Kanavapaketit

Mikä kanava näyttää NBA-pelit? Entä, mistä kanavapaketista löytyy valioliiga? Nämä ja monet muut asiat selviävät Arvostelut-palvelun kanavapakettien läpivalaisuista!

DNA logo

1. DNA

97%
Liittymät, laitteet ja kanavapaketit kätevästi samasta paikasta!
Viaplay logo

2. Viaplay

97%
Tv-sarjoja, elokuvia ja urheilua pohjoismaiseen makuun.

Kokemuksia kanavapaketeista

Suomalaisia sohvaperunoita hellitään nykyisin toinen toistaan kattavimmilla kanavapaketeilla, joiden tarjonnasta löytyy lähes kaikki urheilulajit ja niiden ammattilaissarjat sekä tietysti valtava määrä elokuvia ja tv-sarjoja.

Kanavapakettien hinnat ovat yleensä verrattain korkeampia kuin erilaisten suoratoistopalveluiden. Tämä johtuu yleisesti ottaen siitä, että kanavapaketit tarjoavat katsojilleen melkoisen kattauksen urheilulajeja – ja jokaisen urheilulajin jokaisen liigan televisio-oikeuksista pitää maksaa erikseen. Tarjonnasta löytyy lähes kaikki urheilulajit ja niiden ammattilaissarjat sekä tietysti valtava määrä elokuvia ja tv-sarjoja.

Palvelut toimivat yleensä hyvin, jos ei ajoittaisia teknisiä ongelmia lasketa mukaan. Yleisellä tasolla marmatettavaa löytyy lähinnä asiakaspalveluista, joiden tavoitettavuus ja nopeus voisivat suoraan sanottuna olla paremmalla tasolla.

Tarkempia kokemuksia ja viiltävän analyysin sekä armottoman arvostelun löydät kunkin kanavapaketin omalta sivulta meiltä Arvostelut-palvelussa.

Kanavapakettien valikoimat

Kuten tuossa alussa tuli jo mainittua, kanavapaketit ovat urheilufanien ykköstuote.

Oli kiikarissasi sitten kotimainen jääkiekkoliiga (mielikuvituksellisesti se kulkee nimellä Liiga) tai rapakon takaa raudanlujat ammattilaissarjat, kuten NBA, NHL tai NFL, niin kanavapakettien kautta saat pääsyn näihin kaikkiin.

Viaplay tarjoaa muun muassa seuraavat sportit:

  • Formula 1
  • NHL
  • Valioliiga
  • FIS-talviurheilu
  • UFC.

CMore taas tuo ruutuusi esimerkiksi jalkapallon Mestarien liigan, Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n ja UEFA Nations Leaguen (paitsi Huuhkajien pelit).  CMorelta löydät myös NFL:n yleisurheilun timanttiliigan ja jääkiekon MM-kisat. Muun muassa.

Sanoman Ruutu-palvelu sen sijaan tarjoilee NBA:n, kotimaisen koripallon, pesäpallon ja jalkapallon veikkausliigan – monien muiden lajien lisäksi.

Kanavapaketin alennuskoodi

Kanavapaketit tarjoavat lähes poikkeuksetta mahdollisuuden tutustua palveluun ilmaiseksi esimerkiksi yhden, kahden tai kolmen kuukauden ajan. Tällaisia alennuksia voi saada esim. Telian asiakkaana CMorelle.

Alennuskoodeja taas on ollut tarjolla Ruutu- ja Ruutu+ -palveluihin.

Me Arvostelut-palvelussa kartoitamme jatkuvasti myös kanavapakettien alennuskoodeja ja muita alennuksia, ja kerromme niistä teille objektiivisen tarkkailevan asenteemme kylmentäminä!

Usein kysytyt kysymykset

Kanavapaketit ovat suoratoistopalveluja, jotka tarjoavat kuluttajalle mahdollisuuden tietyn sisällön katsomiseen sovittuun kuukausihintaan.

Kanavapaketit maksavat yleensä noin 20-40 euroa kuussa, palvelun laajuudesta riippuen.

Suoratoistopalvelu on usein kanavapaketin osa, jonka voi ostaa erikseen. Suoratoistopalvelu tarjoaa kanavapakettia suppeampaa, usein yksinoikeudella tuotettua sisältöä.

Tämä on täysin yksilökohtaista. Innokas tv:n katsoja, joka seuraa kansainvälisiä liigoja ja tv-tuotantoja, saa taatusti rahalleen vastinetta kanavapaketeista.

Tämä on usein mahdollista. Ota yhteyttä kiinnostavaan palveluntarjoajaan asian selvittämiseksi.
This site uses cookies to enhance user experience.