Lemmikkitarvikkeet netistä

Varsinkin kotimaiset lemmikkiliikkeet tarjoavat varsin hyvää palvelua myös nettikaupoissaan, ja tuotteilla on usein tyytyväisyystakuu. Lue lisää ja tsekkaa arvostelut ja kokemukset lemmikkitarvikkeita myyvistä liikkeistä!

Stockmann logo

Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!
RevolutionRace logo

RevolutionRace

97%
Mutkatonta vapaa-ajan muotia kätevästi netistä - myös koirille!

Mistä hankkia lemmikkitarvikkeet netistä?

Jos turresi osaisi käyttää nettiä, luultavasti sekin kävisi etsimässä Royal canin -tuotteensa mieluummin netistä kuin lähtisi kävelylle kanssasi! Tai ehkä ei sentään, mutta onhan tämä kätevämpi tapa.  

Lisäksi esimerkiksi Prisman lemmikkitarvikkeet saat kätevästi kotiinkuljetuksella muiden ostosten kanssa.

Sinänsä ei siis ole suurta väliä tuotteen laadun puolesta ainakaan, ostit sen sitten nettikaupasta tai liikkeestä vaikkapa ostoskeskuksesta. Stockmann, josta tunnetusti saa lähes kaikkea, tarjoaa niin ikään lemmikkitarvikkeita niin netissä kuin tavarataloissaan.

Lemmikille voi hankkia netistä muun muassa

  • nukkumapesän
  • ulkoiluvaatteet
  • ruokaa
  • häkin
  • kissanhiekkaa
  • kuiviketta
  • talutushihnan
  • kuljetuslaukun
  • leluja.

Kokemuksia lemmikkitarvikeliikkeistä netissä

Varsinkin kotimaiset lemmikkiliikkeet tarjoavat varsin hyvää palvelua myös nettikaupoissaan, ja tuotteilla on usein tyytyväisyystakuu. Toki sillä edellytyksellä, että puudelisi ei ole päässyt puremaan tuotetta “omakseen”.

Toimitusajat ovat kohtuulliset ja monet liikkeet tarjoavat asiakaspalvelua myös esimerkiksi chatin välityksellä. 

Tuotteissa ei sinänsä ole juuri eroa, ostit ne sitten nettikaupasta tai kivijalkaliikkeistä.

Lemmikkitarvikeliikkeiden valikoimat netissä

Koiran lelut, talutushihnat, kissanhiekat ja kissankantolaukut. Kaikki nämä ja muut lemmikkitarvikkeet löydät eläinkauppojen nettisivuilta. Lisäksi koirien ulkoiluvaatteita saa hankittua esimerkikisi RevolutionRacesta.

Ulkomaisista kaupoista voit löytää vieläpä kotimaisia laajemman tarjonnan, mutta kotimaisten liikkeiden turvallisuus on varmasti A-luokkaa myös nettikaupoissa.

Alennuskoodi lemmikkitarvikkeisiin

Monet lemmikkikaupat tarjoavat myös alekoodeja tuotteisiinsa, kun ostat ne nettikaupan puolelta. Näitä kannattaakin väijyä, jos olet hintatietoinen shoppailija omalle karvakaverillesi.

Alennusmyyntejä lemmikkiliikkeet harrastavat toki myös ilman alennuskoodejakin, varsinkin tiettyinä sesonkiaikoina, kuten jouluna ja loppukeväästä. Mitä ahkerammin väijyt alennuskoodeja, sen useammin niitä tulee myös tarjolle.

Me Arvostelut-sivustolla pyrimme löytämään lukijoillemme parhaat alennukset lemmikkikauppoihin, mutta pidämme silti objektiivisen otteen liikkeiden arvosteluissa.

Usein kysytyt kysymykset

Lemmikkitarvikeliikkeet myyvät kaikkea laidasta laitaan lemmikkien tarpeisiin: ruokaa, vaatteita, pesiä, häkkejä, talutushihnoja, kuiviketta ja kissanhiekkaa.

Lemmikkitarvikeliikkeet voivat olla netissä jopa hieman kivijalkakauppoja edullisempia. Jos lemmikilleen etsii jotakin erityistä, kannattaa ehdottomasti tutustua myös nettikauppojen valikoimaan.

Ostaminen tapahtuu kuin missä hyvänsä nettikaupassa. Valitut tuotteet laitetaan virtuaaliseen ostoskoriin, minkä jälkeen ne maksetaan kassalla.

Myös netin lemmikkitarvikeliikkeissä on usein jonkinlainen chat-asiakaspalvelu, josta saa apua niin tuotteiden valintaan kuin lemmikin hoitoon.

Tuotteet toimitetaan normaalisti postitse lähimpään noutopisteeseen tai kotiovelle tai ne voi noutaa jossakin tapauksissa suoraan liikkeestä.
This site uses cookies to enhance user experience.