Bubbleroom

Bubbleroom logo

Bubbleroom tarjoaa valikoimassaan muotivaatteita kilpailukykyiseen hintaan ja tyyliä laidasta laitaan. Erityisesti juhla- ja hääasuihin erikoistuneen liikkeen valikoimista löytyvät myös tuiki tavalliset arjen vaatteet, laadusta ja muodikkuudesta tinkimättä. Bubbleroom on verraton pysäkki muotitietoiselle.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Bubbleroom: Plussat ja miinukset

+Runsaasti vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan
+Mahdollisuus loistaviin alennuslöytöihin
+Nopeat tomitukset
-Maksullinen palautus
-Paljon merkkejä - koon valinta voi olla vaikeaa

Bubbleroom – Muotia arkeen, juhlaan ja häihin

Alun perin kalliita naisten muotivaatteita verkossa myynyt Bubbleroom perustettiin vuonna 2005, mutta jo muutamassa vuodessa valikoimiin tulivat asiakkaiden toiveesta myös edullisemmat muotivaatteet ja -asusteet. Nykyään Bubbleroomin valikoimista löytyy sekä tunnettujen brändien merkkivaatteita että itsenäisten suunnittelijoiden design-tuotteita. Bubbleroom toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Kokemuksia Bubbleroomista

Bubbleroom tarjoaa erinomaisen valikoiman merkkivaatteita naisille kohtalaisen edulliseen hintaan. Muodikkaita designer-tuotteita löytyy moneen makuun ja tarvittaessa koko vaatehuoneen täydeltä aina kengistä ja laukuista alkaen. Uutuuksia tulee tarjolle tasaisin väliajoin ja ne on helppo löytää erillisestä valikosta.

Halutessaan tuotteita voi selata myös brändin mukaan tai vaihtoehtoisesti listata esimerkiksi kaikki tarjolla olevat mekot, jonka jälkeen suodattimien avulla on helppo löytää mitä on etsimässä. Tuotesivut ovat erinomaisen kattavat ja kaikki oleelliset tiedot, kuten valmistusmaa ja käytetyt materiaalit löytyvät.

Tilaaminen, maksaminen ja toimitus sujuvat sutjakkaasti ja myös tuotteiden palauttaminen on tarvittaessa helppoa ja sujuvaa, mikä onkin tärkeää sillä vaatteiden kokojen arviointi voi olla hankalaa. Bubbleroomin outlet-myymälästä voi tehdä todellisia löytöjä ja valikoima on tarjoustuotteissakin sekä laaja että laadukas.

Bubbleroom tuotevalikoima

Bubbleroom tarjoaa naisten muotia jokaiseen lähtöön aina alusasuista treenivaatteisiin ja laukuista jakkupukuihin. Halutessaan koko vaatehuoneen voi täyttää Bubbleroomin valikoimasta ja lisäksi tarjolla ovat valikoidut asusteet sekä hääpuvut ja muut häihin liittyvät muotituotteet.

Naisten vaatteet ja asusteet

Bubbleroomin valikoimaa voi selata kategorioiden kautta, joissa vaatteet ja asusteet on jaoteltu loogisesti esimerkiksi mekkoihin, takkeihin, farkkuihin, hameisiin, rantamuotiin ja alusvaatteisiin. Asusteet ja kengät sekä laukut löytyvät omista kategorioistaan ja kaikki kategoriat on vielä jaoteltu tarkempiin alakategorioihin, joten tuotteiden etsiminen on helppoa ja yksinkertaista.

Häät

Bubbleroom erikoistuu häissä tarvittaviin vaatteisiin ja asusteisiin, joten häiden tuotekategoriasta löytyvät hääpuvut, morsiusneitojen mekot, hääkengät, hääasusteet sekä mekkoja häihin. Hää-vaatetusta voi selailla joko kategorioiden mukaan tai designerin mukaan. Tuotevalikoima kattaa perinteisten hääasusteiden lisäksi myös modernimpaa muotia ja tarjolla onkin hääpukuja jokaiseen makuun.

Bubbleroom hinnat

Bubbleroomin valikoimiin kuuluu lukuisia eri hintakategorioita ja erilaisia merkkituotteita. Tarjolla on sekä huippulaadukasta ja kallista muotia, kuten Ida Sjöstedt tai Marc Jacobs, että hieman edullisempaa designia kuten Happy Holly, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Hintataso on kilpailukykyinen muihin vastaaviin liikkeisiin verrattuna ja useat tuotteet ovat jopa edullisempia.

Bubbleroom alekoodi

Bubbleroomin alennuskoodit ovat käytössä ajoittain ja ne löytyvät verkkosivun alalaidan valikon kautta painamalla linkkiä ”Alennuskoodi”.

Bubbleroom ale

Bubbleroom outlet-myymälästä löytyvät kaikki alennusmyyntituotteet laidasta laitaan jopa 70 % alennuksella. Outlet-valikoima löytyy valitsemalla verkkosivujen ylävalikosta kohta ”Outlet” ja klikkaamalla haluamaansa tuotekategoriaa tai ”siirry alennusmyyntiin”. Lisäksi alennustuotteita löytyy verkkosivujen ylävalikon kohdasta ”kategoriat” ja ”deals”, jonka alle kerätään kaikki ajankohtaiset verkkokaupan tarjoukset.

