Luin Living

Luin Living logo

Maailman parhaan hiuspyyhkeen suunnittelusta liikkeelle vuonna 2013 lähtenyt Luin Living tarjoaa laadukkaita ja käytännöllisiä tekstiilejä, erityisesti pyyhkeitä, jokaiseen kodin tarpeeseen. Luin Livingin tuotteet ovat ylellisiä ja korkealaatuisia ja niiden käyttömukavuus on huippuluokkaa.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Luin Living: Plussat ja miinukset

+Ylelliset sisustus- ja kylpytuotteet
+ystävällinen asiakaspalvelu
+Selkeä verkkosivusto
-Vain yksi myymälä

Luin Living – Maailman paras hiuspyyhe ja muita kylpytuotteita

Luin Living perustettiin vuonna 2013, mutta perustajien yhteistyö alkoi jo yli vuosikymmen aiemmin. Täydellisen hiuspyyhkeen suunnittelu johti Luin Livingin perustamiseen ja nykyään hiuspyyhkeitä on myyty yli 50 000 kappaletta yli 25 maassa.

Luin Livingin tuotteet ovat korkealaatuisia, kestäviä ja ajattomia, ja ne on valmistettu vastuullisuuden periaatteita noudattaen tarkoin valikoiduista materiaaleista. Luin Living pyrkiikin kaikessa toiminnassaan laatuun, läpinäkyvyyteen ja inhimillisyyteen.

Luin Livingin tarkoituksena on tuoda arkielämään luksusta ja ylellisyyttä maltilliseen hintaan sekä auttaa asiakkaitaan nauttimaan elämän pienistä iloista – kuten maailman parhaasta hiuspyyhkeestä.

Kokemuksia Luin Livingistä

Kodin kylpyhuoneen tekstiilien tarpeeseen vastaa ylellinen Luin Living, jonka tuotteista huokuu korkea laatu ja käyttömukavuus. Muhkeat pyyhkeet ja pehmoiset aamutakit antavat mahdollisuuden hemmotteluun eikä kohtalaisen korkealta tuntuvat hinnatkaan lopulta ole yhtään liikaa. Tuotteet ovat kestäviä ja kautta linjan pitkäikäisiä, eikä niistä raaskisi luopua millään – ja miksi pitäisikään! Mallistot ovat hillityn elegantteja ja sopivat mainiosti suomalaiseen makuun.

Verkkokaupan valikoima on sopivan laaja ja haluttu tuote on helppo löytää, tilata ja maksaa. Toimitus on erittäin nopeaa ja parhaimmillaan tilaus saapuu jo seuraavana päivänä.

Luin Living tuotevalikoima

Luin Livingin tarina alkoi hiuspyyhkeistä ja pyyhkeet ovat edelleen tärkeä osa tuotevalikoimaa. Niiden lisäksi tarjontaan kuuluvat monet muut kodin tekstiilit, sisustustuotteet sekä kauneudenhoitotuotteet. Valikoima on tarjolla sekä naisille että miehille ja myös lapsille.

Kodin tekstiilit ja sisustustuotteet

Kodin tekstiileihin ja sisustustuotteisiin kuuluvat esimerkiksi kylpymatot, torkkupeitot, tuoksukynttilät sekä huonetuoksut. Pyyhkeiden valikoima on kattava ja kategorioista löytyvät sekä kasvo- ja käsipyyhkeet että kylpy- ja rantapyyhkeet. Lisäksi pyyhkeet on jaoteltu muhkeisiin puuvillapyyhkeisiin, luomupuuvillaisiin hamam-pyyhkeisiin sekä silkkisiin bambupyyhkeisiin. Kodin tekstiilien valikoimiin kuuluvat myös vuodevaatteet, kuten tyynyliinat ja pussilakanat.

Naisten, miesten ja lasten kylpytuotteet

Naisille ja miehille on tarjolla hemmottelevia kylpytuotteita, kuten aamutakkeja, kylpytakkeja sekä erilaisia pyyhkeitä. Tuotteista on tehty myös settejä ja esimerkiksi miehelle voi ostaa täydellisen spa-setin. Luonnollisesti valikoimista löytyvät myös hiuspyyhkeet, eli käytännössä kaikki mitä spa-elämykseen vaaditaan. Lapsille tarjolla on vauvapyyhkeitä, ponchopyyhkeitä, kylpytakkeja sekä vauvojen ja lasten lakanoita.

Kauneudenhoito

Kodin hemmotteluelämykseen kuuluvat myös kauneudenhoitotuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Luin Livingin valikoimista löytyvät erilaiset saippuat ja voiteet sekä hiusharjat.

Luin Living hinnat

Luin Livingin tuotteissa yhdistyvät ylellisyys, korkealaatuisuus sekä käyttömukavuus. Tuotteet ovat verrattain kalliita, mutta yleisesti myös sen arvoisia. Materiaalit ovat korkealaatuisia ja siten myös maksavat keskiverto-tuotetta enemmän. Hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdallaan.

