Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret logo

Polarn O. Pyret – Lujaa laatua lapsille

Polarn O. Pyret on ruotsalainen lastenvaateliike, joka on perustettu vuonna 1976. Yrityksen vaatteet on tarkoitettu alusta lähtien kulutuksen ja pesunkestäviksi, jotta vaatteet siirtyisivät moitteettomassa kunnossa seuraavalle käyttäjälle. Kestävyys näkyy myös toimintaperiaatteessa, joka korostaa ympäristöystävällisyyttä ja kestävää kehitystä.

Polarn O. Pyret tuotteet testataan tarkoin ja tuotesuunnittelussa käytetään vuosikymmenten kokemusta. Vaatteet kestävät vettä ja kulutusta, jotta lapset voivat puuhailla omiaan ilman huolta kastumisesta tai kylmyydestä.

Kokemuksia Polarn O. Pyretistä

Ruotsalaisen Polarn O. Pyretin lasten vaatteet ovat tunnettuja jo usealta vuosikymmeneltä ja vaikka tuotteiden hinnoittelu on täysihintaisena melko korkea, ovat PO.Pin tuotteet kestäviä ja korkealaatuisia.

Sisävaatteet sopivat mainiosti lattioita nuohoaville taaperoille sekä myös kouluikäisten rankempiinkin leikkeihin. Ulkovaatteet puolestaan pitävät loistavasti vettä ja ne on myös helppo pestä kurasta ja muusta liasta ilman, että värit tai materiaali muuten kärsii.

Polarn O. Pyretin tuotteet kestävät usein jopa parille seuraavalle lapselle. Valikoima on kattava ja koot ovat sopivan joustavat. Mallit ja kuosit ovat miellyttäviä sekä lapselle että vanhemmille ja valikoiman laajuus on eduksi siinä vaiheessa, kun lapsen oma mielipide vaikuttaa ostopäätökseen.

Sisähousujen kestävyyden suhteen ei kannata olla turhan optimistinen, sillä etenkin 4-6-vuotiaiden lasten college-housut ja farkut tuppaavat rikkoutumaan polvista. Tähän on varauduttu liikkeissä myynnissä olevilla korjauslapuilla, joilla vaatteiden käyttöikää saa pidennettyä kulumista huolimatta.

Polarn O. Pyret tuotevalikoima

Tuotevalikoima koostuu eri-ikäisille lapsille suunnitelluista vaatteista ja asusteista sekä pienestä valikoimasta aikuisille tarkoitettuja oloasuja. Vaatteita löytyy aina vastasyntyneestä alakouluikäiseen eli ikävuosille 0-12. Hieman lapsen koosta riippuen mallistot kelpaavat kyllä vanhemmallekin. Kaikkia kategorioita voi rajata haluamansa koon, lapsen iän, ympäristömerkinnän tai värin mukaan. Valtaosa sisävaatteista on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Lasten sisävaatteet

Tuotteet on kategorisoitu valikossa lapsen iän mukaan, mutta alakategorioiden kautta on helpompi löytää haluamansa tuote. Lasten sisävaatteista tarjolla on kaikki mahdollinen aina vauvojen bodyistä ja haalareista lähtien isompien lasten kauluspaitoihin, farkkuihin ja leggingseihin saakka.

Lasten ulkovaatteet

Kestävyys ja pestävyys pääsee oikeuksiinsa ulkovaatteiden kategoriassa. Tarjolla ovat kaikkien ikäluokkien tärkeimmät ulkovaatteet haalareista kurahousuihin, wind fleece -takkeihin ja talvitakkeihin – kaikki laadukkaita, kestäviä ja myös tyylikkäitä. Valikoima on kattava, mutta ei liian laaja, joten valintojen tekeminen on helppoa.

Aikuiset

Aikuisille valikoima on rajattu, mutta tarjolla olevat Polarn O. Pyret klassiset raidalliset sisäasut sopivat yhteen lasten vaatevalikoimien kanssa ja ovat mukava lisä kattavaan valikoimaan.

Polarn O. Pyret hinnat

Kestävät ja laadukkaat materiaalit ovat verrattain kalliita, mutta maksavat itsensä takaisin pysymällä ehjänä normaalia kauemmin. Varsinkin useamman lapsen perheelle kestävät tuotteet ovat helposti hintansa väärti ja laadukkaat tuotteet kelpaavat käytettynäkin myyntiin.

Polarn O. Pyret ale

Alennusmyyntejä on käynnissä tasaisin väliajoin ja erilaisten kampanjoiden aikana tuotteita löytyy jopa 50 % alennuksella. Yleensä alennusmyynnit ja kampanjat löytyvät verkkokaupan etusivulta. Lisäksi Outlet-myymälästä löytyvät poistotuotteet alennushintaan. Outlet-myymälä löytyy verkkosivujen ylävalikon kohdasta ”Outlet”.

