Halti-arvostelu

Halti logo

Halti on yksi vanhimmista suomalaisista ulkoiluasuste ja retkeilybrändeistä, ja se tunnetaan erityisesti laadukkaista, kestävistä ja muodikkaista tuotteistaan. Varsinkin pohjoisiin sääolosuhteisiin suunnitellut mallistot löytyvätkin jokaisen ulkoluun keskittyvän liikkeen hyllyiltä, mutta myös Haltin omasta verkkokaupasta sekä myymälöistä.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Halti: Plussat ja miinukset

+Luotettava ja tunnettu merkki
+Laaja valikoima tuotteita
-Kanta-asiakasohjelmassa vain 10 % tervetuliaisalennus

Halti – Ulkoilubrändi erityisesti pohjoisen luontoon ja ilmastoon

Halti perustettiin Suomessa vuonna 1972 nimellä Jukaflex ja tuotemerkki Halti näki päivänvalon vuonna 1976. Halti-tuotemerkin alla olivat aluksi vain vaellus- ja retkeilyvälineet, mutta myöhemmässä vaiheessa mukaan tulivat myös talviulkoiluun suunnatut asusteet ja tarvikkeet – samalla myös yrityksen nimi muuttui Haltiksi. Nykyään Halti panostaakin suuresti talviurheiluun ja toimii mm. Kansainvälisen hiihtoliiton virallisena vaateyhteistyökumppanina sekä Suomen hiihtoliiton vaatettajana.

Haltin tuotteet on suunniteltu pohjoisiin sääoloihin ja luontoon, ja ne tunnetaan erityisesti laadukkaina ja kestävinä. Veden-, lumen- ja loskanpitävät vaatteet ovatkin Suomessa ympärivuotiseen ulkoiluun lähes pakolliset. Tuotevalikoima kattaa kuitenkin ympärivuotisen ulkoilun ja retkeilyn sekä lisäksi myös urheilulajeja, kuten hiihto, laskettelu ja golf.

Haltin tuotteita on tarjolla reilusti jälleen myyjien liikkeissä, mutta helpoiten mallistot löytyvät Haltin omasta verkkokaupasta tai Haltin myymälöistä. Haltin verkkosivuston kautta tilaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti – ja mallistot ovat luonnollisesti ajan tasalla. Myös alennustuotteet löytyvät Halti Outletin kautta.

Kokemuksia Haltista

Aktiivisesti ulkoilevalle tai ulkoliikuntaa harrastavalle Halti on varmasti jo tuttu merkki. Erittäin laadukkaat tuotteet on suunniteltu Suomen sääoloihin ja niiden ominaisuuksissa käytännöllisyys paiskaa kättä designin ja muodikkuuden kanssa.

Tuotteet ovat myös kestäviä ja käytössä voi hyvinkin olla yli 10 vuotta sitten ostettuja vaatteita ja retkeilyvälineitä. Haltin valikoimista löytyvät kaikki ulkoiluun tarvittavat asusteet sekä välineet esimerkiksi retkeilyyn, olit sitten aloitteleva ulkoilija tai pro-tason hifistelijä.

Haltin verkkokauppa toimii, kuten verkkokaupan kuuluukin – mallistot ovat helposti löydettävissä ja kategoriat ovat selkeät. Hakutoiminnolla voi etsiä haluamiaan tuotteita, jos tietää mitä etsii ja jos ei tiedä, sivustolta löytyvät kattavat oppaat auttavat valitsemaan oikeanlaisen tuotteen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Maksu- ja tilausprosessi sujuu suoraviivaisesti, eikä verkkokaupan toiminnassa ole moitteen sijaa.

Haltin tuotevalikoima

Haltin tuotevalikoima kattaa ympärivuotisen ulkoilun ja liikunnan keskittyen pohjoiseen säätilaan ja luontoon. Valikoima on laaja, mutta eri tuotemerkkien ominaisuudet käyvät nopeasti tutuksi tuotesivujen kautta. Tuotteista löytyy kaikki tarvittava ulkoiluun vasta-alkajasta ammattilaiseen ja vauvasta vaariin.

Vaatteet ja kengät

Haltin laadukkaat ulkoiluvaatteet ja kengät ovat niittäneet mainetta varsinkin Pohjoismaissa ja talviurheilulajeissa. Korkealaatuiset ja erityisesti pohjolan ilmastoon suunnitellut ulkoiluvaatteet sekä kengät takaavat nautinnollisen ulkoiluelämyksen maastossa kuin maastossa ja säällä kuin säällä. Verkkokaupan tuotekategorioiden avulla on helppo löytää etsimänsä, vaikka valikoima onkin varsin laaja.

Retkeily

Retkeily on hyvin pitkälti välineurheilua ja kunnollisilla välineillä retkeilystä saa huomattavasti enemmän nautintoa kuin rempallaan olevilla välineillä. Halti takaa laadun ja retkeily onkin yksi Haltin tuotteiden peruspilareista.

Haltin valikoimista löytyvät kaikki retkeilyvälineet, teltoista, makuualustoista ja makuupusseista reppuihin ja rinkkoihin. Verkkokaupasta retkeilyvarusteet löytyvät omasta kategoriastaan ja samanaikaisesti voi selata vaikka koko retkeilymallistoa.

Urheilu

Tuotteita löytyy Haltin verkkokaupasta myös vaativampaan ja harrastuneempaan käyttöön. Urheiluvaatteiden kategoriasta löytyvät hiihto- ja lasketteluasusteet sekä erityisesti juoksemiseen suunniteltu vaatetus.

