Dermosil

Dermosil logo

Dermosil on kehittänyt laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä tuotteita jo yli 30 vuoden ajan ja tuotteet on suunniteltu suomalaisia silmällä pitäen. Dermosilin tuotteet sopivat koko perheelle ja valikoimasta löytyvät kaikki ihon- ja hiustenhoitoon tarvittavat tuotteet. Suomen ensimmäinen kosmetiikan verkkokauppa oli Dermosilia myyvä, vuonna 1996 avattu Dermoshop.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Dermosil: Plussat ja miinukset

+Täysin kotimainen
+Myös vegaanisia tuotteita
+Dermosil-tuotteita ei testata eläimillä
-Ainoastaan yksi, Korsnäsissa sijaitseva myymälä

Dermosil – Kotimaista ihon- ja hiustenhoitoa edullisesti

Suomalaisen ihon- ja hiustenhoidon pioneeri Dermosil perustettiin vuonna 1983. Vuonna 1988 julkaistu vartalovoide keräsi niin paljon suosiota, että Dermosil alkoi keskittyä täysin ihonhoitotuotteisiin. Verkkokauppa avattiin vuonna 1996 ja se olikin ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Tällä hetkellä Dermosilin valikoimaan kuuluu yli 400 tuotetta ja sen liikevaihto on yli 2,5 miljoonaa euroa. Täysin suomalaisessa omistuksessa olevan yrityksen päämarkkinoina toimivat Suomi, Ruotsi ja Viro.

Kokemuksia Dermosilista

Dermosilin ihonhoitotuotteet ovat laadukkaita ja suunniteltu suomalaisten tarpeisiin. Ihotyypistä riippuen valikoimasta löytyy kaikki tarvittava ja lisäksi hiustenhoitoon tarvittavat tuotteet ovat myös tarjolla. Eettisesti kestävällä tavalla valmistetut meikit ovat mukava bonus.

Verkkokaupan tuotehaku toimii erinomaisesti ja kategorioiden avulla on helppoa löytää kaikki tarvittava. Tuotteita on valikoimissa juuri sopiva määrä, jotta vaihtoehtoja eri tarpeisiin riittää mutta valinta ei muodostu hankalaksi. Kotimaisena toimijana Dermosil on myös luotettava ja turvallinen eikä maksu- ja toimitusprosessissa ole moitteen sijaa.

Dermosil tuotevalikoima

Dermosilin tuotteissa panostetaan laatuun, tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tarjolla ovat kaikki tarvittavat ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä myös meikit. Tuotteet on jaoteltu kategorioihin ja lisäksi niitä voidaan rajata eri kriteereillä, kuten ihotyypin, tuotesarjan tai hajusteiden mukaan.

Ihonhoito

Dermosilin ihonhoitotuotteet on jaoteltu kategorioihin käyttökohteiden mukaan seuraavasti: kasvot, vartalo, kädet, jalat, ravintolisät ja muut. Lisäksi näkyville saa pelkästään uutuudet tai ihonhoitosetit, jotka koostuvat useammasta tuotteesta. Dermosilin valikoimista löytyvät kaikki ihonhoitoon tarvittavat tuotteet, oli käyttötarkoitus sitten kasvojen puhdistaminen tai jalkojen kuivan ihon hoito.

Hiustenhoito

Hiustenhoitotuotteista Dermosil tarjoaa valikoimassaan shampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, seerumit, muotoilutuotteet, ravintolisät sekä muut tuotteet, kuten hiusten aurinkosuojan. Tuotekategoriat voi rajata käyttötarpeen mukaan, esimerkiksi kosteuttaviin tai korjaaviin shampoisiin.

Meikit

Dermosilin meikkituotteissa käytetään samoja korkeita laatustandardeja kuin muissakin tuotteissa. Myös meikkikategoriasta löytyvät kaikki tarvittava meikkaamiseen kattaen kasvot, vartalon, huulet, silmät, kynnet ja muut, kuten siveltimet ja tarvikkeet.

Dermosil hinnat

Laadukkaat ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä meikit ovat yleisesti kalliita, mutta Dermosil on onnistunut painamaan tuotteiden hinnat kohtalaiselle tasolle. Vain verkkokauppana toimimalla välikädet on onnistuttu karsimaan ja hinnat ovat kuluttajaystävällisiä. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.          

Dermosil ale

Dermosil tarjoaa monenlaisia alennusmyyntejä sesongista riippuen ja lisäksi käynnissä on usein kampanjoita. Lisäksi outlet-sivulta löytyvät monet myynnistä poistuvat tuotteet tavallista halvemmalla hinnalla. Outlet-sivu löytyy verkkosivujen yläpalkista.

