Lastenvaatteet netistä

Kukapa äiti tai ei haluaisi lukea kokemuksia ja arvosteluja netin lastenvaatekaupoista. Nettiostokset helpottavat arkea, ja netistä löydät lapsille kaikki tarpeelliset vaatteet. Lue lisää ja löydä sinäkin!

Polarn O. Pyret logo

Polarn O. Pyret

0%
Ruotsalainen Polarn O. Pyret tarjoaa kestäviä lastenvaatteita.
Stockmann logo

Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!
Scandinavian Outdoor logo

Scandinavian Outdoor

97%
Aidosti suomalainen, vuonna 1970 avattu urheilu- ja retkeilyliike.
Partioaitta logo

Partioaitta

98%
Retkeilyn erikoisliike valmiina kuin partiolainen jo vuodesta 1928!

Netissä ostaminen tuo lastenvaatteet jopa kotiovelle

Lastenvaatteet löytyvät netistä todella kätevästi ja tämä onkin mainio asia niin lapsiperheille kuin lapsettomille. Prisman käytäville mahtuu nykyisin muitakin kuin lapsiperheitä, koska vaateostokset voidaan tehdä verkossa – myös sieltä prismasta. 

Jos et ole löytänyt Facebook-kirpparilta tarvitsemaasi, niin ei hätää. Lastenvaateliikkeet, kuten Polarn O. Pyret, Papu, Gugguu, Jollyroom, Lindex lapset ja H&M Lapset ovat kaikki vain parin klikkauksen päässä!

Kokemuksia netin lastenvaatekaupoista

Lastenvaatteita saat netistä helposti ja halvalla riippumatta siitä, mikä vuodenaika on kyseessä. Voit myös ostaa vaikka kummilapsellesi joululahjaksi lastenvaatteita netistä, sillä palautusoikeus toimii näissä liikkeissä yhtä lailla kuin kauppakeskuksissakin.

Kun ostat lastenvaatteita netistä, kannattaa pysytellä tutuissa ja turvallisissa nettikaupoissa, kuten arvostelemissamme – ja hyvät arvosanat saaneissa – nettikaupoissa. 

Vähemmän tunnetut ja ulkomaiset nettikaupat eivät välttämättä takaa hyvää laatua, ja esimerkiksi palautusmahdollisuudet on niissä syytä lukea vielä normaalia tarkemmin. Laatu maksaa myös nettikaupoissa, eikä se halvin vaihtoehto aina välttämättä lopulta osoittaudukaan halvimmaksi.

Lastenvaatekauppojen valikoima netissä

Lastenvaatteiden valikoima niitä myyvissä nettikaupoissa on yleisesti ottaen varsin kattava, joskus jopa valtava. Kauppoja on paljon, ja jokaisella kaupalla on suuret määrät malleja ja kokoja joka lähtöön. 

Nettikaupoista on apua, etsit sitten

  • vauvojen yöpukuja
  • taaperoiden fleece-haalareita
  • esikoululaisen kuravaatteita.

Hyvä idea onkin vaikka päättää haluamansa malli, väri ja materiaali jo etukäteen, ettei vietä loppuiltaa lastenvaatekauppojen virtuaalisilla hyllyillä.

Monissa liikkeissä on myös ainoastaan netissä myytäviä tuotteita, joita on myymälästä turha haeskella.

Alennuskoodi lastenvaateliikkeeseen

Monet lastenvaatekaupat tarjoavat asiakkailleen alennuksia alnnuskoodeilla tai muuten vain nettikaupoissaan. Jos erillistä alennuskoodia ei kysytä, on tarjoushinta yleensä merkitty selvästi näkyville.

Alennuskoodi syötetään yleensä vasta ostovaiheessa mukaan, joten jos et heti näe paikkaa, mihin alennuskoodin laittaisit, älä hätäänny. Kyllä se sieltä tulee. 

Alennuskoodeja ei välttämättä myönnetä aina ihan kenelle tahansa, joten siitä syystä ne voivat olla normaaleja alennuksia edullisempia. Yleensä alennuskoodeja saa esimerkiksi kanta-asiakasohjelmien mukana.

Usein kysytyt kysymykset

Vain mielikuvitus on rajana. Kasvavat pienet ihmiset tarvitsevat jotakin uutta jatkuvalla syötöllä ja nettikaupasta tutun merkin seuraavan koon tilaaminen on helppoa.

Yksi vaihtoehto on ostaa kaksi eri kokoa ja palauttaa toinen, joka osoittautuu vääräksi. Kasvunvaran kanssa ei tule kuitenkaan liioitella!

Kyllä voi. Lapsen jalka kannattaa mitata huolellisesti paperin ja viivottimen avulla ennen ostoksen tekoa.

Tuolloin tulee varmistua siitä, että tuote on alkuperäisessä kunnossa, etiketit ovat tallella ja tuotteen palautusaika ei ole umpeutunut.

Hieman isomman lapsen kanssa nettikuvastosta voi valita yhdessä lasta miellyttävän tuotteen. Etenkin, jos merkki on tuttu, ei koon suhteen satu yleensä huteja.
This site uses cookies to enhance user experience.