Cellbes

Cellbes logo

Cellbes tuo merkkivaatteet, omat mallistonsa sekä erilaiset kodintekstiilit kaikkien saataville edullisilla hinnoillaan helppokäyttöisessä verkkokaupassaan. Jo vuosikymmeniä vaatetusta postimyyntinä asiakkailleen tarjoava Cellbes on keskittynyt naisten vaatetukseen, mutta tarjolla on myös kodin sisustus- ja käyttötekstiilejä sekä rajallinen valikoima miesten vaatteita

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Cellbes: Plussat ja miinukset

+Tarjolla myös vain Cellbesiltä saatavissa olevia tuotteita
+Useita maksutapoja
-Sivuston käytettävyys jättää toivomisen varaa

Cellbes – Edullista vaatetusta ja kodin sisustusta

Ruotsalainen Cellbes on toiminut jo vuodesta 1954 saakka ja laajentanut toimintaansa Ruotsista Suomeen ja kaikkiin Pohjoismaihin. Cellbes luottaa edullisiin hintoihin ja merkkituotteisiin sekä omiin mallistoihinsa, ja verkkokaupan lisäksi tuotteita löytyy myös lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Cellbes kokemukset

Cellbes tekee miellyttävän poikkeuksen useisiin muihin vastaaviin verkkokauppoihin edullisilla hinnoillaan ja varsinkin pohjoismaiseen makuun suunnitelluilla tuotteillaan. Valikoimasta löytyvät kodintekstiilit ja sisustustuotteet sekä vaatteet ja asusteet naisille ja miehille. Tarjolla ovat tunnetut tuotemerkit ja Cellbesin omat tuotteet – kaikkia yhdistävät edulliset hinnat sekä käytännöllinen ja kestävä suunnittelu.

Verkkokaupan valikoima on sopivan kattava mutta ei turhan laaja, joten valintojen tekeminen on helppoa. Hakutoiminnon tai tuotekategorioiden kautta haluamansa tuotteet on helppo löytää ja erilaisten suodattimien avulla valikoiman supistaminen onnistuu näppärästi. Tuotesivut voisivat olla kattavammatkin, mutta tärkeimmät tiedot löytyvät. Tuotteiden tilaaminen ja toimitus verkkokaupasta on sujuvaa ja nopeaa.

Cellbes tuotevalikoima

Cellbes tuotevalikoimaan kuuluvat omien vaatemallistojen ja kodin sisustustuotteiden

lisäksi lukuisat tunnetut merkkituotteet, kuten Clarks, Jack & Jones, Only ja Sloggi. Kaikkia tuotteita yhdistävät edulliset hinnat sekä tiukat laatustandardit ja valikoima on suunniteltu vastaamaan erityisesti pohjoismaalaisiin tarpeisiin.

Naisten vaatteet ja alusvaatteet

Cellbesin laajin valikoima löytyy naisten vaatteista sekä alusvaatteista. Naisille tarjolla ovat niin mekot, jakut & takit, vapaa-ajan vaatteet sekä lukuisat alusvaatevaihtoehdot. Selkeät kategoriat helpottavat vaatteiden selailua ja valintaa, ja lisäksi listaukseen voi valita uutuudet tai suosikkituotteet. Tuotekategorioita voi rajata vielä tarpeen mukaan ja esimerkiksi mekoista löytyvät erikseen mm. lyhyet mekot, juhlamekot ja kietaisumekot. Alusvaatevalikoima on suunnattu erityisesti naisille, mutta myös miehille tarjolla ovat sukat ja alushousut.

Miesten vaatteet

Miesten vaatteiden valikoima on naisten vastaavaan verrattuna rajallinen, mutta tarjolla on kuitenkin laaja kattaus paitoja, housuja, takkeja & liivejä, yö- ja oloasuja, vapaa-ajan vaatteita ja lisäksi uima- sekä urheiluvaatteita.

Koti

Cellbesin valikoimasta löytyy kodintekstiilejä joka lähtöön sekä useita sisustustuotteita, kuten valaisimia ja koriste-esineitä. Verhot, vuodevaatteet, matot sekä keittiön ja kylpyhuoneen tekstiilit kuuluvat Cellbesin tuotevalikoimiin. Kategoriat on jaettu alakategorioihin, joiden avulla tuotteiden etsiminen helpottuu. Lisäksi suodattimilla hakua voi tarkentaa entisestään.                                  Jalkineet

Cellbesin valikoiman jalkineet ovat suunnattu ensisijaisesti naisille, sillä miehille tarjolla ovat vain sisätohvelit. Naisten jalkineista tarjolla ovat mm. nilkkurit, saapikkaat ja talvikengät eli käytännössä kaikki, mitä tarvita saattaa. Valikoima ei ole valtavan laaja, joten haluamansa tuotteen löytää vaivattomasti kategorioiden avulla.       

Cellbes hinnat

Cellbesin koko toimintaidea on alusta saakka ollut tarjota edullisia merkkituotteita sekä omia mallistoja eikä tämä ole muuttunut verkkokaupassakaan. Tuotteet ovat kautta linjan edullisia, mutta myös laadukkaita: tästä pitävät huolen tiukat laatustandardit ja tunnetut brändit. Cellbes tarjoaakin erittäin hyvän hinta-laatusuhteen varsinkin pohjoismaisiin tarpeisiin.

