Partioaitta-arvostelu

Partioaitta logo

Jo vuonna 1928 toimintansa aloittanut Partioaitta on tuttu monelle retkeilyn ystävälle, sillä tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava ulkoiluun. Partioaitta panostaakin vahvasti tuotteiden laajaan valikoimaan sekä laatuun – osaavasta palvelusta tinkimättä.

Tuotevalikoima

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

Hinnoittelu

Verkkokaupan toimitusaika

98% Kokonaisarvio

Partioaitta: Plussat ja miinukset

+Äärimmäisen laaja valikoima
+Kilpailukykyiset hinnat
+Asiakaspalvelua saatavilla iltaan asti ma-su
+Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 euron tilauksille
-Verkkokauppa ei toimita EU:n ulkopuolelle

Partioaitta – Valtava valikoima ja osaava asiakaspalvelu

Partioaitan perusti alun perin Suomen Partioliitto ja yritys pysyikin partiolaisten omistamana aina vuoteen 2011 saakka, jolloin ruotsalainen Fenix Outdoor AB osti liiketoiminnan. Partioaitta on sittemmin laajentunut ympäri Suomen ja myymälöitä on jo 21. Luonnollisesti yritys toimii myös verkkokaupan puolella.

Partioaitan toiminta-ajatuksena on tukea ulkoilua ja samalla hyvinvointia tarjoamalla sekä asiantuntevaa että osaavaa palvelua ja laadukkaita tuotteita, jotka tekevät ulkoilusta nautinnollista aloittelijasta ammattilaiseen. Partioaitasta löytyykin kaikki tarvittava retkeilyyn ja ulkoiluun avuliaan asiakaspalvelun saattelemana.

Tuotevalikoima on etenkin verkkokaupassa hurjan laaja ja monipuolinen. Ulkoiluun ja vapaa-aikaan tarvittavalle varustukselle ja vaatetukselle löytyy valtavasti vaihtoehtoja, ja varsinkin aloittelevalle retkeilijälle laaja valikoima voi tuottaa ongelmia.

Tästä syystä onkin helppo suositella vierailua myymälässä, joissa asiantuntevat partioaittalaiset avustavat tekemään järkeviä ostoksia. Mikäli kivijalkakauppa on tavoittamattomissa, myös verkkokaupasta löytyy lukuisia oppaita, joihin tutustumalla voi helpottaa oikeanlaisen tuotteen valintaa. Lisäksi verkkokaupan chatissa voi pyytää apua tuotteiden kanssa pähkäillessään.

Kokemuksia Partioaitasta

Partioaitan perusajatuksena on aina ollut palvella asiakasta ja varmistaa, että hänen tarpeensa tulevat täytetyksi. Kokemusten perusteella tästä ei ole lipsuttu edelleenkään, vaikka tuotevalikoima ja myymälöiden määrä onkin kasvanut reippaasti.

Partioaitta tarjoaa laajalla skaalalla tunnetuimpia merkkituotteita kaikkeen ulkoiluun, vapaa-aikaan ja retkeilyyn. Vielä olekaan tullut eteen tilannetta, että tarvetta vastaavaa tuotetta ei ole valikoimista löytynyt – hinta-laatusuhteesta tinkimättä.

Varsinkin ulkoilu- tai retkeilyharrastusta aloittelevalle Partioaitta on todellinen kultakaivos. Myymälöistä löytyy kaikki tarvittava asiakkaalle, joka kaipaa varmasti laadukkaita ja luotettavia varusteita sopuhintaan.

Kallein hinta kun ei merkitse automaattisesti parhaiten omaan tarpeeseen sopivaa tuotetta. Retkeilyvarusteita ostaessa myyjä on aina varmistanut, että tuote tulee oikeanlaiseen käyttöön ja lisäksi opastusta saa esimerkiksi välineiden huoltamiseen.

Partioaitan tuotevalikoima

Ulkoiluun, vapaa-aikaan ja erityisesti retkeilyyn keskittyvä tuotevalikoima on Partioaitassa valtava ja erittäin kattava. Perustarvikkeiden ja vaatetuksen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös vaativampaan käyttöön tarkoitetut välineet. Verkkokaupan laajuus on kaiken kattava, mutta myös myymälöissä riittää valinnanvaraa joka lähtöön.

Ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatetus

Partioaitan laaja tuotevalikoima kattaa urheiluun ja vapaa-aikaan tarvittavan vaatetuksen kiireestä kantapäähän. Verkkokaupassa kengät, vaatteet ja asusteet on kategorisoitu naisille, miehille ja lapsille valintojen helpottamiseksi ja rajaamiseksi, vaikka iso osa tuotteista sopiikin kaikkiin kategorioihin. Merkkituotteita on tarjolla valtava määrä tuote-uutuudet löytyvät myös erillisestä osiosta.