Polarn O. Pyret maksutavat

Verkkokaupan maksupalvelusta vastaa Klarna, jonka kautta voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

1. Klarna Lasku

2. Klarna Erämaksu

3. Luottokortit Visa, MasterCard, Amex

4. Suomalaiset verkkopankit

Polarn O. Pyret toimitusajat

Normaalisti verkkokaupasta tilatun tuotteen toimitusaika on 3-7 arkipäivää Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

 Polarn O. Pyret noutopalvelu

Myymälänouto onnistuu valituista myymälöistä ja toimitusaika on 3-10 päivää, riippuen tilatusta tuotteesta sekä myymälästä.

Polarn O. Pyret tuotteen palautus

Polarn O. Pyret tuotteita koskee 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteet voi palauttaa joko verkkokaupan kautta varastolle tai myymälään, jolloin myös vaihto on mahdollinen, mikäli haluttu korvaava tuote löytyy myymälästä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautus myymälään on maksuton ja verkkokaupan varastoon palauttaessa hinta on 4,90 euroa.

Polarn O. Pyret huolto

Myymälöissä on tarjolla vaatteiden korjauspalvelu, jossa määrätyt vaatteet voidaan korjauttaa omakustannehintaan. VIP-jäsenenä saa yhden ilmaisen korjauksen vuodessa.

Polarn O. Pyret kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelma PO.P+ klubin jäsenetuihin kuuluvat:

·       Tervetuliaistarjous – 20 % alennus ensimmäisestä ostoksesta

·       Bonuspisteitä kaikista ostoksista

·       Tarjoukset ja alennukset

PO.P+ klubissa on kaksi tasoa, jotka määräytyvät 12kk aikana käytetyn rahamäärän mukaan. VIP-tasolle vaaditaan 300 euron kulutus vuoden aikana. Kanta-asiakasohjelmaan voi tutustua tarkemmin klikkaamalla verkkosivun alavalikosta otsikon ”PO.P jäsenyys” alta kohtaa ”Jäsenedut”.

Polarn O. Pyret asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 puhelinnumeroon +358942452080, Verkkosivujen chat-asiakaspalvelu on käytössä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12. Lisäksi klikkaamalla ”Tarvitsetko apua?”-painiketta sivun oikeassa alakulmassa voi lähettää asiakaspalveluun viestin, johon vastataan aukioloaikojen puitteissa.

Polarn O. Pyret yhteystiedot

Polarn O. Pyret pääkonttori sijaitsee osoitteessa Hälsingegatan 40 7TR, 113 43 Tukholma, Ruotsi ja sen puhelinnumero on +4687318800.

Myymälöitä on Suomessa yhteensä 14 ja niiden sijainnit, aukioloajat sekä yhteystiedot löytyvät verkkosivujen alavalikon kohdasta ”Myymälät”.

Polarn O. Pyret risut ja ruusut

Ruusut:

  • kestäviä ja laadukkaita vaatteita vastasyntyneestä aina 12-vuotiaaksi saakka
  • sopivan laaja valikoima
  • kaksitasoinen kanta-asiakasohjelma
  • monet tuotteet (sisähousuja lukuun ottamatta) kestävät lapselta toiselle
  • kierrätys- ja jälleenmyyntimahdollisuus
  • verkkokaupasta tilatut tuotteet saa ilmaiseksi lähimyymälään
  • useita myymälöitä, vaatteita pääsee kokeilemaan

Risut:

  • melko korkea hinta
  • maksullinen palautus postitse.

Polarn O. Pyret yhteenveto

Ruotsalaista laatua edustava Polarn O. Pyret panostaa kestävyyteen niin lastenvaatteiden laadussa kuin kestävän kehityksen tukemisessa. Päällimmäisenä ajatuksena on valmistaa lastenvaatteet siten, että ne kestävät useamman käyttäjän eikä niitä tarvitse lapsen kasvaessa heittää pois. Polarn O. Pyret tarjoaa myös kierrätysmahdollisuuden, jolloin palauttamalla käytetyn vaatteen saa rahanarvoisia etuja. Hintataso on korkea, mutta samalla vaatteen käyttöikä on tavallista pidempi.

Usein kysytyt kysymykset

Paketointipalvelu on käytössä vain myymälöissä, verkkokaupan tuotteita ei paketoida.

Alennuskoodi ei koske Disney-tuotteita.

Yli 49 euron toimitus on ilmainen Postin noutopisteeseen ja VIP-asiakkaalle aina ilmainen. Muutoin hinta on 4,90 euroa. Kotiinkuljetuksen hinta on 9,90 euroa. Myymälänouto on aina ilmainen.

Jos tuotteet ovat käyttämättömiä ja niissä on hintalaput kiinni, tuotteen voi vaihtaa kuittia vastaan myymälässä.

Toimi seuraavalla tavalla, kun haluat tuoda käytetyn vaatteen myyntiin: 1. Liity ensin PO.P+ jäseneksi. 2. Tuo puhdas ja ehjä käytetty PO.P-ulkovaate valitsemaasi myymälään. 3. Vaate arvioidaan sen kunnon perusteella. 4. Korvaukseksi saat jäsenyydellesi ladattavan arvosetelin.
This site uses cookies to enhance user experience.