Daniel Wellington

Daniel Wellington logo

Vuonna 2011 perustettu Daniel Wellington on kasvanut räjähdysmäisesti ja toimii jo yli 25 maassa. Daniel Wellingtonin muodikkaat kellot suunnitellaan ruotsissa, valmistetaan Kiinassa ja niissä käytetään japanilaisen Miyotan kvartsimekaniikkaa. Kellojen lisäksi valikoimiin ovat tulleet mm. aurinkolasit ja erilaiset korut, joiden mallistot on suunniteltu sopimaan kellojen kanssa yhteen.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Daniel Wellington: Plussat ja miinukset

+Tyylikäs ja ajaton valikoima
+Vaihdettavilla rannekkeilla muunnettavuutta kelloihin
+Helppo yhdistellä aurinkolaseja, kelloja ja koruja
-Ei suomenkielistä sivustoa

Daniel Wellington – Ruotsalaisen kellomuodin edelläkävijä

Daniel Wellington perustettiin Ruotsissa vuonna 2011 ja sen pääasiallinen markkina ovat laadukkaat sekä muodikkaat rannekellot. Nykyään yli 25 maassa toimiva yhtiö on kasvanut räjähdysmäisesti ja sen liikevaihto oli yli 230 miljoonaa dollaria vuonna 2016.

Daniel Wellingtonin rannekelloissa yhdistyvät ajattomuus ja minimalistinen, klassinen tyyli. Kellojen vaihdettavat rannekkeet mahdollistavat monenlaiset yhdistelmät siten, että varsinaista kelloa ei tarvitse vaihtaa. Kellot Daniel Wellington teettää Kiinassa, huippulaatuista japanilaista kvartsimekaniikkaa käyttäen.

Kokemuksia Daniel Wellingtonsta

Daniel Wellingtonin tyylikkäät rannekellot sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen vain ranneketta vaihtamalla. Kello on laadukas ja erittäin pitkäikäinen, ja myös rannekkeet ovat kestäviä sekä tietenkin klassisen tyylikkäitä. Valikoima on kohtalaisen rajattu, joten omat suosikkinsa on helppo löytää. Vaihtoehtoja on kuitenkin tarpeeksi ja jokaiseen tyyliin sopiva kello sekä ranneke löytyvät varmasti.

Verkkokauppa toimii loistavasti ja koska tuotteita on rajallinen määrä, niiden selailu on helppoa ja yksinkertaista. Halutessaan kategorioilla voi rajata etsimäänsä vaikkapa värin tai materiaalin perusteella. Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja toimitus tulee nopeasti muutamassa päivässä, ja on myös ilmainen, jos tilaa kellon.

Daniel Wellington tuotevalikoima

Pääosaa Daniel Wellingtonin tuotevalikoimassa näyttelevät rannekellot, jotka on jaoteltu useampaan kategoriaan. Lisäksi erilaisia kelloihin sopivia rannekkeita voi ostaa erikseen. Lisäksi valikoimista löytyy koruja ja aurinkolaseja, jotka kaikki noudattavat samaa Daniel Wellingtonin tyyliä.

Kellot ja rannekkeet

Rannekelloja on mahdollista selailla kaikkia kerrallaan tai käyttää jaottelua. Kategorioihin kuuluvat miesten kellot, naisten kellot, kultakellot, hopeakellot, ruusukultakellot, värikkäät kellotaulut sekä Mother of Pearl -mallisto. Kategorioita voi rajata halutessaan esimerkiksi värin tai rannekkeen materiaalin mukaan. Rannekkeita on kolmessa kategoriassa vastaavasti rannekellon tyypin mukaan:

·   Petite

·   Classic

·   Quadro

Loogisesti jokaisen kategorian ranneke sopii vastaavaan rannekellon tyyppiin.

Korut

Korut ovat Daniel Wellingtonin uudempaa tuotantoa ja niiden tyyli vastaa rannekelloja klassisella otteella. Valikoimasta löytyvät sormukset, rannerenkaat, korvakorut sekä kaulakorut. Myös koruja voi rajata joko värin tai kokoelman perusteella, ja valikoiman rajallisuuden vuoksi etsimänsä löytää varmasti helposti.

Aurinkolasit ja muut tuotteet

Daniel Wellingtonin aurinkolasivalikoima kattaa vaan kourallisen tuotteita, mutta pienestäkin valikoimasta löytyvät kaikki suosikkityylit. Lisäksi valikoimista löytyvät Applen älykelloon sopivat kuoret, joten Daniel Wellingtonin tyylille voi pysyä uskollisena myös Apple Watchia käyttäessä.

Daniel Wellington hinnat

Laadukkaiden rannekellojen normaalihintoihin verrattuna Daniel Wellington tarjoaa tyylikkyyttä sopuhintaan, sillä kellojen hintahaitari liikkuu parin sadan euron molemmin puolin. Laadukkaat koneistot takaavat kellojen pitkän iän ja vaihdettavat rannekkeet mahdollistavat saman kellon käyttämisen monenlaisessa eri tilanteessa. Lisäksi ekologisuutta ajatellen on usein kestävämpää ostaa yksi kello ja vaihtaa ranneketta tarvittaessa kuin ostaa useampi uusi kello.

