Bangerhead

Bangerhead logo

Bangerhead on kasvanut lyhyessä ajassa yhdeksi Pohjoismaiden suosituimmista kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyyjistä. Valikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat tuotteet laidasta laitaan tunnetuimmilta brändeiltä ja hintataso on varsin kilpailukykyinen, sillä Bangerhead toimii ainoastaan verkkokauppana ja tuotteiden jälleenmyyjänä.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Bangerhead: Plussat ja miinukset

+Kaikenlaista kosmetiikkaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin
+Runsaasti tarjouksia
+Ilmaiset toimitukset yli 75 euron tilauksille
-Asiakaspalvelua ainoastaan sähköpostitse tai lomakkeella

Bangerhead – Kauneudenhoidon erikoisliike netissä

Ruotsalainen Bangerhead tuo kauneudenhoitotuotteet ja kosmetiikan kaikkien ulottuville verkkokaupassaan, jossa tarjolla on yli 15 000 tuotetta. Vuodesta 2008 saakka operoinut Bangerhead on laajentunut kattamaan Pohjoismaiden lisäksi myös Puolan ja Hollannin, ja se onkin yksi tunnetuimmista kauneudenhoitoalan jälleenmyyjistä.

Kokemuksia Bangerheadista

Bangerheadin kauneudenhoitotuotteet ovat korkeaa laatua ja tunnettuja brändejä, mutta hintataso on silti siedettävä. Alennukset ja kampanjat ovat hyödyllisiä silloin kun tietää mitä tarvitsee ja lisäksi outlet-myymälän valikoima on yleensä riittävän kattava, jos budjetti on rajallinen.

Bangerheadin verkkokauppa toimii mainiosti ja tuotteet on helppo löytää joko hakutoiminnon kautta tai selaamalla tuotesivuja. Tarvittavat tiedot löytyvät nopeasti tuotteen omalta sivulta ja tilaaminen käy näppärästi, kun maksaa voi suoraan verkkopankissa tai kortilla. Toimitus on nopea ja tuotteet saapuvat tarvittaessa kotiovelle ainakin pääkaupunkiseudulla.

Bangerhead tuotevalikoima

Tuotevalikoimasta löytyvät merkkituotteet kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan liittyen aina ihon- ja hiustenhoidosta tuoksuihin, muotoiluvälineisiin ja meikkeihin. Tuotekategoriat kattavat kaiken oleellisen ja valikoimaa voi selailla myös tuotemerkin perusteella. Lisäksi uutuudet sekä parhaiten myyvät tuotteet on listattu erikseen ja hakutoimintoa käyttämällä löytää varmasti etsimänsä.

Hiusten- ja ihonhoito

Hiustenhoitotuotteisiin kuuluvat shampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, muotoilutuotteet, hiusvärit sekä hiusharjat ja tarvikkeet. Tuotteet on jaoteltu alakategorioihin, joilla valikoimaa voi rajata tai vaihtoehtoisesti näkyville saa myös kaikki tuotteet samanaikaisesti. Ihonhoitotuotteisiin kuuluvat mm. puhdistusaineet, kosteusvoiteet, kasvovedet ja -naamiot, silmien ja huulien voiteet sekä aurinkovoiteet.

Meikit ja tuoksut

Bangerhead tarjoaa kattavan valikoiman meikkejä jokaiseen tarpeeseen aina pohjameikeistä lähtien. Tarjolla ovat myös vegaaniset sekä ekologiset & luonnolliset meikit ja meikkaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Tuoksut ovat lajiteltuna naisille, miehille ja molemmille tarkoitettuihin kategorioihin.

Muut

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset muotoiluvälineet, wellness-tuotteet sekä miehille suunnatut tuotteet kuten partahöylät ja -harjat. 

Bangerhead hinnat

Bangerhead tarjoaa korkealaatuisia merkkituotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteita löytyy useasta hintakategoriasta ja useimmiten hinta on edullisempi kuin vastaavan tuotteen hinta kilpailevissa kaupoissa. Varsinaisia halpatuotteita ei valikoimista löydy, mutta alennuksessa olevat merkkituotteet voivat pitää sisällään todellisia löytöjä.                                   

Bangerhead ale

Bangerheadilla on usein käynnissä erilaisia kampanjoita valikoiduista tuotteista. Kampanjat löytyvät verkkosivujen etusivulta kohdasta ”kampanjat” sekä vasemman yläkulman valikosta. Alennukset pitävät sisällään sekä tuotealennuksia että kaupanpäällisiä ja tarjouspaketteja. Lisäksi Bangerheadin outlet-myymälästä voi tehdä löytöjä valikoimista poistuvista tuotteista.

Bangerhead maksutavat

Verkkopankin ostokset voi maksaa luottokortilla, Qliro-laskulla, Qliro-osamaksulla tai seuraavilla verkkopankeilla: Handelsbanken, Nordea, Danske Bank, Aktia, POP, Tapiola, Osuuspankki, Ålandsbanken ja Säästöpankki. Laskulla tai osamaksulla maksettaessa Qliro tarkistaa luottotiedot ja maksusopimus tehdään Qliron ehtojen mukaisesti.

