Silván timanttikorut

Silvan timattikorut logo

Vuonna 1972 perustettu Laatukoru on perheyritys kolmannessa polvessa ja perustajan kädenjälki näkyy erityisesti Suomessa suunnitelluissa ja valmistetuissa Silván-timanttikoruissa. Kaikilla timanteilla on takuutodistus ja materiaalit ovat eettisiä.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Silván timanttikorut: Plussat ja miinukset

+Suomalaista laatua ja huippuluokan korusuunnittelua
+Eettiset materiaalien hankintakanavat
+Kestävää käsityötaidetta
-Sivustolla vain yksi tuotekuva kustakin tuotteesta

Silván timanttikorut – Kotimaista laatutyötä jo yli 50 vuotta

Silván timanttikorut kuuluu Laatukorun kultasepänliikkeen tuotemerkkeihin. Laatukoru sai alkunsa vuonna 1972, kun perustaja Keijo Silván alkoi valmistaa koruja Hyvinkäällä. Ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 1976 ja aluksi toiminta keskittyi kultaketjujen valmistukseen ja tukkumyyntiin.

Nykyään Laatukoru valmistaa kaikki Silván-timanttikorut Hyvinkään kultasepänverstaallaan. Koko valmistusprosessi tehdään Suomessa ja Laatukorulle myönnettiinkin vuonna 2009 Avainlippu-tunnus. Kaikki materiaalit hankitaan luotettavista lähteistä ja timanteilla on takuutodistus, joka takaa konfliktivapaan ja laillisen alkuperän.

Kokemuksia Silván timanttikoruista

Silván-timanttikorut ovat jo käsite itsessään ja kyseessä on yksi tunnetuimmista suomalaisista timanttikorujen suunnittelijasta ja valmistajasta. Tuotteiden korkea laatu näkyy myös siinä, että kaikilla koruilla on elinikäinen takuu.

Valikoima on laaja ja tuotteita löytyy varmasti jokaiseen makuun niin timanttisormuksista kuin korvakoruista ja riipuksista. Laadukkaat ja kauniit sormukset ovat hintavia, mutta myös materiaalit ovat arvokkaita eikä parempaa hinta-laatusuhdetta ole helppo löytää. Suunnittelussa on keskitytty yksityiskohtiin ja Silván-timanttikorujen uniikin kädenjäljen tunnistaakin helposti monista tuotteista.

Verkkokaupan tuotevalikoimasta on helppoa poimia mieleisensä korut tai korut ja tilaaminen onnistuu vaivattomasti. Varastotuotteet saapuvat kotiovelle todella nopeasti jopa seuraavana päivänä ja veloituksetta, erikseen valmistetut korut saapuvat reilussa viikossa. Tilaukset voi myös halutessaan noutaa Laatukorun myymälöistä.

Silván timanttikorut tuotevalikoima

Silván timanttikorujen verkkokaupan tuotevalikoima koostuu timanttikoruista ja pääosin sormuksista, mutta myös korvakoruista ja riipuksista. Varsinkin sormusten osalta valikoima on valtava, sillä tarjolla on yli 350 erilaista sormusta jokaiseen tilanteeseen.

Sormukset

Silván timanttikorujen päätuotekategoria ovat sormukset ja tarkemmin timanttisormukset. Oli tarve sitten mikä tahansa, valikoimasta löytyy varmasti kaikkiin tyyleihin sopiva tuote. Sormukset on jaoteltu vihkisormuksiin, timanttisormuksiin, kihlasormuksiin, miesten sormuksiin sekä morganiittisormuksiin. Lisäksi sormuksia voi lajitella tyylien mukaan esimerkiksi halosormukset, rivisormukset tai sormukset yhdellä kivellä. Lajittelu Silván-timanttikorujen mallistojen mukaan onnistuu myös.

Korvakorut ja riipukset

Vaikka pääpaino onkin sormuksilla, tuotetarjonnasta löytyvät myös kattavat valikoimat korvakoruja sekä riipuksia. Lähes sata erilaista korvakorumallia pitävät huolen siitä, että jokaiseen makuun löytyy sopiva ja tyylejä onkin tarjolla laidasta laitaan vaativaankin makuun. Riipusten valikoimassa yhdistyvät saumattomasti timanttikorut ja kultaketjut eikä tämäkään valikoima jätä ketään kylmäksi yli 60 vaihtoehdollaan.

Silván timanttikorut hinnat

Kuten arvata saattaa Silván timanttikorut ovat kohtalaisen kalliita. Halvimmillaan Silván timanttikoruihin pääsee käsiksi muutamalla sadalla eurolla, kun kalleimmat tuotteet maksavat helposti tuhansia euroja. Hinta-laatusuhde on kuitenkin kunnossa, sillä tuotteissa käytetty kulta sekä timantit ovat jo itsessään arvokkaita, puhumattakaan suunnittelusta ja korujen valmistuksesta.

