Björn Borg -arvostelu

Björn Borg logo

Ruotsalaisen tennistähden Björn Borgin nimeä kantava vaatemerkki on tullut tunnetuksi laadukkaista alusasuistaan mutta myös muista muodikkaista ja urheilullisista vaatteistaan. Jälleenmyyjien lisäksi Björn Borgin tuotteita voi ostaa myös omasta verkkokaupastaan, joka vaikuttaakin olevan erinomainen vaihtoehto.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

96% Kokonaisarvio

Björn Borg: Plussat ja miinukset

+Kestävät ja laadukkaat materiaalit
+Kuosit kestävät aikaa
+Lukuisia jälleenmyyjiä, joissa tutustua tuotteisiin
-Kuka tarvitsee uusia alusvaatteita joka kuukausi?

Björn Borg – Trendikästä muotia alusasuista huppareihin

Ruotsalaisen tennistähden Björn Borgin nimeä kantava vaatemallisto näki päivänvalon jo vuonna 1989. Aluksi alusvaatteisiin keskittynyt yritys on sittemmin kukoistanut ja laajentunut rajusti, ja se tunnetaankin nykyään ympäri maailman alusvaatteiden lisäksi myös muista muodikkaista ja urheilullisista vaatteistaan. Valikoimiin kuuluvat myös mm. kengät, aurinkolasit, käsilaukut ja parfyymit.

Alusvaatteet ovat edelleen Björn Borgin myyntivaltti ja ne ovatkin näkyvästi esillä verkkokaupassa sekä tuotteiden brändäyksessä ja mainonnassa. Verkkokaupan valikoima on laaja ja vaikka tuotteita löytyy myös jälleenmyyjiltä, verkkokauppa lyö monipuolisuudessaan muun tarjonnan laudalta.

Tuotemallistoja on rajallinen määrä ja tässä tapauksessa laatu korvaa määrän. Kaikki tarvittava muodikkaaseen pukeutumiseen niin katumuodin kuin urheilunkin saralta löytyy Björn Borgin verkkokaupasta.

Kokemuksia Björn Borgista

Björn Borg on tunnettu laadukkaista alusvaatteistaan ja ne ovatkin erittäin kestäviä, mukavia käyttää ja myös muodikkaita – mikäli sellainen on alusvaatteissa tärkeää. Vaikka alusvaatteet ovat Björn Borgin lippulaiva edelleen, myös muut vaatteet ovat miellyttävän näyttäviä, materiaalit ovat laadukkaita ja vaatteita on mukava käyttää. Urheilullisuus näkyy sekä ulospäin että tuntuu käytettäessä, sillä vaatteet istuvat erityisen hyvin ja sallivat hieman aktiivisemmankin liikkumisen.

Verkkokaupasta löytyvät kaikki Björn Borgin valikoiman tuotteet alusvaatteista lähtien ja ostamaan pystyykin vaikka koko asustekokonaisuuden kerralla. Sivuston käyttö ei kenties ole kaikkein jouhevinta, mutta visuaalinen ilme on näyttävä.

Tuotteiden suuret kuvat ja vaatteiden näkeminen ainakin teoriassa luonnollisessa ympäristössä auttavat ostopäätöksen tekemistä. Verkkokauppa on toistaiseksi saatavilla ainoastaan englanniksi, mutta tilaaminen on suoraviivaista eikä ongelmia ilmennyt vaikka kielitaito ei aivan täydellinen olisikaan. Kaiken kaikkiaan Björn Borgin verkkokauppa on parempi ratkaisu, kuin tuotteiden etsiminen jälleenmyyjien rajallisista valikoimista.

Björn Borg tuotevalikoima

Vaikka Björn Borgin tuotemerkin tarina alkoi alusvaatteista, ovat urheilulliset muotivaatteet olleet menossa mukana alusta saakka. Varsinkin nuorison keskuudessa Björn Borgin vaatteet ovat olleet suosittuja niiden käyttömukavuuden ja trendikkään lookin ansiosta. Tuotevalikoimaan kuuluu koko vaatetus aina alusvaatteista ja sukista takkeihin, aurinkolaseihin ja laukkuihin.

Alusvaatteet

Björn Borgin ykköstuote ovat edelleen laadukkaat, tyylikkäät ja monipuoliset alusasusteet. Valikoima käsittää lukuisia eri tyylisiä ja eri tarkoituksiin suunniteltuja alusasuja sekä miehille että naisille.

Lapsiakaan ei ole unohdettu vaan Björn Borgin muodikkaita alusasuja löytyy myös poikien versiona. Erikoisuutena Björn Borgilta voi tilata alusvaatteita kuukausimaksulla, jolloin uudet alusasut saapuvat kuukausittain tai kahden kuukauden välein

Muut vaatteet

Björn Borgin verkkokaupan valikoimiin kuuluvat myös vaatteet kerrasto kerrallaan alusvaatteista eteenpäin. T-paidat, colleget, hupparit ja urheilulliset takit sekä erilaiset housut ovat olennainen osa Björn Borgin tuoteperhettä. Tyylikkäät ja hillityt asusteet ovat muotitietoisen urheilijan tai vapaa-ajan liikkujan ykkösvalinta.