Bangerhead toimitusajat

Bangerhead toimittaa tilauksia Postin ja Budbeen välityksellä. Normaali toimitusaika on 3-5 päivää Postin välityksellä ja 2-3 päivää Budbeen välityksellä. Budbee toimii ainoastaan pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Postin toimitukset lähetetään Postin noutopisteeseen mutta Budbeella tilauksen voi tilata suoraan kotiovelle.

Bangerhead tuotteen palautus

Tuotteiden palautus onnistuu 30 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos tuote on tilattu Budbeen välityksellä, palautuksen voi tehdä helposti käyttämällä Budbeen sovellusta.

Apua palautuksen tekemiseen saa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen moi (at) bangerhead.fi. Palautuksen hinta on 4,90 euroa ja se vähennetään palautettavasta summasta. Palautuksen käsittely kestää normaalisti 1-3 viikkoa.

Bangerhead reklamaatio

Jos olet vastaanottanut viallisen tai väärän tuotteen, se korvataan veloituksetta. Ota viallisesta tuotteesta kuva ja sen jälkeen yhteys asiakaspalveluun moi (at) bangerhead.fi. Reklamaatiot käsitellään niin pian kuin mahdollista.

Bangerhead kanta-asiakasohjelma

Bangerheadin kanta-asiakasohjelmaan liittymällä saa bonuspisteitä kaikista ostoksista. Pisteet päivittyvät joka kuukausi. Asiakastilille kertyneen bonuksen voi käyttää, kun sitä on kertynyt vähintään 2000 pistettä. Bonustasot ovat seuraavat:

·       2000 pistettä 5€

·       4000 pistettä 15 €

·       6000 pistettä 30 €

·       10 000 pistettä 55 €

·       15 000 pistettä 100 €.

Kanta-asiakasohjelmaan voi liittyä luomalla käyttäjätilin Bangerheadin verkkosivuilla tai kirjautumalla sisään Facebookia käyttämällä.

Bangerhead asiakaspalvelu

Bangerheadin ammattimaiset asiakaspalvelijat vastaavat kauneuteen ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 10-17 välillä joko sähköpostiosoitteessa moi (at) bangerhead.fi tai verkkosivun kyselylomakkeen kautta. Lomake löytyy verkkosivujen alalaidan ”Ota yhteyttä” -linkin kautta. Kyselyihin vastataan normaalisti kahden päivän kuluessa.

Bangerhead yhteystiedot

Bangerheadin päätoimisto sijaitsee Ruotsissa, Tukholmassa ja yhteydenotto onnistuu parhaiten sähköpostilla osoitteeseen moi (at) bangerhead.fi tai vaihtoehtoisesti verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

Bangerhead risut ja ruusut

Ruusut:

  • runsaasti merkkituotteita sekä valikoimaa, jota on vaikea löytää muualta
  • vegaaniset ja ekologiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikka omassa kategoriassaan
  • erittäin edullisia tarjouspaketteja ja useita kampanjoita.

Risut:

  • asiakaspalvelu tavoitettavissa ainoastaan sählöpostitse tai yhteydenottolomakkeella
  • verkkokaupan laaja valikoima voi aiheuttaa päänvaivaa muulle kuin täsmäostajalle
  • ei juurikaan tuoteopastusta.

Bangerhead yhteenveto

Bangerhead tarjoaa verkkokaupassaan laajan valikoiman merkkituotteita kauneudenhoitoon sekä kaikkeen siihen liittyvään. Bangerhead toimii valtuutettuna jälleenmyyjänä kaikille tarjoamilleen tuotteille ja verkkosivujen tuotekuvaukset ovat kattavia sekä tarkkoja. Tilaus-, maksu- ja toimitusprosessi onnistuvat helposti ja nopeasti ilman ongelmia. Bangerheadista löytyvät varmasti kaikki tarvittavat tuotteet kauneudenhoitoon kohtuuhintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Yli 75 euron toimitukset ovat ilmaisia ja muutoin kulut vaihtelevat tilauksen arvosta ja valitusta toimitustavasta riippuen. Verkkokaupan kassalla ilmoitetaan valitun toimitustavan hinta ennen tilauksen maksamista.

Verkkopankissa tai kortilla maksetun tilauksen voi tilata muuhunkin osoitteeseen, mutta laskulla maksaessa toimitus tehdään vain viralliseen osoitteeseen.

Bangerhead toimittaa tilauksia Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Tuotteet tulee kuitenkin tilata käyttämällä kunkin maan omaa verkkokauppaa.

1. Paina verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevaa kirjaudu-painiketta 2. Täytä sähköpostiosoitteesi 3. Klikkaa ”kirjaudu” ja ”Unohtuiko salasana” 4. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Toimitusta säilytetään noutopisteessä seitsemän päivän ajan, jonka jälkeen se palautuu automaattisesti Bangerheadille. Noutamattomasta toimituksesta veloitetaan 25 euroa.
This site uses cookies to enhance user experience.