Body Shop

Body Shop Logo

Body Shop on palvellut asiakkaitaan jo lähes 50 vuoden ajan, ja sen perusperiaatteita ovat edelleen eettisyys, luonnonmukaisuus ja ympäristöystävällisyys. Kohuiltakaan ei ole vältytty, mutta Body Shopin asema ihonhoito- ja meikkituotteiden luottobrändinä on säilynyt. Verkkokaupan ohella Body Shopilla on myymälöitä ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio

Body Shop: Plussat ja miinukset

+Eettiset tuotteet
+Hyväntuoksuiset, kauniisti pakatut tuotteet
-Tuoteselosteet ovat melko pitkiä

Body Shop – Eettisesti kestävät meikkituotteet

Erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin sekä hiusten-, vartalon- ja ihonhoitoon keskittyvä Body Shop on brittiläinen, nykyisin Natura & Co. pörssiyrityksen omistama jälleenmyyjäketju. Vuonna 1976 perustettu yritys on alusta asti perustanut toimintansa eettisiin ja luonnonmukaisiin tuotteisiin, joita ei ole testattu eläimillä.

Kokemuksia Body Shopista

Body Shop on monille tuttu myymälöistään, joita löytyy ympäri Suomea varsinkin kauppakeskuksista. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja tarjolla on kaikki tarvittava ihon, kasvojen ja hiusten hoitoon.

Body Shopin myyntivalttina on eettisyys sekä yhteisöllisyys, johon on panostettu tarkalla tuoterajauksella – esimerkiksi eläimillä testattuja meikkejä ei valikoimista löydy. Myymälöiden asiakaspalvelu on erinomaisen asiantuntevaa ja ystävällistä. Verkkokaupan valikoima on puolestaan vailla vertaa ja tarjonta on valtava määrä tuotteita kaikista kategorioista.

Haluttujen tuotteiden etsiminen verkkokaupasta on helppoa ja tuotesivuilta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot. Tilaaminen, maksaminen ja toimitus sujuvat näppärästi ilman ongelmia, ja tarvittaessa asiakaspalveluun saa yhteyden nopeasti puhelimella. Sekä verkkokaupassa että myymälöissä on usein paljon tarjoustuotteita ja eri sesonkeihin sopivia kampanjoita, joita kannattaa seurata.

Body Shop tuotevalikoima

Body Shopin valikoimasta löytyy tuotteita monesta eri hintaluokasta, mutta kaikkia yhdistävät laadukkuus, turvallisuus sekä eettisyys. Body Shop painottaa tuotevalikoimassaan yhteisöllisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja lisäksi Body Shop vastustaa eläinkokeita eikä sen myymiä kosmetiikkatuotteita ole testattu eläimillä. Body Shop tarjoaa nimensä mukaisesti tuotteita koko vartalon hoitoon ja tuotekategorioita ovat mm. kasvot, vartalo, hiukset, meikit ja tuoksut.

Kasvot

Body Shopin valikoima kasvojen hoitoon on kattava ja tuotteet on jaoteltu erilaisten tuotetyyppien mukaan tai vastaavasti eri ihotyyppien tarpeiden mukaisesti. Erilaiset kosteusvoiteet, puhdistus & kasvovedet, kuorinnat ja naamiot sekä yövoiteet kuuluvat valikoimaan, jota voi selata oman ihotyyppinsä mukaan.

Vartalo

Vartalon hoitoon Body Shop tarjoaa laajan valikoiman päästä varpaisiin. Tarjolla ovat sekä hoitotuotteet, voiteet, pesuaineet ja deodorantit. Tuotetyypit on listattu alakategorioihin, joiden kautta on helppo löytää haluamansa tuotteet.

Meikit ja tuoksut

Ihonhoitotuotteiden lisäksi Body Shop tarjoaa kattavan valikoiman meikkejä ja tuoksuja laidasta laitaan. Vegaaniset meikit voi listata erikseen ja alakategorioista löytyvät mm. meikkivoiteet, ripsivärit, luomivärit sekä huulimeikit. Tuoksuista voidaan valita naisille tai miehille suunnatuista tuotteista tai käyttötavan mukaan.

Body Shop hinnat

Body Shopin tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyiset verrokkeihin nähden ja tuotteiden eettisyys sekä laatu ovat huippuluokkaa. Hintakategorioita löytyy laidasta laitaan ja verkkokaupasta löytyvät myös tarjoustuotteet, joita voi valikoida hintojen mukaan aina 10 eurosta 30 euroon ja alaspäin. Valikoimasta löytyvät myös huippubrändit, joiden hinnat ovat luonnollisesti korkeat.

Body Shop ale

Body Shopilla on usein erilaisia kampanjoita ja alennusmyyntejä. Verkkokaupan tarjoukset löytyvät helpoiten yläpalkin ”tarjoukset” välilehden kautta. Lisäksi ajankohtaiset tarjoukset löytyvät myös verkkosivun pääsivulta.

Body Shop maksutavat

Verkkokaupan tilaukset sekä postikulut maksetaan välittömästi ja maksutapoina ovat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken ja Collector Bank lasku sekä luottokortit.

Body Shop toimitusajat

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika vaihtelee ja riippuu tilatusta tuotteesta. Pääsääntöisesti toimitusaika on normaali Postin toimitusaika 2-5 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilauksen toimitus voi viivästyä. Tuotteita postitetaan vain arkipäivinä. Kun paketti lähetetään, asiakkaalle lähetetään sähköpostiin toimitusilmoitus, josta löytyvän linkin avulla voi seurata lähetyksen etenemistä.