Luin Living ale

Luin Livingin verkkokaupan alennustuotteet ovat yleensä hemmottelupaketteja, joihin kuuluu useampia tuotteita vähintään 15 % alennuksella. Alennustuotteet voivat olla esimerkiksi pyyhesettejä, pussilakanapaketteja tai kauneudenhoitotuotteita.

Luin Living maksutavat

Luin Living verkkokaupassa voi maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, korttimaksulla Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express, Mobilepay, Pivo, Siirto sekä Klarnan tarjoamilla erämaksulla tai myöhemmin maksamalla.

Luin Living toimitusajat

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Asiakkaalle lähetetään Postin seurantakoodi sekä tilausvahvistus, kun lähetys on postitettu varastolta.

Luin Living tuotteen palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus siitä päivästä, kun tilaus on vastaanotettu. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä paketeissaan. Ohjeet palautuksen tekemiseen saa ottamalla yhteyttä [email protected]. Tuotteet voi palauttaa myös Tampereella sijaitsevaan myymälään.

Luin Living kanta-asiakasohjelma

Lounge asiakasohjelmaan voi liittyä tilaamalla veloituksettoman uutiskirjeen. Liittymisen jälkeen asiakas saa seuraavat edut:

·   10 % alennus ensimmäisestä tilauksesta

·   Loungelaisten erikoistarjoukset

·   Ennakkotietoa tulevista uutuuksista

·   Kilpailuja, joissa on hemmottelevia palkintoja

·   Mahdollisuus osallistua valikoimien suunnitteluun

Uutiskirje lähetetään neljä kertaa vuodessa ja sen voi perua koska tahansa.

Luin Living asiakaspalvelu

Luin Living asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-16 ja parhaiten yhteyttä saa sähköpostitse osoitteessa info (at) luinliving.fi tai puhelimitse numerosta 0408200135 tai 0207121270. Asiakaspalvelun tavoittaa myös sosiaalisen median tilien kautta sekä Whatsappilla: +358408200135.

Luin Living yhteystiedot

Luin Living Brand Store & Showroom sijaitsee Tampereella osoitteessa Aleksanterinkatu 30. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin 10-17 sekä lauantaisin 11-15.

Myymälään voi ottaa myös yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestin whatsappissa numeroon +358 40 8200 135 tai sähköpostitse info (at) luinliving.fi.

Luin Living risut ja ruusut

Ruusut:

  • laadukkaat materiaalit tuovat ylellisyyden tuntua
  • suurin osa tuotteista on unisex
  • yksinkertaiset ja hillityt mallistot miellyttävät suomalaista silmää.

Risut:

  • melko suppea ja toisinaan hieman väritön valikoima
  • tuotteet ovat hintavia, joskin laadukkaita
  • vain yksi myymälä.

Luin Living yhteenveto

Luin Living tuo arkeen luksusta ylellisten kylpytuotteiden avulla. Korkeaan laatuun, käyttömukavuuteen ja kestävyyteen panostava Luin Living on luotettava kotimainen vaihtoehto, jonka valikoimista löytyvät pyyhkeet joka lähtöön sekä paljon muita kodin tekstiilejä ja sisustustuotteita.

Tarkoin harkittu mallisto on verrattain suppea, mutta osuu mainiosti suomalaiseen makuhermoon hillityllä designillaan. Luin Living hemmottelee asiakkaitaan korkealaatuisilla tuotteilla, jotka kestävät käyttöä pitkään.

Usein kysytyt kysymykset

Suurin osa tuotteista on unisex, mutta miehille on oma mallistonsa lannepyyhkeitä – mikään ei kuitenkaan estä muita käyttämästä kyseisiä tuotteita.

Toimitus on maksuton yli 100 euron tilauksille, muutoin noutotilaus Postista tai Postin automaatista maksaa viisi euroa. Kotiinkuljetus Suomessa maksaa yhdeksän euroa.

Kyllä voi, tuotteita voi tilata EU-maihin, Norjaan, Sveitsiin, USA:n ja Japaniin. Lisätietoa ulkomaille toimituksesta löydät verkkosivuilta valitsemalla etusivun alavalikosta ”Toimitus ja maksutavat”.

Kyllä voi, Luin Living -jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen sekä myös verkosta. Jälleenmyyjät löytyvät helpoiten verkkosivujen alavalikon kohdasta ”Jälleenmyyjät”.

Loungen jäseneksi on helppo liittyä seuraavasti: 1. Avaa Luin Livingin verkkosivu 2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohtaa ”Liity Loungeen” 3. Aseta sähköpostiosoite sille varattuun kenttään sivun keskellä 4. Klikkaa ”Liity Loungeen”
This site uses cookies to enhance user experience.