Silván timanttikorut maksutavat

Verkkokaupan maksutapoihin kuuluvat Paytrailin, Klarnan ja Stripen tarjoamat maksuvaihtoehdot:

·   Visa, Visa Electron tai Mastercard

·   Verkkopankit

·   MobilePay

·   Klarnan lasku ja osamaksu

Silván timanttikorut toimitusajat

Toimitusaika riippuu tuotteesta, mutta valmiiksi varastosta löytyvillä tilauksilla toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Erikseen valmistettavien tuotteiden toimitusaika on 5-8 päivää ja kaiverretuilla tuotteilla 6-10 päivää.

Silván timanttikorut noutopalvelu

Verkkokaupasta ostetut tuotteet voi myös noutaa haluamastaan Laatukorut-myymälästä, jolloin toimitusaika on 5-7 arkipäivää. Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa.

Silván timanttikorut tuotteen palautus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Kaiverrettuja tuotteita ei voi palauttaa, ellei kaiverruksessa ole selkeää virhettä.

Silván timanttikorut huolto

Kaikilla Silván timanttikoruilla on elinikäinen takuu valmistusvirheiden osalta. Mikäli tällainen virhe ilmenee, tuote joko korjataan tai korvataan uudella veloituksetta. Tavallinen kuluminen ei kuulu takuun piiriin.

Silván timanttikorut kanta-asiakasohjelma

Uutiskirjeen tilaamalla voi liittyä kanta-asiakasohjelmaan, jolloin vastaanottaa parhaat tarjoukset, lahjavinkit sekä tiedot tulevista uutuustuotteista. Lisäksi ensimmäiseen ostokseen saa 25 % alennuksen.

Silván timanttikorut asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalveluun saa parhaiten yhteyden käyttämällä verkkosivuilta löytyvää lomaketta tai soittamalla numeroon 0400 110045. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17. Laatukorut-myymälöiden asiantuntevat asiakaspalvelijat palvelevat asiakkaita myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Silván timanttikorut yhteystiedot

Silván timanttikorujen myymälöinä toimivat Laatukorun myymälät ympäri Suomen. Kaikkiaan myymälöitä on 13 ja niiden tarkat osoitteet löytyvät klikkaamalla verkkosivujen ylävalikosta kohtaa ”Myymälät”. Aukioloajat puolestaan löytyvät Laatukorun verkkosivujen alavalikon linkin ”Myymälöidemme yhteystiedot” kautta. Laatukoruun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi.

Silván timanttikorut risut ja ruusut

Ruusut:

  • täysin kotimainen suunnittelu- ja valmistusprosessi
  • laadukkaat ja eettisesti kestävällä tavalla hankitut materiaalit
  • valtava valikoima sormuksia jokaiseen makuun
  • ilmainen ja nopea toimitus, tai vaihtoehtoisesti nouto myymälästä
  • paljon myymälöitä ympäri Suomen.

Risut:

  • korkeat hinnat, vaikka timantit ovatkin ikuisia
  • tuotteista vain yksi tuotekuva, eli vaikea arvioida luonnollisessa käytössä.

Silván timanttikorut yhteenveto

Laatukorun timanttikorujen tuotemerkki Silván timanttikorut kuuluu Suomen tunnetuimpiin ja hyvämaineisimpiin korumerkkeihin – eikä syyttä. Materiaalien korkea laatu ja eettisyys, kotimainen suunnittelu ja valmistusprosessi sekä valikoiman laajuus takaavat, että asiakkaat palaavat Silván-timanttikorujen pariin yhä uudestaan. Hinta-laatusuhde on kohdallaan, vaikka arvoesineet ovat verrattain kalliita. Silván timanttikoruille saa elinikäisen takuun mikä kertoo lujasta laadusta ja luotettavuudesta.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voi, sormuksiin voi tilata kaiverruksen suoraan verkkokaupan tuotesivuilta ja se on veloitukseton.

Kaikkien timanttikorujen mukana tulee Laatukorun leimattu Silván-timanttikorujen aitoustodistus. Aitoja koruja myydään ainoastaan Laatukorun myymälöissä ja verkkokaupassa sekä Silván-timanttikorujen verkkokaupassa.

Toimitus on täysin ilmainen.

Tuotteita voi tilata mihin tahansa EU-alueella. Toimitus on ilmainen, toimittajana toimii DHL ja toimitusaika on 1-7 työpäivää.

Silván timanttikorut ovat Laatukorun tuotemerkki, jonka alaisuuteen kuuluvat timanttisormukset ja muut timanttikorut. Laatukoru siis valmistaa Silván timanttikorut ja omistaa tuotemerkin.
This site uses cookies to enhance user experience.