Lahjakaupat

Netin lahjakaupat palvelevat asiakkaitaan samoilla kauppaehdoilla kuin muutkin kaupat, joten siinä mielessä lahjan ostaminen netistä on turvallista.

Stockmann logo

Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!

Lahja voi olla lähes mitä vain

Elämyslahjat ovat olleet viime vuosien suosikkilahjoja, kun puhutaan jo vähän varttuneemmasta saajakunnasta. Toki lahjakaupat tarjoavat palveluitaan netissä kaiken ikäisille ja ihan perinteisiäkin lahjakauppoja netistä löytyy pilvin pimein.

Lahjaa hankkiessa vain mielikuvitus on rajana. Mikäli lahjan saajan tuntee hyvin, voi tälle ostaa henkilökohtaisemman, kenties hieman humoristisenkin lahjan, kuten ikivihreän pierutyynyn. Etäisemmälle tuttavalle lahjaa hankkiessa kannattaa pysytellä turvallisimmilla vesillä ja hankkia neutraalimpi vaihtoehto, kuten esimerkiksi suomalaista design-lasia.

Kokemuksia lahjakaupoista netissä

Netin lahjakaupat palvelevat asiakkaitaan samoilla kauppaehdoilla kuin muutkin kaupat, joten siinä mielessä lahjan ostaminen netistä on turvallista.

Kannattaa lukea meidän tarjoamia arvosteluja lahjkaupoista, ennen kuin teet päätösen siitä, mihin kauppaan suuntaat. Varsinkin elämyslahjoja tarjoavia liikkeitä on netissä nykyisin melko paljon, joten on hyvä saada hieman pohjatietoa näistä liikkeistä ennen ostopäätöksen tekoa. 

Omissa arvosteluissamme me täällä Arvostelut-sivustolla olemme pitäneet tinkimättömästi kiinni objektiivisuudestamme, emmekä anna itsemme tulla lahjotuiksi! 

Lahjakauppojen valikoimat netissä

Etsit sitten lahjaa vastasyntyneelle tai isomummolle, niin kaikki löytyy jopa helpommin netistä kuin lelukaupan hyllyiltä. Vauvasta vaariin, kuten sanonta kuuluu! 

Tavaralahjat löydät tarpeeseesi varmasti, sillä lähes kaikki materiaalli llöytyy myös nettikauppojen hyllyiltä.

Vilkaise netin lahjavalikoimaa esimerkiksi siinä tapauksessa, että etsit

  • hopeariipusta rippilahjaksi
  • valokuvakehystä tai kultalusikkaa vastasyntyneelle
  • lahjakorttia ylioppilaalle

Kannattaa katsoa läpi arvostelemamme verkkokaupat, tutustua niiden tarjontaan ja löytää sieltä haluamasi – sillä varsin suurella todennäköisyydellä sen myös löydät!

Alennuskoodi lahjakauppaan

Pyrimme keräämään parhaat lahjakauppojen alennuskoodit sivustollemme. Lahjakaupat tarjoavat myös esimerkiksi kausiluontoisia alennuksia, joten ostamisen ajankohta kannattaa aina pitää mielessä.

Lahjakaupan ale saattaa olla käynnissä esimerkiksi joulun jälkeen tai alkukesästä, kun ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaisjuhlat on saatu päätökseen. Tämä voikin olla lahjojen alennusmyyntejä etsiville etsikkoaikaa.

Jos esimerkiksi tiedät, että sukuun on tulossa ylioppilas syksyn kirjoitusten jälkeen, niin edullinen vaihtoehto voi olla etsiä ylioppilaslahjaa netistä heti kevään lakkiaisten jälkeen. 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä on. Ainakin siinä tapauksessa, että tuotteen voi tilata suoraan myös toiselle henkilölle. Toisinaan nettikaupassa sekä maksajan että vastaanottajan tulee olla sama henkilö.

Netistä lahjoja ostaessa vain mielikuvitus on rajana.

Kyllä on. Mikäli lahjan saaja saa esimerkiksi useamman kappaleen samaa tuotetta, voi palauttaminen olla tarpeen. Nettiostoksen palautusaika on aina vähintään 14 vuorokautta tilausvahvistuksesta.

Voi. Tämä voi tietenkin olla hieman riskialtista siinä tapauksessa, jos lahjan saanut henkilö ei haluaisikaan syystä tai toisesta pitää lahjaa.

Tämä riippuu täysin lahjan antajan ja saajan välisestä suhteesta ja siitä, missä tilanteessa lahja annetaan.
This site uses cookies to enhance user experience.