Asusteet ja kengät

Tyylinsä voi viimeistellä yhdellä kertaa Björn Borgin verkkokaupassa. Erilaiset asusteet kuten aurinkolasit ja laukut täydentävät vaatetuksen eikä kenkiäkään ole unohdettu. Kaikkia tuotteita yhdistää hillityn elegantti suunnittelu sekä käyttömukavuus, joka on varsinkin urheiluun suunnatuissa tuotteissa ensisijaisen tärkeää.

Björn Borg hinnat

Björn Borgin kaltaiset merkkituotteet ovat yleensä kalliita, mutta tässä tapauksessa brändistä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Muodikkaat asusteet ovat hieman keskimääräistä kalliimpia, mutta myös laadukkaampia ja näyttävämpiä. Hinnat myös skaalautuvat ja esimerkiksi useammat alusvaatteen ostaminen kerralla laskee hintaa varsin mukavasti.

Björn Borg ale

Uutiskirjeen tilaamalla saa kertaostoksesta 10 % alennuksen. Alennustuotteita löytää myös Björn Borgin outlet-sivustolta, johon pääsee verkkokaupan kautta.

Björn Borg maksutavat

Verkkokaupan maksutapoja ovat luottokortit (Visa, MasterCard), suomalaiset nettipankit, Klarnan laskutuspalvelu sekä PayPal.

Björn Borg toimitusajat

Normaali toimitusaika on 3-10 työpäivää, sillä kaikki tuotteet tulevat keskusvarastosta Ruotsista.

Björn Borg tuotteen palautus

Tuotteiden palautus onnistuu tuotteen mukana tulleen tarran ja lomakkeen avulla. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessaan.

Björn Borg kanta-asiakasohjelma

Uutiskirjeen tilaaminen verkkosivujen kautta antaa 10 % alennuksen ja lisäksi saa tietoa uutuuksista, tarjouksista ja uusimmista trendeistä. Kanta-asiakasohjelmaan Team Borgiin liittyminen antaa puolestaan 5 % alennuksen kaikista tuotteista ja ostoksista saa myös pisteitä, joita voi käyttää tuotteiden maksamiseen sekä alennusten avaamiseen.

Björn Borg asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella, johon pääsee klikkaamalla painiketta ”contact us” verkkosivun alalaidasta.

Björn Borg risut ja ruusut

Ruusut:

 • laadukkaat, muodikkaat tuotteet
 • tarjolla laaja valikoima erilaisia mallistoja ja useamman tuotteen paketteja.
 • valikoima kattaa kaiken aina alusvaatteista pipoihin
 • ilmainen toimitus Suomessa yli 80 euron tilaukselle
 • näyttävä verkkosivu, joka houkuttelee ostamaan.
 • alusasujen kuukausitilaus on näppärä, jos haluaa uusia koko alusvaatevarastonsa laadukkaasti ja kohtuuhintaan.

Risut:

 • visuaalisuus edellä suunniteltu verkkokauppa ei ole kaikkein käytännöllisin
 • ulkoasu vaikuttaa paikoitellen sekavalta
 • tuotekuvaukset ovat joiltain osin turhan yksioikoisia
 • toimitusaika voi venähtää kahteen viikkoon
 • ei suomenkielistä verkkokauppaa.

Björn Borg yhteenveto

Björn Borgin tuotteet ovat laadukkaita ja trendikkäitä, mutta samalla myös melko kalliita. Muotitietoiselle brändi on kuitenkin tärkeä ja Björn Borgin verkkokaupasta löytyy todella laaja valikoima merkkituotteita alusvaatteista ja huppareista aurinkolaseihin. Verkkokaupan sivusto on näyttävä ja tuotteet esitetään suurilla kuvilla, mikä tekee sivuista hieman sekavat, mutta silti toimivat.

Usein kysytyt kysymykset

Jos sivuilla on paljon ruuhkaa ja useampi henkilö yrittää lisätä samaa tuotetta, varastosaldo ei aina päivity reaaliajassa. Kannattaa yrittää hetken päästä uudelleen ja tarkistaa, onko tuote mahdollisesti loppu varastosta.

Verkkokaupan tilauksille saa ilmaisen kuljetuksen, jos ostosten arvo on yli 80 euroa. Muuten toimituskulut ovat 4,90 euroa.

Kuukausitilaukseen kuuluu kaksi paria alushousuja ja hinta on toimituskulut mukaan lukien 27 euroa kuukaudessa, jos pari toimitetaan kerran kuukaudessa. Joka toinen tai joka kolmas kuukausi toimitettaessa hinta on 31 euroa kuukaudessa.

Suomessa Björn Borgin myymälät sijaitsevat Helsingissä, Lempäälän Ideaparkissa ja Raision Myllyssä. Lisäksi tuotteita on myynnissä lukuisilla jälleenmyyjillä.

Tehdessäsi ostoksia kirjautuneena sisään, saatavilla olevat bonukset näkyvät tilausta maksaessasi, jolloin voit valita mitä bonuksia käytät.
This site uses cookies to enhance user experience.