Ulkoilu- ja vapaa-ajan varusteet

Varsinkin retkeilyä ja vaellusta harrastaville varusteet ovat kaikki kaikessa: retki voi mennä täysin pilalle huonojen varusteiden takia tai vastaavasti rankempikin rykäisy on nautinnollinen, kun vehkeet pelaavat viimeisen päälle.

Partioaitan varustevalikoima on käsittämättömän kattava, ja sieltä löytyvät teltat, rinkat, makuupussit, retkikeittimet ja kaikki muukin tarvittava, ja paljon muuta. Varustevalikoima ei rajoitu pelkästään retkeilyyn, vaan esimerkiksi varusteita pyöräilyyn ja matkailuun.

Vuokrauspalvelu

Partioaitta tarjoaa myös helpon lähestymisen retkeilyyn, kun tärkeimmät varusteet voi myös halutessaan vuokrata käyttöönsä. Vuokrauspalvelu toimii myymälöiden yhteydessä ja sieltä löytyvät teltat, rinkat, makuualustat sekä retkikeittimet. Retkeilyvälineiden ostaminen kertarysäyksellä saattaa käydä kukkaron päälle, joten vuokravälineillä kynnys lähteä kokeilemaan madaltuu entisestään.

Partioaitan hinnoittelu

Koska Partioaitta panostaa vahvasti laatuun, ovat tuotteiden hinnat verrattain korkeat. Laadukas tuote kuitenkin kestää yleensä pidempään ja on myös mukavampi sekä turvallisempi käyttää.

Asiakaspalvelijat auttavat erittäin mielellään asiakasta valitsemaan myös omalle kukkarolle sopivan tuotteen laadusta tinkimättä. Tarjouksien metsästäjillekin löytyy usein alennustuotteita ja verkkokaupassa alennettuun hintaan myytävillä tuotteilla onkin oma outlet-kategoriansa.

Partioaitta-ale

Liittymällä Partioaitan 365-klubiin saat aina ensimmäisenä tiedon alennustuotteista, joita löytyy varsinkin sesonkien vaihtuessa ja uusien mallien ilmestyessä valikoimiin. Alennustuotteita voit tietenkin myös käydä bongaamassa myymälöistä, joissa valikoima voi vaihdella myymäläkohtaisesti sekä verkkokaupan outlet-osiosta.

Maksutavat Partioaitassa

Partioaitan verkkokauppa hyväksyy maksutavoiksi ilman lisäkuluja kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksutavat sekä maksukortit Visa Electron, Visa, Meastro ja MasterCard. Lisäksi on mahdollista maksaa ostoksensa Klarnan kautta, jolloin asiakas voi sopia maksuajan pidennyksestä tai osamaksusta Klarnan kautta.

Partioaitan toimitusajat ja -kustannukset

Partioaitan verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika on 1-7 päivää, normaalisti 1-5 arkipäivää. Mikäli tuote toimitetaan keskusvarastolta, toimitusaika voi olla 6-10 päivää, mutta tästä ilmoitetaan tilausvaiheessa.

Toimitustavaksi voi valita Postin eri palvelut, jolloin tuotteet voi saada toimitettuna jopa kotiovelle tai vaihtoehtoisesti Postin palvelupisteelle tai automaattiin. Yli 80 euron tilausten toimitukset ovat Suomessa rahtivapaita, joten paketin saa tuolloin halutessaan ilmaiseksi vaikka suoraan kotiovelleen.

Partioitta toimittaa tuotteita myös muihin EU-maihin. Toimituskulumaksua peritään 25 euroa. Vallitsevan ALV-lainsäädännön vuoksi verkkokaupasta ei ole mahdollista tilata Euroopan alueella Iso-Britanniaan, Sveitsiin, Norjaan, Andorraan, Färsaarille, Liechtensteiniin ja Monacoon.

Partioaitan noutopalvelu

Partioaitta tarjoaa verkkokauppatilauksille myös ilmaisen ”click & collect” -noudon, jolloin valmiiksi kerätyt tuotteet voi käydä itse noutamassa valitun myymälän noutopisteestä.

Partioaitan tuotteen palautus

Mikäli et syystä tai toisesta ole tyytyväinen Partioaitasta ostamaasi tuotteeseen, voi tuotteen kaikeksi onneksi palauttaa.

Näin palautat Partioaitasta hankkimasi tuotteen:

 • verkkokaupasta ja myymälästä ostetulla tuotteella 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen
 • Tuotteen voi palauttaa Postin asiakaspalautuksena tai Partioaitan myymälään.

Lisätietoa palautukseen liittyvistä käytännöistä saa tarvittaessa asiakaspalvelusta.