Cellbes alekoodi

Verkkokaupassa on usein tarjolla alennuksia erilaisilla koodeilla. Mikäli alennuskoodi on tarjolla, sen löytää helpoiten verkkosivun vasemmasta ylälaidasta. Kannattaa huomioida, että alennuskoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Cellbes ale

Cellbes verkkokaupassa on lähes jatkuvasti jonkinlainen alennusmyynti määrätyistä tuotteista. Alennushintaiset tuotteet löytyvät yleensä etusivun linkkien kautta tai vastaavasti sivun oikean ylälaidan linkistä. Lisäksi Cellbes Outlet-myymälä löytyy verkkokaupasta valitsemalla ylävalikosta kohdan ”Outlet”. Parhaimmillaan Outlet-tuotteet ovat jopa 70 % alennuksessa.

Cellbes maksutavat

Verkkokaupan tilauksen voi maksaa verkkomaksulla, korttimaksulla, MobilePaylla, käteisellä tai Cellbes-laskulla tai -tilillä. Cellbes-tilin avulla voi maksaa osamaksulla ja Cellbes-laskulla puolestaan saa korotonta luottoa. Cellbes-tilin tarkemmat tiedot:

·       Pankkitunnukset vaaditaan

·       Maksaa voi jopa 36 kuukausierässä

·       Ostokset kootaan yhteen ja niistä ilmoitetaan kuukauden puolivälissä

·       Vuoden aikana jopa kaksi maksutonta kuukautta

·       Maksu suoritetaan seuraavan kuukauden lopussa

Cellbes toimitusajat

Tuotteet toimitetaan yleensä 4-5 arkipäivässä tuotteen tilaamisesta. Jos tuotteita ei ole varastossa, voi toimituksessa kestää pidempään. Toimitusmaksu peritään vain yhdestä tilauksesta, vaikka lähetyksiä olisi useampia esimerkiksi eri varastoilta.

Cellbes tuotteen palautus

Tuotteet tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessa, mikäli mahdollista. Käytä tilauksen mukana tullutta palautuslomaketta sekä osoitelappua. Postimaksu on maksettu.

Cellbes reklamaatio

Viallisen tai vahingoittuneen tuotteen korjaamiseksi tulee ottaa yhteyttä Cellbes asiakaspalveluun.

Cellbes kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä verkkosivujen kautta rekisteröitymällä asiakkaaksi. Kanta-asiakkaana saa paremman käyttökokemuksen ja voi tallentaa suosikkituotteet, seurata tilauksia sekä tarkastella laskuja. Tilatessasi sisään kirjautuneena tietosi täytetään automaattisesti. Lisäksi kanta-asiakkaana saa yksilöllisiä tarjouksia.

Cellbes asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse 020 690680 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu (at) cellbes.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16. Laskutusta koskevissa asioissa yhteyttä voi ottaa arkisin klo 9-18 puhelinnumeroon 020 690680.

Cellbes yhteystiedot

Cellbesin päätoimipiste sijaitsee Ruotsissa Borås:ssa ja yhteydenotto tapahtuu helpoiten sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Cellbes jälleenmyyjien lista löytyy klikkaamalla verkkosivujen alavalikon linkkiä ”vähittäiskauppiaat” ja valitsemalla vasemmanpuoleisesta valikosta ”jälleenmyyjämme”.

Cellbes risut ja ruusut

Ruusut:

  • edulliset hinnat ja kattava valikoima kaikkiin vaatetustarpeisiin
  • merkkituotteiden lisäksi tarjolla Cellbesin omat tuotteet, joita ei muualta löydä
  • tuotteiden etsiminen on helppoa niin kategorioiden että suodattimien avulla
  • useita maksutapoja.

Risut:

  • valikoima on rajallinen miesten tuotteiden osalta
  • tuotesivujen tiedot voisivat olla kattavammat
  • yksittäisellä sivulla näkyvien tuotteiden määrää (aina 144) ei saa rajattua
  • selaileminen on toisinaan hidasta ja työlästä.

Cellbes yhteenveto

Cellbes tuo vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella vaatetuksen sekä kodin sisustustekstiilit kaikkien ulottuville edullisilla hinnoillaan ja kattavalla verkkokaupan valikoimallaan. Ensisijaisesti naisille suunnatussa verkkokaupassa tarjolla ovat kaikki tarvittava vaatetuksen saralla sekä lisäksi kodintekstiilejä, koriste-esineitä ja valaisimia – myös miehille löytyy vaatteita, joskin hieman naisia rajallisemmasta valikoimasta.

Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja suhteellisen edullisia ja valikoima on suunniteltu pohjoismaiseen makuun. Verkkokaupan käyttäminen ja tilaaminen on yksinkertaista ja ennen kaikkea edullista.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusmaksu noutopisteeseen on 6 euroa ja ilmainen yli 59 euron tilauksille. Mikäli haluaa maksaa postiennakolla, postiennakkomaksu on 4 euroa. Tilauksen voi tehdä Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Neljän osamaksuerän maksamisen jälkeen voi hyödyntää maksuvapaan kuukauden. Tästä ilmoitetaan laskun vasemmassa alareunassa.

Lasku- ja tiliasiakkaisen osoitetiedot päivitetään väestöreksiteristä ja muilla tavoilla maksavien asiakkaiden osoitetiedot voi päivittää asiakaspalvelun kautta.

Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 päivän ajan, jonka jälkeen se lähetetään takaisin Cellbesille ja asiakkaalta veloitetaan 15 euron kulut, mikäli peruutusta ei ole tehty.

Cellbes toimittaa tällä hetkellä tuotteita vain Suomeen.
This site uses cookies to enhance user experience.