Haltin hinnat

Haltin tuotteet ovat verrattain kalliita, mutta korkea laatu ja kestävyys oikeuttavat hieman tyyriimmän hintaluokan. Haltin tuotteita ostaessasi voit olla varma, että tuotetta ei tarvitse uusia heti seuraavana vuonna. Ankarat sääolosuhteet pitävät huolen siitä, että tuotteiden materiaalit ovat suunniteltu kestämään eivätkä saumat repeä ensimmäisen pakkasyön jäljiltä.

Halti ale

Haltin alennusmyynneistä vastaa verkkokaupan outlet-osio sekä outlet-myymälät. Alati vaihtuva ja päivittyvä tuotemallisto mahdollistaa vanhojen mallien myymisen alennettuun hintaan, ja outleteista voikin löytää todellisia helmiä jopa puoleen hintaan.

Haltin maksutavat

Haltin verkkokaupassa voit maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard korttimaksuilla sekä MobilePaylla. Svea Ekonomi tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa laskulla tai erämaksulla.

Haltin toimitusajat ja -tavat

Toimitukset kulkevat Suomeen 1-3 arkipäivässä tilauksesta. Verkkokaupan toimitusvaihtoehtoja ovat: Postin Postipaketti noutopisteeseen, Postin Kotijakelu kotiovelle tai Matkahuollon Lähellä-paketti, joka toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen.

Haltin noutopalvelu

Haltin verkkokaupassa on käytössä Click & Collect -tilaus, jolla tuotteen voi varata ilman veloitusta myymälään ja noutaa sen itse kahden tunnin sisällä. Myymälässä voit vielä sovittaa tuotetta tai jättää tuotteen ostamatta.

Haltin tuotteen palautus

Haltin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus toimitusehdoissa mainituin rajoittein. Verkkokaupan tilausta ei voi palauttaa tai vaihtaa Halti-myymälässä. Palautus tulee tehdä alkuperäisessä pakkauksessa ja täytetyn palautuslomakkeen kera. Käytä Postin tai Matkahuollon palautustunnusta palautusta tehdessäsi.

Halti korjaukset – Fixaa se

Halti kannustaa asiakkaitaan käyttämään tuotteitaan mahdollisimman pitkään ja mahdollisuuksien rajoissa korjauttamaan rikki menneet tuotteet. Tähän tarkoitukseen Halti tarjoaa korjausneuvontaa osoitteessa fixaase (at)halti.fi, johon voi ottaa yhteyttä tuotteen mennessä rikki. Haltilta saat ohjeet korjaamiseen tai suosituksen korjausompelimoon.

Haltin kanta-asiakasohjelma

Halti World -uutiskirjeen tilaamalla liityt kanta-asiakkaaksi ja saat seuraavat edut:

 • 10 % etukoodin halti.fi verkkokauppaan
 • ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa uutuuksista
 • vinkkejä ulkoiluun ja varusteiden hoitoon
 • uutisia Haltista ja tapahtumista.

Ohjelma ei ole ensimmäisen alennuksensa puolesta houkuttelevimmasta päästä, mutta toisaalta 10 prosenttiakin on rahanarvoinen etu.

Haltin asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse 0985208288 tai sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu (at) halti.fi. Yhteydenottolomake löytyy myös Haltin verkkosivuilta. Myymälöiden asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja opastusta saa kaikkeen ulkoiluun liittyvään.

Haltin yhteystiedot

Yrityksen tarkemmat yhteystiedot löytyvät sivuston ”Yhteystiedot”-kohdasta. Myymälät löytyvät Helsingin Stockmannilta, viihdekeskus Flamingosta Vantaalta, Tampereen Ratinasta ja Raision Myllystä. Haltin Outlet-myymälät puolestaan sijaitsevat kaikki Helsingissä: Lauttasaaressa, Herttoniemessä ja Porttipuistossa. Aukioloajat vaihtelevat myymälöittäin.

Haltin risut ja ruusut

Ruusut:

 • korkealaatuiset tuotteet
 • kestävät materiaalit juuri suomalaisiin olosuhteisiin
 • kattava verkkokauppavalikoima
 • informatiiviset tuotesivut
 • todella toimiva verkkokauppa
 • äärimmäisen nopea toimitus
 • myymälänoutomahdollisuus.

Risut:

 • suhteellisen kalliit tuotteet
 • melko vähän myymälöitä
 • pieni myymälämäärä vaikeuttaa mm. jalkineiden ostoa.

Haltin yhteenveto

Haltin tuotteet ovat suunniteltu suomalaisten käyttöön juuri Suomen luonnossa ja ne ovat erittäin korkealaatuisia sekä kestäviä, muodikkuutta unohtamatta. Verkkokaupasta löytää käytännössä kaiken mitä ulkoiluun voi tarvita ja maksaminen ja toimitusprosessi sujuvat sutjakkaasti ilman ongelmia. Erilaisten oppaiden avulla verkkokaupasta löytää juuri oikeanlaisen tuotteen ja myymälässä vierailemalla avuliailta asiakaspalvelijoilta saa tarvittessa opastusta.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikilla Haltin tuotteilla on yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu ostopäivästä lähtien.

Nouto Postin tai Matkahuollon toimipisteestä maksaa 4,90 euroa ja kotijakelu 8,90 euroa. Yli 100 euron tilauksissa toimipistenoudot ovat ilmaisia.

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa, vaan tuotteen joutuu palauttamaan ja tilaamaan halutessaan uuden.

Haltin myymälöiden asiakaspalvelijat osaavat auttaa valitsemaan oikean tuotteen tai vaihtoehtoisesti voit tutustua verkkokaupan kattaviin Minkälainen takuu Haltin tuotteissa on? oppaisin.

Toimitusvahvistuksen yhteydessä lähetetään seurantakoodi, jonka avulla voit seurata lähetystä Postin sivuilta.
This site uses cookies to enhance user experience.