Dermosil maksutavat

Verkkokaupan ostokset voi maksaa Dermosil-laskulla, verkkopankki- tai korttimaksulla sekä Klarnan tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla:

·       Lasku; maksuaika 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta

·       Joustava erämaksu; maksu kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä

·       Kiinteä erämaksu; valittavissa eri kuukausierävaihtoehtoja

·       Suoramaksu verkkopankissa; Nordea, DanskeBank, Aktia, S-Pankki ja OP

·       Korttimaksu; yleisimmät kortit.

Dermosil toimitusajat

Toimitusaika on yleensä 2-5 päivää tilauksesta, kun toimitus lähtee varastolta 1-3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tarkan toimitusajan näkee tilausvahvistuksesta. Toimituksen kulkua voi seurata OmaPosti-sovelluksesta tai Paketit-sovelluksesta.

Dermosil tuotteen palautus

Dermosilin tuotteilla on täysi tuotetakuu ja asiakas voi vaihtaa viallisen tuotteen uuteen, virheettömään tuotteeseen. Tuotteiden palautusoikeus on voimassa kolme kuukautta ostopäivästä. Palautetusta tuotteesta hyvitetään vain tuotteen hinta. Palautuksen voi tehdä seuraavalla tavalla:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla

2. Täytä palautuslomake, joka löytyy verkkosivujen palautusohjeesta

3. Ilmoita haluatko laskuhyvityksen, uuden tuotteen vai rahojen palautuksen

4. Pakkaa alkuperäisessä pakkauksessaan erilliseen pakkaukseen

5. Kiinnitä palautuskuitti pakkaukseen, mutta ei alkuperäiseen pakkaukseen

6. Vie paketti Postiin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Dermosil kanta-asiakasohjelma

Dermosilin kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä veloituksetta verkkosivujen kautta. Sisään kirjautuneena asiakas saa kaikista verkkokaupan ostoksista bonuspisteitä, joita voi käyttää bonuskaupan valikoiman vaihtuviin tuotteisiin. Aktiivisimmat asiakkaat palkitaan Gold-jäsenyydellä, johon vaaditaan yli 500 euron ostokset 12 kuukauden aikana. Gold-asiakkaat ovat oikeutettuja yksilöllisiin tarjouksiin sekä kampanjoihin.

Dermosil asiakaspalvelu

Dermosil asiakaspalvelussa toimivat ihonhoidon ammattilaiset, jotka osaavat auttaa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä tilauksia koskevissa ongelmissa. Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 020 746 6400 maanantaista perjantaihin klo 08:30-16:00. Verkkokaupan chat palvelee useimmin kysytyissä kysymyksissä ja lisäksi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Dermosil yhteystiedot

Dermosilin myymälä sijaitsee Korsnäsissä, osoitteessa Västanlidintie 50, 6620 Korsnäs. Liike on avoinna arkisin klo 12-16. Yhteyttä voi ottaa myös asiakaspalveluun tai vaihtoehtoisesti facebookin kautta.

Dermosil risut ja ruusut

Ruusut:

  • kotimainen yritys, joka toiminut yli 30 vuotta
  • valikoimasta löytyvät kaikki tarvittava ihon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen
  • eettisyys ja ympäristöystävällisyys etusijalla
  • laadukkaat ja tehokkaat tuotteet
  • sopivankokoinen valikoima
  • asiakaspalvelu auttaa oikean tuotteen hankinnassa.

Risut:

  • vain yksi myymälä
  • suhteellisen kalliit postikulut tuotteiden hintaan verrattuna, kun tilaus on alle 50 euroa.

Dermosil yhteenveto

Dermosil tarjoaa suomalaista luotettavuutta, tehokkuutta ja osaamista ihon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Tarjolla ovat kaikki tarvittavat tuotteet koko perheelle ja kaikille iho- sekä hiustyypeille.

Verkkokauppana jo vuonna 1996 aloittanut Dermosil ei käytä välikäsiä tuotteidensa myymisessä, joten hintataso on verrattain alhainen. Dermosil-verkkokaupasta onkin helppo löytää haluamansa tuotteet kohtuulliseen hintaan ja eettisesti valmistettuna.

Usein kysytyt kysymykset

Vegaanituotteet löytyvät jokaisen kategorian alta kohdasta ”vegaanituotteet”.

Dermosil-tuotteita ei testata eläimillä lainkaan.

Kaikki Dermosil-tuotteet ovat olleet parabeenittomia vuodesta 2015 lähtien.

Ei ole. Kuorintatuotteissa käytetään vain luonnollisia, kuorivia ainesosia.

Tuotteiden tilaaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, eli 18 vuoden ikää. Alaikäisten huoltajat voivat tehdä tilauksen.
This site uses cookies to enhance user experience.