Bubbleroom maksutavat

Bubbleroom verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla tavoilla:

·   Verkkomaksu

·   Maksukortti

·   PayPal

·   Lasku

·   Tili

·   MobilePay

Laskuttajana verkkomaksuissa sekä korttimaksuissa toimii Avarda. Laskutuslisä 2,90 euroa lisätään jokaiseen laskulla maksettavaan tilaukseen. Tilinhoitomaksu on 2,90 euroa kuukaudessa ja kaikki tehdyt ostokset kerätään kuukausilaskulle. Lasku lähetetään joka kuun 17. päivä.

Bubbleroom toimitusajat

Bubbleroom verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan 2-5 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Tavallisella tilauksella tuotteet toimitetaan noutopisteeseen ja Budbeen kautta kotiin saakka arkipäivisin.

Bubbleroom tuotteen palautus

Verkkokaupan tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joka edellyttää, että tuotteet ovat vahingoittumattomia ja hang- sekä tuotelappujen tulee olla paikallaan. Palautukset kannattaa tehdä alkuperäisissä pakkauksissa ja jos tämä ei ole mahdollista, tulee pakkaamiseen kiinnittää erityistä huomiota, jotta tuotteet eivät vahingoitu toimituksen aikana. Palautuksen voi tehdä seuraavasti:

1. Täytä palautuslomakkeelle tuotteiden palautuskoodi

2. Kiinnitä tilauksen mukana tullut palautusosoitetarra paketin päälle

3. Jätä paketti postiin ja muista ottaa palautuskuitti

4. Palautuksen käsittelyssä voi kestää 14 päivää ja palautusvahvistus lähetetään sähköpostilla

5. Rahat palautetaan samalla tavalla, jolla tuote oli maksettu

Bubbleroom reklamaatio

Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun mikäli saamasi tuote on väärä tai viallinen. Tuote tulee tarkistaa aina vastaanottamisen yhteydessä. Jos reklamaatio hyväksytään, korvataan tuote tai sen hinta eikä palautuskustannuksia peritä.

Bubbleroom kanta-asiakasohjelma

Bubbleroom ei tarjoa varsinaista kanta-asiakasohjelmaa, mutta uutiskirjeen tilaamalla saa 15 % alennusta ensimmäisestä ostoksesta ja lisäksi uutiskirjeestä löytyvät kaikki ajankohtaiset alennuskampanjat sekä muut tarjoukset.

Bubbleroom asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 09 8566 8307 tai sähköpostilla [email protected]. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 08:00-21:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:00-15:00. Sähköpostiviesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti, arkisin 48 tunnin sisällä.

Bubbleroom yhteystiedot

Bubbleroom on ruotsalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori sijaitsee Boråsissa Ruotsissa. Yhteyttä Bubbleroomiin voi ottaa puhelimitse numeroon 09 8566 8307 tai sähköpostilla asiakaspalvelu (at) bubbleroom.com.

Bubbleroom risut ja ruusut

Ruusut:

  • kattava valikoima muotivaatteita järkevään hintaan
  • tuotteet rajattu sopivaan määrään ja mallistot uusiutuvat tasaisin väliajoin
  • outlet-myymälästä voi ostaa poistuvia mallistoja polkuhinnoin
  • käytännössä kaikki vaatetukseen tarvittava samasta kaupasta
  • lattavat tuotetiedot tuotesivuilla.

Risut:

  • ei lainkaan tuotteita miehille
  • kokojen valinta on hankalaa ohjeista huolimatta, ellei merkkiä tunne
  • palautusmaksu peritään aina.

Bubbleroom yhteenveto

Bubbleroom tarjoaa laajan valikoiman muotivaatteita ja -asusteita naisille niin juhlaan kuin arkeenkin. Näyttävät merkkituotteet ovat luonnollisesti hieman kalliimpia, mutta verkkokaupan alennuksilla sekä outlet-myymälän kautta laadukkaaseen designiin pääsee käsiksi rajallisemmallakin budjetilla. Bubbleroomin valikoimasta löytyvät kaikki vaatehuoneen täyttämiseen tarvittavat muotivaatteet kilpailukykyiseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitus on ilmainen yli 79 euron tilauksille ja muuten toimituskulut ovat 5,20 euroa noutopisteeseen ja 8 euroa Budbee kotiinkuljetuksella.

Palautusmaksu on 4,50 euroa ja se peritään jokaisen palautuksen yhteydessä.

Tuotesivuilta löytyy painike ”valvo koko”, jota painamalla voi antaa haluamansa koon sekä sähköpostiosoitteen, johon tulee ilmoitus tuotteen ollessa saatavilla.

Bubbleroom noudattaa tiukkaa laadunvalvontaa sekä kestävän kehityksen periaatteita. Lisätietoa tuotteiden testauksesta ja ympäristöystävällisyydestä löytyy verkkosivujen alavalikon linkin ”Kestävyys” kautta.

Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on kussakin omat verkkokauppansa.
This site uses cookies to enhance user experience.