Lelukaupat

Netin lelukaupoista löydät kaikki mahdolliset lelut ja vielä enemmän! Olemme arvostelleet kaikki oleelliset lelukaupat, ja kerromme rehellisiä kokemuksia leluliikkeistä ympäri nettiä. Olkoon sinulla suurennuslasin alla vauvan lelut, Fortnite- tai Minecraft-tuotteet – tai ihan vain pikkuautot, niin kaikki löytyy. 

Stockmann logo

2. Stockmann

98%
Sitä, mitä Stockmannilta ei saa, ei tarvitse!

Lasten lelukaupat tarjoavat oivallisen tavan löytää lelut lapsille ilman, että tarvitsee rasittaa itseään menemällä varsinaisesti lelukauppaan sisälle. 

Ja kun netin lelukaupassa ollaan, ei sinun tarvitse enää etsiä esimerkiksi lelukauppaa Helsingin keskustasta tai mistään muusta kaupungista, sillä kaikkien kaupunkien lelukaupat ovat ihan siinä silmiesi edessä. 

Kaikkihan me haluamme aina välillä ilahduttaa lapsia – joko omiamme tai jonkun toisen – leluilla. Mikään ei ole niin aitoa kuin lapsen riemu!

Suosittuja myyntiartikkeleja ovat vuodesta toiseen

 • Legot
 • Briot
 • My Little Ponyt
 • Pokémon-tuotteet
 • Barbiet
 • Pipsa Possu -lelut
 • Ryhmä Hau -lelut
 • Muumi-lelut
 • lautapelit, kuten Kimble
 • muistipelit
 • palapelit.

Kokemuksia lelukaupoista netissä

Leikkiminen on myös tärkeä osa lapsen kasvamista ja oppimista. Onkin hyvä osata ostaa lapsen ikään sopivia leluja. Näissä auttaa usein sellainen yksinkertainen toimenpide, että lukee lelun tuotetietoja. Niissä kun usein kerrotaan, minkä ikäiselle lapselle kyseinen lelu on tarkoitettu.

Lelukauppoja on tarjolla netissä paljon, joten selattavaa riittää. Nettikauppojen hyvä puoli on se, että sinun ei tarvitse itse pyöriä lelukaupoissa, joissa meitä aikuisia usein viihdyttää joukko tahtovia lapsia.

Lelukauppojen nettisivut on tehty helposti navigoitaviksi, jotta ostosten tekeminen on mahdollisimman mutkatonta.

Lelukauppojen valikoimat netissä

Olkoon sinulla suurennuslasin alla vauvan lelut, Fortnite- tai Minecraft-tuotteet – tai ihan vain pikkuautot, niin kaikki löytyy jopa helpommin netistä kuin lelukaupan hyllyiltä. 

Vauva-ajan lelut ovat yleensä esimerkiksi värikkäitä, pitävät ääntä  ja ovat myös verrattain kestäviä. 

Vauvoille ostetaan usein helistimiä, palloja, pehmoleluja  ja muita vastaavia. Vauvan lelua ostaessa on hyvä muistaa, että ne tuppaavat usein menemään vauvan suuhun. Tästä syystä tuotteiden pitää olla sellaisia, että niistä ei irtoa pieniä palasia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, sitä monimutkaisemmaksi lelut voivat muuttua – tämä on hyväksi lapsen kehitykselle. Ja saattaa joskus haastaa myös aikuisenkin!

Yleensä lelukauppojen valikoimat on selkeästi kategorisoitu, joten niiden selaaminen on helppoa.

Alennuskoodi lelukauppaan

Lelukauppoihin on tarjolla paljon alennuskoodeja. Nämä voivat olla tosin kanta-asiakasohjelmien takana. Mutta hyvä puoli on se, että lelukaupan kanta-asiakkaaksi pääsee nopeasti, helposti ja ilmaiseksi. 

Aina ei tarvita edes alennuskoodia, sillä lelukaupat tarjoavat alennusmyyntejä varsin tasaisin väliajoin muutenkin, esimerkiksi aina joulun jälkeen.

Me Arvostelut-sivustolla pyrimme löytämään myös parhaat alennukset lelukauppoihin, tinkimättä silti puolueettomasta arvostelusta.

Usein kysytyt kysymykset

On. Etenkin, jos lasten kanssa viettää suuren osan päivästä, voi leluostoksille yksin livahtaminen olla hankalaa. Netissä asia hoituu nopeasti.

Monissa netin lelukaupoissa voi saada alennusta erilaisten kanta-asiakasohjelmien, pistejärjestelmien ja etukuponkien ja -koodien avulla.

Pitkälti kyllä. Esimerkiksi Legojen etsiminen on numerokoodien ansiosta helppoa. Tuolloin lapsi saa juuri haluamansa lelun.

Kyllä voi, mikäli lelu tai peli on alkuperäisessä myyntikunnossa ja palautusaikaa on jäljellä.

Virheitä sattuu joskus jokaiselle ja näin voi käydä myös nettilelukaupan varastossa. Tuolloin asiakas saa yleensä itselleen pahoittelun ohella hyvityskoodin tai lisäalennuksen seuraavaa ostostaan varten.
This site uses cookies to enhance user experience.