Kenkäkaupat netissä

Vans-tennarit, lasten Viking-kengät, Sievin työkengät vai Nokian kumisaappaat hakusessa? Lue lisää, ja löydä netin parhaat kenkäkaupat!

RevolutionRace logo

RevolutionRace

97%
Mutkatonta vapaa-ajan muotia kätevästi netistä - myös koirille!
Stockmann logo

Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!
Scandinavian Outdoor logo

Scandinavian Outdoor

97%
Aidosti suomalainen, vuonna 1970 avattu urheilu- ja retkeilyliike.
Partioaitta logo

Partioaitta

98%
Retkeilyn erikoisliike valmiina kuin partiolainen jo vuodesta 1928!

Milloin nettikenkäkaupassa asiointi kannattaa?

Vaikka perinteisesti on hyvä kokeilla kenkiä ennen niiden ostamista, on erilaisten kenkien ja jalkineiden ostaminen netistä ihan kelpo vaihtoehto – ainakin jos tiedät mitä haluat.

Merkkitietoinen osaa etsiä nettikaupan vaikkapa

  • järkeville Ecco-kengille
  • katu-uskottaville Vans-tennareille
  • Haltin laadukkaille vaelluskengille
  • aina trendikkäille Timberlandeille
  • lasten Viking-kengille
  • Clarksin supermukaville jalkineille
  • Sievin työkengille
  • Nokian kumisaappaille. 

Kokemuksia kenkäkaupoista netissä

Netin kenkäkaupoista löytää kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. Toimitusajat ovat varsin kelvollisia yleisesti ottaen, ja kauppojen ehdot yleensä myös hyväksyttäviä. Luonnollisesti ehdot kannattaa kuitenkin lukea läpi ennen tilaamista.

Joissain kaupoissa saa chatin välityksellä asiakaspalveluakin, mutta yleensä nämä ovat juuri tilaamiseen liittyviä asioita. Varsinaisia suosituksia on hankalampi löytää. 

Hyvä vaihtoehto onkin mennä ensin ihan oikeaan kenkäkauppaan kokeilemaan, mitä haluaa, ja sen jälkeen tilata ne netistä.

Kenkäkauppojen valikoimat netissä

Netin kenkäkaupoista löydät kattavat valikoimat miesten jalkineita tai vaikka naisten korkokenkiä sekä vapaa-ajan jalkineita. Ja tietysti lasten kengät löytyvät netistä myös hyvin, oli kyse sitten urheilukengistä, sandaaleista tai mistä tahansa muista lasten kengistä.

Yleisesti ottaen nettikaupoissa on tarjontaa enemmän kuin kivijalkaliikkeissä, mikä johtuu tietystikin siitä, että nettikaupoissa hyllytilaa on enemmän! Bitit eivät fyysisesti vie paljon tilaa, ja kaupat voivat tilata tuotteita sitä mukaan, kun asiakkaat niitä haluavat.

Näin ollen netin kenkäkauppa ei välttämättä tarvitse juurikaan omaa varastotilaa, vaan voi toimia kenkien läpikulkuliikkeenä.

Alennuskoodi kenkäkauppaan

Netin kenkäkauppojen Valikoimista löytyy usein paljon kenkiä alennusmyynnissä. Näitä kenkiä voi saada alennuskoodin avulla tai esimerkiksi kausiluontosina alennuksina. 

Aikuisten ale-kenkiä löytyy yleensä parhaiten aina sesongin päätteeksi. Joten jos et tarvitse juuri saman vuoden uutuuksia, niin hyvä vaihtoehto on ostaa uudet kengät aina sesongin päätteeksi. Esimerkiksi seuraavan kesän tennarit syksyn saapuessa.

Alennusmyyntejä kannattaakin väijyä kenkäostoksille mennessä, sillä niiden avulla voi säästää pitkän pennin.

Me Arvostelut-sivustolla kerromme myös netin kenkäkauppojen alennusmyynneistä, mutta pidämme silti objektiivisen suhtautumisen kaikkiin arvostelemiimme liikkeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voi. Kenkien ostaminen netistä on helpointa silloin, mikäli merkki on entuudestaan tuttu. Tuolloin koon valinnan kanssa sattuu vähemmän huteja.

Kaikki kengät eivät sovi kaikille jaloilla. Lesti voi olla liian leveä tai kapea, eikä kenkä tunnu mukavalta jalassa. Kenkien koot vaihtelevat merkeittäin. Kenkien tuotetiedoissa mainitaan usein kokotaulukko, jonka perusteella sopivan koon valinta on helpompaa.

Jokaisella nettikaupalla on omat palautuskäytäntönsä. Hyvä nyrkkisääntö on se, että palautusaikaa on aina vähintään 14 vuorokautta tilausvahvistuksen vastaanottamisesta lähtien.

Nettikenkäkaupat myyvät myös kenkiin liittyviä oheistuotteita, kuten kengännauhoja, pohjallisia, suojasuihkeita, vahoja ja kiillotusaineita ja -sieniä.

Tähän ei luonnollisestikaan ole mitään estettä. Sovittamalla kenkää etukäteen ja kävelemällä muutaman askeleen verran virheostokset pysyvät minimissä.
This site uses cookies to enhance user experience.