Urheiluliikkeet

Urheiluliikkeiden nettikauppojen valikoima on yleensä suurempi kuin liiketiloissa toimivien kauppojen. Suuren tarjonnan lisäksi nettikaupoista voi saada alennuskoodeilla kivijalkaliikkeitä parempia tarjouksia.

Partioaitta logo

2. Partioaitta

98%
Retkeilyn erikoisliike valmiina kuin partiolainen jo vuodesta 1928!
RevolutionRace logo

4. RevolutionRace

97%
Mutkatonta vapaa-ajan muotia kätevästi netistä - myös koirille!
Scandinavian Outdoor logo

5. Scandinavian Outdoor

97%
Aidosti suomalainen, vuonna 1970 avattu urheilu- ja retkeilyliike.
Björn Borg logo

6. Björn Borg

96%
Björn Borg tarjoaa mukavia alus- ja urheiluvaatteita. Tutustu heti!

Perinteiset urheiluliikkeet vs. urheiluliikkeet netissä

Urheilukaupat toimivat netissä siinä missä kivijalkaliikkeissäkin. Vapaa-ajanvaatteet, urheiluasut, lenkkikengät, pelipaidat ja kaikki muut urheilutuotteet löydät yleensä vähän halvemmalla urheiluliikkeiden nettisivuilta.

Netissä toimiva urheiluliike on oiva ratkaisu silloin, jos lähin urheiluliike sijaitsee esimerkiksi naapurikaupungissa. Mikä olisikaan kätevämpää, kuin se, että uusi tuulipuku tai teltta toimitetaan suoraan jopa kotiovelle kannettuna pientä lisämaksua vastaan?

Kenkien ostaminen on luonnollisesti aina kannattavampaa siten, että kiinnostavaa mallia sovittaa molempiin jalkoihin. Netissä tämä ei tietenkään onnistu, mutta mikäli kyseisen merkin lesti ja mitoitus on entuudestaan tuttu, voi myös lenkkikengät hankkia melko matalalla kynnyksellä netistä. Jos esimerkiksi Halti on hyväksi havaittu, sopivat saman numeron kengät varmasti ongelmitta.

Kokemuksia netin urheiluliikkeistä

Urheilukauppojen valikoimat netissä ovat keskimäärin oikein hyvät, ja yleensä laajemmat kuin varsinaisissa liikkeissä. Tämä on luonnollista kehitystä, koska nettikauppojen varastojen ei tarvitse olla ihan siinä käden ylettyvillä.

Kokemukset vaihtelevat tietysti liikkeiden mukaan. Kaupan toimivuus, sivujen latausnopeus ja mutkaton ostokokemus ovat erityisen tärkeitä, mutta yhtä lailla on syytä pitää mielessä toimitusajat, ja kaikki muu, mikä tapahtuu tilauksen jälkeen:

  • Onko kauppa sinuun yhteydessä, mikäli tulee mutkia matkaan?
  • Minkälaisia palautuskäytäntöjä on?
  • Kuinka toimitus tai nouto onnistuu?
  • Miten asiakkaista pidetään huolta ostotapahtuman jälkeen?

Urheiluliikkeiden valikoima netissä

Urheiluliikkeiden nettikauppojen valikoima on yleensä suurempi kuin liiketiloissa toimivien kauppojen. Tämä johtuu tietysti siitä, että varastotilat ovat aina suuremmat kuin varsinaiset liiketilat, eikä nettikaupan valikoiman tarvitse varsinaisesti olla kenenkään käsien ulottuvilla.

Kaikki urheiluun liittyvä, oli se sitten vaatteita tai varusteita, löytyy nettikauppojen virtuaalisilta hyllyiltä. 

Urheiluvaatteet netissä

Kotimaisista urheilumerkeistä, ja erityisesti urheiluvaatteisiin panostavista sellaisista,  muun muassa Halti tarjoaa oivallisen verkkokaupan ja sen urheiluvaatteet tunnetaankin laadukkaina ympäri maailmaa.

Haltin sivusto on tarjolla niin suomeksi kuin englanniksi ja tarjolla on koko kattaus Haltin tuotevalikoimasta.

Urheiluvarusteet netistä

Kattavat urheiluliikkeet, XXL ja Stadium tarjoavat urheiluvaatteiden lisäksi kaikki muut sporttitarvikkeet myös netin puolella. Voit ostaa kaikkea padel-mailoista polkupyörään urheilukaupan nettisivuilta, jos siltä tuntuu ja tiedät, mitä haluat.

Alennuskoodi urheiluliikkeeseen

Kuten kivijalkakaupoissa, myös urheiluvaatteidein ja -varusteiden nettikaupoissa tarjotaan alennuksia tuotteisiin. Nettikaupoissa alennuksia saa joko alennuskoodilla tai sitten vain yleisesti alennetuilla hinnoilla.

Alennuskuponkeja voi saada varsinkin kampanja-aikojen myötä, mutta myös muulloin. Lisäksi nettikaupoissa on alennuskampanjoita ilman koodeja. 

Alennuksien saamiseksi muotiliikkeistä ja vaatekaupoista voit joskus joutua täyttämään esimerkiksi sähköpostiosoitteensa sille tarkoitettuun laatikkoon. Tästä voi seurata se, että kauppa voi lähettää sinulle tarjouksia ja muita markkinointiviestejä. 

Nämä sähköpostit voi kuitenkin myöhemmin perua, jos ei halluakaan enää saada viestejä. Ja esimerkiksi gmail-palvelussa tarjoukset menevät muutenkin omaan lokeroonsa, joten eivät ole ensisijaisia posteja tukkimassa nämäkään tarjoukset.

Usein kysytyt kysymykset

Netin urheiluliikkeistä voi ostaa kaikkea maan ja taivaan väliltä aina jalkapalloista suksiin, telttoihin ja lenkkareihin.

Yleisimmät maksutavat ovat verkkomaksu, luottokorttimaksu tai esimerkiksi Klarna- tai PayPal-maksu.

Kyllä voi. Tuolloin tulee olla varma niin halutusta suksityypistä, suksien ja sauvojen pituudesta ja monojen koosta.

Tuotteilla on normaali, vähintään 14 vuorokauden palautusoikeus tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Kyllä. Monilla urheiluliikkeillä on aamusta iltaan asti toimiva chat-asiakaspalvelu, jonka kautta saa asiantuntevaa apua ostamiseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.
This site uses cookies to enhance user experience.