Body Shop noutopalvelu

Kätevimmin ja yleensä nopeimmin verkkokauppatilauksen saa haltuunsa noutamalla sen Body Shop myymälästä. Nouto onnistuu useimmiten tilausta seuraavana päivänä ja tilauksen valmistuttua asiakkaalle lähetetään vahvistus sähköpostilla. Tilausta säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen se peruutetaan.

Body Shop tuotteen palautus

Verkkokauppaostoksissa on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Vain käyttämättömät ja myyntikelpoiset alkuperäispakkauksessa olevat tuotteet voi palauttaa. Joulukalentereita ja määrättyjä tuoksutuotteita ei voi palauttaa. Palautus on maksuton ja palautuksen tekemiseksi tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Body Shop kanta-asiakasohjelma

Body Shopin kanta-asiakasohjelma, Love Your Body Club, on maksuton ja siihen liittymällä voi tienata rahanarvoisia etuja ja bonuksia. Klubin jäsenenä saa vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja tarjouksia, tapahtumakutsuja sekä tietoa uutuuksista sen lisäksi, että ostoksista kertyy bonusta. Kerätyn bonuksen voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Bonukset lisätään tilillesi automaattisesti kahdesti vuodessa ja kuuden kuukauden jakson bonuskertymä lasketaan seuraavasti:

·   Ostot 40 euroa = bonus 2 %

·   Ostot 75 euroa = bonus 3 %

·   Ostot 101 euroa = bonus 4 %

·   Ostot 151 euroa = bonus 5 %

·   Ostot 201 euroa = bonus 6 %

·   Ostot 301 euroa = bonus 7 %

Body Shop asiakaspalvelu

Body Shop asiakaspalvelun yleinen puhelinnumero on 09 4242 7854, Verkkokauppaa koskevat kyselyt voi soittaa numeroon 075 7532 435 ja muita asioita koskevat kyselyt numeroon 075 7532 400. Asiakaspalvelun sähköpostiosoitteet ovat info (at) thebodyshop.fi ja verkkokauppa (at) thebodyshop.fi. Lisäksi Body Shopin asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta palvelee jokaisessa Body Shop liikkeessä ympäri maan.

Body Shop yhteystiedot

Body Shop myymälät löytyvät ympäri Suomen ja niiden tarkemmat sijainnit sekä aukioloajat löytyvät verkkosivustolta, alapalkin oikeassa laidassa sijaitsevan ”Myymälät”-linkin kautta. Yhteyttä voi ottaa verkkokauppa-asioissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-13 numeroon 075 7532 435 sekä muissa kuin verkkokauppaa koskevissa asioissa numeroon 075 7532 400. Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä info (at) thebodyshop.fi ja verkkokauppa (at) thebodyshop.fi.

Body Shop risut ja ruusut

Ruusut:

  • kaiken kattava valikoima moneen eri hintaluokkaan
  • eettiset, luonnonmukaiset ja laadukkaat tuotteet
  • erinomainen asiakaspalvelu sekä verkkosivujen oppaat
  • näppärä noutopalvelu myymälöistä, joita löytyy ympäri Suomen.

Risut:

  • tuotteiden kirjo on niin laaja, että juuri oikean valitseminen voi olla hankalaa
  • hintataso on kohtalaisen korkea.

Body Shop yhteenveto

Body Shop tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa eettisesti ja ilman eläinkokeita tuotettuja ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä kosmetiikkaa. Jo lähes 50 vuotta alalla toiminut yritys on laajentunut ympäri maailman ja myymälöitä löytyy ympäri Suomen. Verkkokaupasta puolestaan löytyy kaikki tarvittavat hoitotuotteet ja nouto onnistuu myymälästä tai kätevästi toimituksella eri palveluntarjoajien kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Yli 40 euron ostokset toimitetaan ilmaiseksi kotijakelua lukuun ottamatta. Muutoin toimituskulut ovat: Matkahuolto lähellä paketti 3,90 €, PostNord MyPack noutopistepaketti 3,95 €,DB Schenker noutopistepaketti 4,00 €, Postin Economy paketti 4,90 €, Matkahuollon kotijakelu 9,90 €, PostNord MyPack Home kotipaketti 10,00 €, Postin Kotipaketti 10,90€.

Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: Eau de Toilette, Eau de Parfum, Perfume Oil, Fragrance Mist, Body Mist, Hair Mist, Hair & Body Mist, Shimmer Mist, Eau de Cologne ja Fragance Dome.

1. Mene Body Shopin verkkosivuille 2. Selaa etusivun alalaitaan ja valitse oikeasta reunasta ”Kanta-asiakkuus” 3. Klikkaa ”Rekisteröidy/kirjaudu” ja sen jälkeen ”Luo käyttäjätunnus” 4. Täytä lomakkeeseen nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä salasana ja paina ”Luo käyttäjätunnus” 5. Saat vahvistuksen kanta-asiakkuudesta sähköpostiisi.

Reklamaatio tulee tehdä välittömästi virheen havaitsemisen jälkeen asiakaspalveluun. Mikäli tuote on hajonnut toimituksen aikana, tulee yhteyttä ottaa toimittajan toimipisteeseen.

Tuotevalikoimasta löytyvät 100 % vegaaniset meikit aina meikkivoiteista huulikiiltoihin.
This site uses cookies to enhance user experience.