Kulta- ja kelloliikkeet

Olemme arvostelleet netin kulta- ja kelloliikkeistä kaikki oleellisimmat ja parhaimmat asiakaskokemukset. Lue lisää ja löydä objektiivisista arvosteluistamme itsellesi sopivimmat!

Kulta-Center-logo

Kulta-Center

98%
1933 perustettu Kulta-Center on Suomen tunnetuin kultasepänliike.
Daniel Wellington logo

Daniel Wellington

97%
Vuonna 2011 perustettu Daniel Wellington on kasvanut räjähdysmäisesti ja toimii jo yli…

Kulta- ja kelloliikkeet netissä

Suomalaiset kultakaupat ovat tehneet hyvää työtä nettisivujensa kanssa, ja tarjolla on paljon myös ulkomaalaisia nettikauppoja, jotka ovat erikoistuneet muun muassa kellojen myyntiin netissä.

Hyviä shoppailuhetkiä ja tarjouksia löydät muun muassa Stockmannin koruostastolta ja Silvan-koruliikkeestä.

Netin kulta- ja kelloliikkeeseen voi tulla asiaa esimerkiksi

  • yo- tai rippilahjaa etsiessä
  • vuosipäivälahjaa ostaessa
  • itsensä hemmottelun merkeissä.

Kokemuksia kulta- ja kellokaupoista netissä

Kulta- ja kellokauppojen nettikaupat ovat keskimäärin varsin luotettavia toimijoita. Toki kannattaa olla maalaisjärkeä mukana, ja voi esimerkiksi lukea juuri näitä kokemuksia koruliikkeistä, kelloliikkeista ja kultakaupoista, ennen kuin tekee ostopäätöksensä.

Toimitusajat ovat keskimäärin nopeita, vaikka tilaisi kellonsa ulkomailta. Ja tietysti kotimaiset liikkeet tarjoavat keskimäärin varsin hyvät ehdot ostoksille: palautusajat ovat verrattavissa kivijalkaliikkeisiin, ja tuotteissa on lähes aina tyytyväisyystakuu.

Toisin sanoen useimmiten saat rahat takaisin, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, ja monesti palautus voi olla täysin maksuton.

Kulta- ja kelloliikkeiden valikoimat netissä

Kalevala-korut, Pandora-korut, Lumoava-korut, Annele-korut, vintagekorut, Lapponia-korut ja kaikki muut löydät kultakauppojen nettisivuilta. Ja tietysti kellot ja kaiken muunkin.

Seiko, Citizen, Tag Heuer, Tissot, Tommy Hilfiger, Gant. Minkä merkin vain keksitkin, niin varmasti löytyy. 

Kulta- ja kelloliikkeet tarjoavat mittavat valikoimat nettikaupoissaan perinteisiä koruja ja kelloja sekä paljon muuta. Kummilahjat, rippilahjat ja kaikki muut mahdolliset korut ja koristeet maan ja taivaan väliltä.

Alennuskoodi kulta- ja kelloliikkeeseen

Ennen kaikkea kelloliikkeet tarjoavat mielellään paljon alennuskoodeja asiakkailleen nettikaupoissa. 

Alennuskoodeja voi olla esimerkiksi tiettyihin kellomerkkeihin tai -malleihin. Monesti myös kausiuontoisia alennuksia on tarjolla joko alekoodin kanssa tai ilman. 

Kulta- ja kellokaupat ovat myös ahkeria mainostamaan sosiaalisessa mediassa, minkä huomaa helposti omassa fiidissään, kun vähänkin pläräilee alennusmyyntisivuja läpi.

Usein kysytyt kysymykset

Useilla kansainvälisillä kello- ja korubrändeillä on oma nettikauppansa, josta ostaminen onnistuu ehdottoman turvallisesti.

Rikkinäisen tuotteen voi ilman muuta palauttaa. Jokainen nettikauppa kertoo sivustollaan omasta palautuskäytännöstään.

Verkkokaupoissa on myös kulta- ja kelloliikkeiden saralla erilaisia maksutapoja, jotka mahdollistavat osamaksun tai laskulla ostamisen.

Jos on täysin varma ostamansa sormuksen koosta tai juuri samaa sormusta on esimerkiksi sovittanut muualla, voi korun hyvillä mielin ostaa netistä.

Tämä riippuu täysin palveluntarjoajasta. Asiaan vaikuttaa muun muassa se, saapuuko tuote Suomesta vai ulkomailta ja mitä lähetyspalvelua käytetään.
This site uses cookies to enhance user experience.