Kukkakaupat netissä

Lue arvosteluja ja kokemuksia netin kukkakaupoista, ja etsi se itseäsi lähin kukkakauppa, joka tarjoaa palveluitaan myös netissä!

Kukkakauppaankaan ei tarvitse enää mennä itse. Esimerkiksi äitienpäivän kukat löydät netistä, ja voit tilata niitä vaikka eri kaupunkiin kuin missä itse olet. 

Lue alta lisää netin kukkakaupoista, ja etsi se itseäsi lähin kukkakauppa, joka tarjoaa palveluitaan myös netissä!

Kokemuksia kukkakaupoista netissä

Kukkalähetit kuljettavat kukat saajalleen jopa saman päivän aikana kun teet tilauksen. Tietysti erityisten juhlapäivien kukkatoimitukset kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi ja toimituksen perillemenon varmistamiseksi oikeana päivänä.

Yleisesti ottaen kotiin tilattujen kukkalähetysten laatu on hyvä, eivätkä kukat ehdi matkalla lakastua, sillä eivät ne kuitenkaan lopulta niin kaukaa tule. Esimerkiksi Interflora kuljettaa kukkia nettitilauksina oman kaupunkisi liikkeistä. 

Myös monet pienemmät kukkakaupat ovat siirtyneet nettiin, ja näillä voi olla esimerkiksi yhteinen välittäjäsivusto – tai voit myös löytää netistä yhtä sympaattisen nettikaupan kuin olisi se kivijalkaliikekin.

Kukkakauppojen valikoimat netissä

Kukkakaupat panostavat nettikauppojen valikoimiiin varsinkin sesonkiaikoina. Äitienpäivän kukat, kukat ylioppilaalle tai joulutervehdys kukkien muodossa jos on etsinnässä, niin valikoimaa varmasti löytyy useammankin valmiin asetelman voimin.

Toki erona kivijalkaliikkeisiin on se, että et pääse itse lähietäisyydeltä pohdiskelemaan tai valikoimaan kukkia, vaan sinun tulee luottaa kaupan tarjoamaan valokuvaan. Yleisesti ottaen kukkakauppojen valikoimien kuvat kuitenkin vastaavat varsin hyvin sitä kotiovelle saapuvaa kimppua.

Alennuskoodi kukkakauppaan

Myös netin kukkakauppoihin on tarjolla alennuskoodeja. Samoin kukkia voi olla muutenkin alennuksessa, ilman erityistä koodia. 

Netin kukkakauppojen alennusmyynnit seuraavat aikataulullisesti samoja linjoja kuin kivijalkaliikkeissäkin. Ihan aina ale-kukkia ei ole tarjolla, mutta ei pidäkään olla. Kukat ovat aina jonkin sortin tunteiden osoitus, eikä sellaiseen välttämättä tarvitsekaan olla alennusta.

Me Arvostelut-sivustolla pyrimme löytämään eteesi myös alennuskoodeja kukkakauppoihin, vaikka pidämme silti tinkimättömästi kiinni objektiivisuudestamme arvostellessamme netin kukkakauppoja.

This site uses cookies to enhance user experience.