jotka kaikki ovat luotettavaa Vallila-laatua.

Vaatteet, asusteet ja muu sisustus

Vallilan designin ystävien ei tarvitse tyytyä pelkästään kotiensa sisustamiseen, sillä tarjolla on myös vastaavalla pieteetillä suunniteltuja vaatteita ja asusteita. Vaatteiden ja asusteiden valikoima on kuitenkin selkeästi rajallisempi kuin muiden tekstiilien eikä kaikkia kuoseja ole luonnollisesti saatavilla.

Muu sisustus kategoria käsittää kangaskorit, koristetyynyt, kynttilät, rahit, tapetit sekä sisustusmuovit. Kaikissa käytetään tuttua Vallilan designia, jolla voikin täyttää halutessaan vaikka koko talon.            

Vallilan hinnat

Vaikka Vallila tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä design-tuotteista, hinnat ovat usein maltilliset ja tuotteita on tarjolla useasta hintaluokasta. Uutuustuotteet ovat usein kaikkein arvokkaimpia ja myös rajoitettujen mallistojen hinnat saattavat nousta verrattain korkeaksi. Vastaavasti taas mallistosta poistuvat tuotteet ja varaston tyhjennykset ovat hinnoiltaan todella huokeita – joku voisi puhua suorastaan polkuhinnoista.

Vallila alennukset

Sekä Vallilan verkkokaupasta että myymälöistä löytyy usein tuotteita alennettuun hintaan ja varsinkin verkkokaupassa kannattaa käydä tasaisin väliajoin tutkimassa alennustuotteita. Varastontyhjennyksessä tuotteita myydään jopa -60 % alennuksella ja useissa myynnistä poistuvissa mallistoissa alennukset voivat olla lähes samaa luokkaa.

Uutiskirjeen tilaamalla osallistut sekä kuukausittain arvottavan 100 euron shoppailurahan arvontaan että saat tietoa uusista mallistoista ja alennusmyynneistä.

Vallilan maksutavat

Verkkokaupan maksutapoihin kuuluvat kaikki Paytrailin tukemat maksutavat, eli sekä verkkopankkimaksut että korttimaksut Visan ja MasterCardin korteilla. Myös mobiilimaksu onnistuu Pivon, MobilePayn tai Masterpassin sovelluksilla. Klarnan kautta maksaessa maksusopimus tehdään Klarnan kanssa, ja maksuvaihtoehdot ovat lasku, joustava erämaksu tai kiinteä erämaksu.

Vallilan toimitusajat

Vallilan verkkokaupasta tilattaessa toimitusaika on 2-5 arkipäivää ja tilauksen toimittaa Posti tai Matkahuolto. Toimitustavan voi valita tilattaessa ja tilausvahvistuksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan seurantakoodi.

Vallilan tuotteen palautus

Vallilan verkkokaupasta ostetulla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Mittaan leikatuilla kankailla eikä kasvomaskeilla ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä myyntipakkauksessa ja palautus tulee tehdä palautuslomakkeen kera palautustunnuksella, jotka tulevat tuotteen mukana.

Vallilan asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun saa parhaiten yhteyden sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu (at) vallila.fi tai vaihtoehtoisesti myymälöissä. Huomioitavaa on, että jo lähetetyn tilauksen tiimoilta yhteyttä tulee ottaa tilauksen toimittajaan eli joko Postiin tai Matkahuoltoon.

Vallilan yhteystiedot ja myymälöiden aukioloajat

Vallilan Outlet myymälä Vantaan Tammistossa palvelee ma-pe 10-18 ja la 10-16, POP UP –myymälä Helsingin Forumissa ma-pe 10-20, la 10-19 ja su 12-18 ja Tampereen Ratinan myymälä ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-17. Myymälöiden yhteystiedot löytyvät kätevästi Vallilan sivustolta.

Vallilan risut ja ruusut

Ruusut:

 • kattava valikoima kaikkeen sisustamiseen
 • monipuoliset mallistot moneen makuun
 • laadukkaat ja kestävät tuotteet
 • loistavat tarjoukset mahdollistavat sisustamisen myös rajallisella budjetilla
 • erittäin toimiva verkkokauppa
 • suoraviivainen tilaus- ja toimitusprosessi vaikka suoraan kotiovelle.

Risut:

 • vähän myymälöitä, joten tuotteita on hankala päästä katsomaan livenä
 • asiakaspalvel toimii paremmin myymälöissä kuin sähköpostilla
 • verkkokaupan tilauksia ei voi noutaa myymälästä tai varastolta.

Vallila yhteenveto

Perheyritys Vallila tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon kaikkeen sisustamiseen, mutta pääosassa ovat sisustustekstiilit. Tuotevalikoima on laaja ja mallistot vaihtuvat tasaiseen tahtiin. Vallilan design on ajatonta ja monipuolista, ja tarjontaa riittää jokaiseen makuun. Verkkokaupasta tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa, mutta tuotteiden fyysinen näkeminen on kohtalaisen hankalaa pääkaupunkiseudun ja Tampereen ulkopuolella.

Usein kysytyt kysymykset

Jos tuote on lähtenyt varastoltamme, ota yhteyttä valitsemaasi toimittajaan Postiin tai Matkahuoltoon.

Tuotetta ei pysty suoraan vaihtamaan, vaan tilattu tuote tulee palauttaa ja tehdä uusi erillinen ostos tilalle valitusta tuotteesta.

Sähköpostilista toimii kanta-asiakasohjelmana, eli antamalla sähköpostisi rekisteröidyt asiakkaaksi ja saat tietoa uutuuksista, vinkkejä sisustukseen ja erikoistarjouksia.

Pääsääntöisesti kyllä, mutta myymäläsaldon voi tarkistaa verkkokaupan tuotesivulta. Ainoastaan myymälöiden valikoimiin kuuluvat Designers Guild -tuotteet ja mallikappaleet.

Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen maksaa 5,90 euros ja kotiinkuljetus 9,90 euroa. Yli 70 euron tilaukset noutopisteeseen ovat ilmaisia.
This site uses cookies to enhance user experience.