Partioaitan kanta-asiakasohjelma

Partioaitan kanta-asiakasohjelman nimi on 365-klubi ja siihen liittyminen on täysin ilmaista. Klubissa on yli 200 000 jäsentä ja jäsenetuihin kuuluvat Outdoor-lehti kolmasti vuodessa, tuotetarjoukset vain klubin jäsenille sekä tuotteiden hoitopisteet Partioaitan myymälöissä, joissa voit vahata kenkäsi tai G-1000 vaatteesi veloituksetta.

Lisäksi klubi järjestää erilaisia retkiä ja webinaareja. Kaikista klubilaisten ostoksista 1 % menee ympäristöbonukseen, jolla tuetaan Partioaitan raadin valitsemia luontokohteita, joten jäsenyydellä on myös altruistinen ulottuvuutensa.

Partioaitan asiakaspalvelu

Osaava ja auttavainen asiakaspalvelu on tavoitettavissa myymälöissä aukioloaikoina ja chatin kautta verkkokaupassa. Lisäksi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

Partioaitan yhteystiedot ja aukioloajat

Partioaitan yleinen puhelinnumero on 020 7760 719 (arkisin klo 9-17, puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min). Kätevimmin ja täysin ilmaiseksi yhteydenotto onnistuu loistavasti toimivan chat-palvelun avulla. Partioaitan chat on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Myymälöiden puhelinnumerot löytyvät Partioaitan verkkosivuilta. Partioaitan myymälät ovat pääsääntöisesti avoinna viikolla klo 10–20, lauantaisin 10–19 ja sunnuntaisin 10–18 mutta aukioloajoissa ilmenee jonkin verran myymäläkohtaisia eroja. Tarkat aukioloajat löytyvät Partioaitan verkkosivuilta.

Partioaitan risut ja ruusut

Ruusut:

 • erittäin laadukkaat tuotteet joiden käyttöön saa tarvittaessa opastusta
 • asiakas saa halutessaan asiantuntevaa apua tuotteen valintaan
 • myymälöitä ympäri Suomen
 • selkeä, helppokäyttöinen ja toimiva verkkokauppa
 • asiakaspalvelu toimii erinomaisesti myös verkossa.

Risut:

 • laadukkaat tuotteet ovat ymmärrettävästi melko hintavia
 • jopa liian paljon vaihtoehtoja ja valinnanvaraa
 • keskusvarastolta toiseen myymälään tilaamisessa voi vierähtää jopa 10 päivää.

Partioaitta yhteenveto

Partioaitta on kaiken kattava ulkoiluun keskittyvä liike, jossa on hurjan laaja valikoima sekä erittäin asiantunteva ja osaava asiakaspalvelu. Laadukkaat tuotteet ovat kohtalaisen kalliita, mutta myös kestäviä sekä turvallisia.

Partioaitasta löytyy varmasti kaikki tarpeellinen ulkoiluun ja retkeilyyn, joten ostosten keskittäminen on helppoa. Verkkokauppa toimii erinomaisesti ympäri vuorokauden ja osaava asiakaspalvelu on tavoitettavissa chatin ansiosta laajoin aukioloajoin myös mobiilissa.

Luonnollisesti varsinkin vaatteiden ja kenkien sovitus myymälässä on kuitenkin suositeltavaa, varsinkin jos ulkoilemaan olisi jo kova kiire. Tutustu Partioittaan ja ole aina valmiina eräjormailuun!

Usein kysytyt kysymykset

Partioaitan 21 myymälää löydät Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Lempäälästä, Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Oulusta, Rovaniemeltä, Saariselältä, Tampereelta, Turusta, Vaasasta ja Vantaalta. Täsmälliset sijainnit käyvät ilmi Partioaitta.fi-sivuston "Myymälät"-kohdasta.

Jos tilaat yli 80 eurolla, toimitus on ilmainen. Alle 80 euron tilausten toimituskulut vaihtelevat Postin hinnaston mukaisesti: toimitus kotiin 8,90 euroa, nouto Postin toimipisteestä 4,90 euroa ja nouto Postin pakettiautomaatista 3 euroa. Kaikki myymälänoudot ovat maksuttomia.

Voit. Toimitus järjestyy kaikkiin EU-maihin ja toimituskulut ovat 25 euroa. Toimitusaika voi vaihdella 5-12 päivän välillä.

Useimmilla tuotteilla on valmistajan myöntämä vuoden takuu, joka voi olla myös pidempi. Takuuasiat kannattaa hoitaa aina asiakaspalvelun kautta joko sähköisesti tai myymälässä. Jos asioit myymälässä, ota viallinen tuote ja kuitti mukaan. Takuuasiat käsitellään yksilöllisesti.

Verkkokaupan tuotesivulta löytyy ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alta kohta ”Tarkista saldo myymälöissä”, josta näet tuotteen saldon eri myymälöiden kohdalta. Voit myös soittaa myymälään varmistaaksesi tuotteen saatavuuden.
This site uses cookies to enhance user experience.