Vaatekaupat netissä

Kaikki vaatetukseen liittyvä, oli se sitten vaatteita tai varusteita, löytyy nettikauppojen virtuaalisilta hyllyiltä.  Lue lisää ja löydät netin parhaat vaatekaupat!

Cellbes logo

2. Cellbes

98%
Myös merkkituotteita edullisin hinnoin jo vuodesta 1954 saakka!
Finlayson logo

3. Finlayson

98%
Finlaysonin kuosit ihastuttavat jokaista. Tee alelöytöjä!
Partioaitta logo

5. Partioaitta

98%
Retkeilyn erikoisliike valmiina kuin partiolainen jo vuodesta 1928!
Scandinavian Outdoor logo

6. Scandinavian Outdoor

97%
Aidosti suomalainen, vuonna 1970 avattu urheilu- ja retkeilyliike.
Polarn O. Pyret logo

7. Polarn O. Pyret

Ruotsalainen Polarn O. Pyret tarjoaa kestäviä lastenvaatteita.

Netttivaatekaupat tarjoavat muotia jokaiseen makuun ja budjettiin

Muotiliikkeet ovat haetuimpia nettikauppoja Suomessa ja maailmalla. Esimerkiksi Bubbleroom, COS, Lindex, Zalando, H&M  ja muut suositut vaatekaupat toimittavat tuhansille suomalaisille vaatteita viikoittain. 

Vaatteiden ostamisesta onkin tullut erittäin helppoa ja lastenvaatteiden lisäksi myös aikuiset ostavat entistä enemmän vaatteensa verkkokaupasta.

Koronaepidemialla oli sormensa pelissä verkkokaupan suosion kasvussa – kun shoppailunnälkää ei päässyt ilman syyllisyyttä tyydyttämään kauppakeskuksiin, oli ostoksia helppo tehdä netissä. Luottomerkkien löytymisen jälkeen myös verkko-ostaminen sujuu ilman suurempia huteja, kun koot ja istuvuus ovat jokseenkin selvillä.

Kokemuksia vaatekaupoista netissä

Muotiliikkeet toimivat netissä samaan tapaan kuin muutkin ostopaikat. Ostoksillasi on palautusoikeus, joka tosin on hyvä selvittää etukäteen esimerkiksi aikarajoitusten suhteen. Varsinkin jos ostat ulkomaisesta muotiliikkeestä.

Toimitusajat vaihtelevat myös kauppakohtaisesti. Kotimaisista kaupoista saat yleensä vaatteet ja muut asusteet nopeammin, mutta tässäkin voi tulla poikkeuksia vastaan. Toimitusajat voivat paukkua kaupassa kuin kaupassa etenkin sesonkeina, kuten jouluna ja alennusmyyntiaikaan.

Vaatekauppojen valikoimat netissä

Netin vaatekauppojen valikoima on yleensä suurempi kuin liiketiloissa toimivien kauppojen. Tämä johtuu tietysti siitä, että varastotilat ovat aina suuremmat kuin varsinaiset liiketilat, eikä nettikaupan valikoiman tarvitse varsinaisesti olla kenenkään käsien ulottuvilla.

Kaikki vaatetukseen liittyvä, oli se sitten vaatteita tai varusteita, löytyy nettikauppojen virtuaalisilta hyllyiltä. 

Netin vaatekaupat myyvät niin

  • housuja
  • paitoja
  • puseroita
  • pukuja
  • hameita
  • mekkoja
  • alusvaatteita
  • kylpytakkeja
  • yöasuja
  • asis

Alennuskoodi vaatekauppaan

Monet muotiliikkeet houkuttelevat nettiasiakkaitaan erilaisilla alennuskoodeilla ja tarjouksilla. Myös me Arvostelut.fi-sivustolla pyrimme tarjoamaan lukijoillemme mahdollisuuksien mukaan alekoodeja eri muotiliikkeisiin – unohtamatta objektiivista arvostelua.

Alennuskuponkeja voi saada varsinkin kampanja-aikojen myötä, mutta myös muulloin. Lisäksi nettikaupoissa on alennuskampanjoita ilman koodeja. 

Alennuksien saamiseksi muotiliikkeistä ja vaatekaupoista voit joskus joutua täyttämään esimerkiksi sähköpostiosoitteensa sille tarkoitettuun laatikkoon. Tästä voi seurata se, että kauppa voi lähettää sinulle tarjouksia ja muita markkinointiviestejä. 

Nämä sähköpostit voi kuitenkin myöhemmin perua, jos ei halluakaan enää saada viestejä. Ja esimerkiksi gmail-palvelussa tarjoukset menevät muutenkin omaan lokeroonsa, joten eivät ole ensisijaisia posteja tukkimassa nämäkään tarjoukset.

Usein kysytyt kysymykset

Nettivaatekaupoissa asioidaan kuin missä hyvänsä vaatekaupassa, ainoastaan vaatteita sovittamatta.

Netin vaatekaupat myyvät etenkin alen aikoihin varastojaan polkuhinnoin. Tuolloin kannattaa olla valppaana, sillä ostoksilla voi tehdä todellisia löytöjä.

Missä hyvänsä, asianmukaisesti salatusta yhteydestä huolehtivassa kaupassa asiointi on turvallista. Tuntemattomamman liikkeen kohdalla ei ole hassumpi ajatus kirjoittaa sen nimeä hakukoneeseen.

Koko- ja materiaalitietoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen hankinnan tekoa. Monissa nettikaupoissa omaa kokoaan voi arvioida mittojensa avulla.

Toimitusajat vaihtelevat jopa liikkeen sisällä. Ruuhka-aikoina, kuten jouluna ja alen aikoihin, tilauksen käsittely voi viivästyä jopa useammalla päivällä totutusta.
This site uses cookies to enhance user experience.