Daniel Wellington ale

Daniel Wellingtonin verkkokaupasta saa alennuksen ostamalla enemmän: 10 % jos tilaus on 99 euroa tai enemmän, 20 % jos tilaus on 159 euroa tai enemmän ja 30 % jos tilaus on 189 euroa tai enemmän. Lisäksi kaikkiin yli 40 euron tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus. Tilaamalla uutiskirjeen saa myös 10 % alennuksen seuraavasta ostoksesta.

Daniel Wellington maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoille: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, Diners Club International tai Paypal. Lisäksi maksuvaihtoehtona ovat Klarnan tarjoamat maksutavat, kuten verkkopankkimaksut suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Daniel Wellington toimitusajat

Tuotteiden toimituksessa käytetään UPS:n palvelua. Noutopistetoimitus kestää yleensä 1-3 arkipäivää, kotiinkuljetus 2-5 arkipäivää ja pikatoimitus 2-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina toimitukset saattavat venyä.

Daniel Wellington tuotteen palautus

Kaikilla Daniel Wellingtonin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan, suojamuovit ja tarrat paikallaan. Palautuksen voi tehdä seuraavasti:

1. Lähetä palautuspyyntö verkkosivujen kautta ja saat palautustarran

2. Pakkaa tuotteet ja liimaa palautustarra paketin ulkopuolelle

3. Lähetä pakkaus Daniel Wellingtonille UPS:n kautta.

Daniel Wellington kanta-asiakasohjelma

Varsinaista kanta-asiakasohjelmaa ei Daniel Wellingtonilla ole, mutta tilaamalla uutiskirjeen saa 10 % alennuksen lisäksi tietoa uutuustuotteista, kampanjoista ja alan trendeistä.

Daniel Wellington asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tavoittaa parhaiten verkkosivujen chat-toiminnon avulla maanantaista perjantaihin klo 9-18 tai lomakkeella, joka löytyy verkkosivujen alavalikosta painamalla ”Contact Us”.

Daniel Wellington yhteystiedot

Daniel Wellington on ruotsalainen yritys, jonka päämaja sijaitsee Tukholmassa osoitteessa Vasagatan 12. Suomessa ei toimipisteitä ole, mutta Daniel Wellingtonin tuotteiden jälleenmyyjiä ovat esimerkiksi Kulta-Center ja Timanttiset.

Daniel Wellington risut ja ruusut

Ruusut:

  • ajaton ja minimalistinen tyyli
  • vaihdettavat rannekkeet tuovat monipuolisuutta käyttöön
  • verrattain edulliset hinnat pitkäikäisille laatutuotteille
  • tarjolla myös koruja ja aurinkolaseja tyylin täydentämiseksi.

Risut:

  • ei myymälöitä, ainoastaan jälleenmyyjiä, joten kaikkia tuotteita ei pääse kokeilemaan
  • melko rajallinen valikoima
  • ei suomenkielistä sivustoa.

Daniel Wellington yhteenveto

Daniel Wellingtonin rannekellot ovat laadukkaita ja minimalistisen tyylikkäitä klassisella otteella. Huippumekaniikalla toteutetut kellot kestävät isältä pojalle ja vaihdettavat rannekkeet takaavat, että kelloa voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa.

Rannekkeiden tyylejä on lukuisia ja valinnanvaraa riittää. Lisäksi tarjolla ovat korut ja aurinkolasit sopivat rannekellojen tyyliin, joten asukokonaisuuden voi täydentää mainiosti samasta verkkokaupasta.

Usein kysytyt kysymykset

Toimituksen seuranta alkaa 1-2 päivän sisällä, kun UPS on ottanut sen käsittelyynsä. Seurantanumeron avulla voit seurata lähetyksen etenemistä UPS:n verkkosivuilta.

Valmistaja antaa kelloille kahden vuoden (24 kuukautta) takuun ostopäivästä alkaen. Tämä koskee kaikkia kellon mekaanisia osia. Mikäli tuotteessa ilmenee takuuaikana vika, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Standardimallinen hopeaoksidi-nappiparisto, tarkemmin Sony 364 (SR621SW). Pariston voi helposti vaihdattaa lähimmässä kellokaupassa.

Kellojen vedenkestävyys on 3 ATM, eli ne eivät kestä kosketusta veden kanssa. Kello kestää päivittäistä käyttöä ja kevyttä sadetta. Motion/Automatic on päivitetty versio, jonka vedenkestävyys on 10 ATM, eli se kestää vettä esimerkiksi suihkussa ja uidessa, mutta ei sukeltaessa.

Maksutietoja ei tallenneta, vaan ne käsitellään suoraan maksupalveluntarjoajan Adyenin toimesta.
This site uses cookies to enhance user experience.