Sisustusliikkeet

Mitä netin sisustusliikkeet tarjoavat ja millaisia kokemuksia sisustamisesta on syntynyt nettiliikkeiden avustuksella? Tarjoavatko liikkeet sisustusvinkkejä sivuillaan? Lue arvostelut sisustusliikkeistä, ja opi lisää!

Lightshop.fi logo

1. Lightshop.fi

98%
Valaisinratkaisuja ammattilais- ja teollisuuskäyttöön Suomen Turusta.
KitchenOne logo

3. KitchenOne

98%
Keittiötarvikkeet, laitteet ja sisustustuotteet jokaiseen kyökkiin.
Finlayson logo

6. Finlayson

98%
Finlaysonin kuosit ihastuttavat jokaista. Tee alelöytöjä!

Sisustamisen uudet tuulet

Sisustaminen koki melkoisen renessanssin korona-aallon myötä. Kun ihmiset eivät päässeet esimerkiksi lomamatkalle, alkoi omaan kotiin panostaminen. Sisustusliikkeiden omistajat taputtivat samettisia käsiään yhteen ja bisnes lähti kovaan nousuun.

Mitä kaikkea netin sisustusliikkeillä on tarjolla, ja millaisia kokemuksia sisustamisesta on syntynyt nettiliikkeiden avustuksella. Lue arvostelut sisustusliikkeistä, ja opi lisää!

Kokemuksia sisustusliikkeistä

Kuten tuli jo mainittua, sisustaminen on kasvattanut suosiotaan kovasti koronapandemia alkupuolelta lähtien. Omaan kotiin on alettu panostaa enemmän, ja erilaisia sisustukseen erikoistuneita liikkeitä on tullut lisää tarjolle. Suomalaisten suosiossa on etenkin Hemtex.

Yleisesti ottaen sisustusliikkeiden palvelu on hyvää ja työntekijät ovat asialleen omistautuneita sisustus-affisionaadoja. Tämä näkyy monesti myös liikkeiden nettisivuilla, joissa toinen toistaan näyttävämmät valokuvat antavat inspiraatioita omaan kotiisi.

Valokuvien lisäksi sivustoilta on usein löydettävissä blogeja tai muita artikkeleita, joista saat vinkkejä sistustamiseen ja muuta mukavaa. Parhaimmillaan sisustusliikkeen nettisivut muistuttavat jopa aikakausilehtiä!

Sisustusliikkeiden valikoimat

Valikoimat sisustusliikkeissä ovat yleensä varsin kattavat, ja sisustusliikkeiden nettisivuilla yleensä vielä liiketiloja kattavammat, koska nettiinhän mahtuu aina vähän enemmän, eikö?

Löydät netistä taatusti kaiken etsimäsi, haeskelitpa sitten

 • koristetyynyjä
 • pöytävalaisimia
 • kynttilöitä
 • valokuvakehyksiä
 • sisustusjulisteita
 • kynttilänjalkoja
 • koriste-esineitä
 • mattoja
 • naulakoita
 • maalauksia
 • maljakoita.

Tarjontaa on paljon, ja yleensä hyvin viehättäviksi rakennetut sivustot voivat viedä mennessään pidemmäksiki aikaa. Vallila tarjoaa sisustustekstiilejä ja kattaustarvikkeita suomalaiseen makuun.

Alennuskoodi sisustusliikkeeseen

Sisustusliikkeet tarjoavat aina silloin tällöin alennuskoodeja sivustoilleen. Alennuskoodi voi tulla vastaan esimerkiksi sesonkiluontoisesti, mutta myös ihan ilman alennuskoodia tarjottavia alennuksia on tarjolla varsin kiitettävästi. 

Tällaisia kausiluontoisia tarjouskampanjoita onkin hyvä väijyä esimerkiksi loppuvuodesta, kun Halloween- ja joulutuotteet tulevat myyntiin.

Usein kysytyt kysymykset

Sisustusliikkeissä myydään pääsääntöisesti kodin pieniä sisustustarvikkeita, kuten koristetyynyjä, maljakoita, kynttilänjalkoja, pöytävalaisimia, mattoja, torkkupeittoja, lehtikoreja, sohvapöytiä, kelloja, verhoja sekä mattoja.

Kyllä. Esimerkiksi Vallilan ja Finlaysonin kaltaisten merkkien kohdalla tämä on hyvinkin mahdollista.

Kyllä. Netistä ostettuihin sisustustuotteisiin pätevät samat kriteerit kuin muihinkin verkkokauppaostoksiin. Tuotteen voi palauttaa pääsääntöisesti ainakin 14 vuorokauden ajan tilausvahvistuksen saapumisesta. Palautuskäytännöt vaihtelevat merkkikohtaisesti.

Tämä on puhtaasti mielipidekysymys. Jokaista silmää miellyttävät esteettisesti hieman erilaiset asiat, joten asiaan ei ole yksiselitteistä vastausta. Suomalaiset pitävät yleisesti ottaen skandinaavisesta selkeydestä ja yksinkertaisuudesta.

Tämä on täysin itsestä kiinni. Joku vaihtaa verhot ja tyynynpäälliset vuodenaikojen mukaan, toinen uudistaa sisustustaan harkituin hankinnoin harvemmin. Laatuun, materiaaleihin ja kestävyyteen satsaaminen kannattaa myös sisustuksessa.
This site uses cookies to enhance user experience.