Kauneus- ja terveystuotteet netistä

Kauneus- ja terveystuotteiden nettikauppojen valikoimat ovat yleensä perinteisiä liikkeitä suuremmat, ja esimerkiksi eri sävyjä tiettyjen tuotteiden suhteen voi löytyä huomattavasti enemmän tarjolle kuin kivijalkaliikkeissä.

Body Shop Logo

Body Shop

98%
Body Shop on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1976.
Dermosil logo

Dermosil

98%
Dermosil on kehittänyt laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä tuotteita jo yli 30 vuoden…
Luin Living logo

Luin Living

98%
Luin Living tuo luksusta kodinsisustukseen kohtuuhintaan!

Meikit, voiteet ja hiustenhoitotuotteet kätevästi netistä

Kaikki kauneus- ja terveystuotteet löytyvät kätevästi netistä joko niihin erikoistuneiden liikkeiden sivuilta tai markettien, kuten Prisman ja Citymarketin valikoimista. Oman mainintansa ansaitsee myös Stockmannin ylellinen kosmetiikkaosasto, jonka tuotteita voi niin ikään hankkia netistä.

Etsit sitten meikkejä netistä tai virkistäviä terveysjuomia, kuten kombuchaa, niin tässäkään tapauksessa sinun ei tarvitse vaivautua kauppaan asti aprikoimaan valintojasi. Kaikki tarjonta kun tulee eteesi ihan vaikka kotisohvallesi. 

Meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita tarjoavat muun muassa Kicks, Eleven ja Lyko. 

Kauneudenhoitotuotehyllylle pääset myös Nordicfeelin sivuilla ja Hajuvesi.fi-sivustolla.

Kokemuksia netin kauneus- ja terveystuoteliikkeistä

Enimmäkseen kokemukset netin kauneus- ja terveystuoteliikkeistä ovat positiivisia. Kilpailu on kovaa, joten nettiostosten tekemisen kokemuksiin on panostettu varsin leveällä rintamalla. 

Tämä on tietysti eduksi meille asiakkaille, sillä valinnan varaa on paljon, ja palvelun laatu keskimäärin oikein hyvällä tasolla. Monesti on tarjolla myös chat-yhteys asiakaspalvelijaan, joka tarjoaa asiantuntevaa tietoutta oman kauppansa tuotteista.

Kauneus- ja terveystuoteliikkeiden valikoimat netissä

Kauneus- ja terveystuotteiden nettikauppojen valikoimat ovat yleensä perinteisiä liikkeitä suuremmat, ja esimerkiksi eri sävyjä tiettyjen tuotteiden suhteen voi löytyä huomattavasti enemmän tarjolle kuin kivijalkaliikkeissä.

Ja varmaa on se, että mitä tahansa löydät perinteisistä liikkeistä, niin aivan varmasti löydät vähintään samat tuotteet myös nettikaupoista.

Valikoimien laajuus voikin yllättää, ja on ehkä ihan hyvä idea olla jo valmiiksi jollain tapaa valmistautunut, kun klikkaa itsensä ostoksille. Ettei käy niin, että on jo virtuaaliset laukut täynnä ostoksia, ennen kuin se alkuperäinen tuote on tullut vastaan!

Alennuskoodi kauneus- ja terveystuoteliikkeeseen

Myös terveystuotteista ja kauneudenhoidon tarvikkeistä on usein nettikaupoissa tarjolla alennuskoodeja ja muita alennuksia. Esimerkiksi kausiluontoisia ale-myyntejä löytyy paljon. 

Olemme pyrkineet löytämään sivustollemme myös kattavan määrän alekoodeja, jotta edullinen ja sujuva kaupanteko onnistuisi vaivattomasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisimme tinkineet arvosteluissamme objektiivisuudesta. 

Vain paras on kyllin hyvää!

This site uses cookies to enhance user experience.