Ruissalon kylpylä

Ruissalon kylpylä logo

Ruissalon kylpylän ehdoton valttikortti on sen sijainti kuvankauniissa Ruissalossa Turun edustalla, jossa sekä metsäinen luonto että meri ovat jatkuvasti läsnä. Merinäköalan tarjoavat ravintolat ja hotellihuoneet takaavat elämyksen, ja ympäröivässä luonnossa riittää tekemistä pidemmäksikin ajaksi. Aktiviteettien jälkeen onkin hyvä rentoutua rauhallisessa ja intiimissä kylpylässä ja nauttia virvokkeita kylpylän loungessa.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

98% Kokonaisarvio
Ruissalon kylpylä logo

Ruissalon kylpylä: Plussat ja miinukset

+Erinomainen hinta-laatusuhde
+Tunnelmallinen kylpylä
+Upea sijainti kauniissa Ruissalossa
-Paikalle on hankala saapua ilman autoa

Ruissalon kylpylä – Perinteinen kylpylähotelli huikeissa maisemissa

Turun edustalla Ruissalon saaressa sijaitseva Ruissalon kylpylä on palvellut asiakkaitaan hotellina jo vuodesta 1971 alkaen. Kylpylätoiminta alkoi vuonna 1977 ja nykyään hotellissa on 171 huonetta, kaksi ravintolaa sekä kylpylän puolella kahvila ja baari. Ruissalon kylpylä on osa Sunborn Hotels -ketjua, johon kuuluvat myös Naantalin kylpylä ja Hotel Saga Excelcior Düsseldorfissa.

Ruissalon sydämessä sijaitsevan kylpylän perinteet näkyvät ja sen sijainti takaa hulppeat näkymät lähes jokaisesta huoneesta. Merinäköala kuuluu myös kylpylään, sillä mereen pääsee uimaan ympäri vuoden. Kylpylähotelli-loman voi varata näppärästi verkkosivuilta ja samalla varauksen voi tehdä lukuisiin hotellin tarjoamiin palveluihin. Pääsy kuntosalille ja allasosastolle on hotellivieraille ilmainen.

Kokemuksia Ruissalon kylpylästä

Ruissalon kylpylä on perinteinen kylpylähotelli, joka huokuu autenttisuutta ja laatua. Useimmista huoneista avautuu mahtava merinäköala ja luonto on muutenkin Ruissalossa jatkuvasti lähellä. Kylpylähotellin palvelut kattavat kaiken olennaisen ja palvelu on ystävällistä sekä avuliasta kautta linjan.

Huonevalikoimasta löytyvät classic, superior sekä suite, joten vieraille on tarjolla jokaiseen budjettiin sopiva vaihtoehto. Lemmikkihuoneet ovat classic- tai superior-tasoisia ja huoneen hintaan kuuluvat aina buffetaamiainen sekä pääsy kylpylään ja kuntosalille.

Ravintola ja viihdetarjonta ovat hotellilla laadukkaita sekä asiakaspalvelu ensiluokkaista. Ruissalon Kylpylän Ravintola Loisto tarjoaa ruokaa koko päivän mahtavissa maisemissa ja allasosastolla voi nauttia Kompassi Cafen tarjoilusta. Kylpyläkahvilassa on tarjolla myös viihdettä, kuten live-musiikkia. Lähiseudulla Ruissalon luonnossa löytyy vielä useita mukavia kohteita, joihin hotellin henkilökunta opastaa tarvittaessa.

Kylpylähotelli-loman varaaminen verkkosivuilta onnistuu helposti ja vaivattomasti. Huoneiden ja palveluiden kuvaukset ovat selkeitä, eikä asiakkaan tarvitse ostaa sikaa säkissä. Koko varauksen hoitaminen netissä onnistuu, joten loman alkaessa on aika vain nauttia.

Ruissalon kylpylä tuotevalikoima

Tuotevalikoimaan kuuluvat eritasoiset laadukkaat hotellihuoneet ja lisäksi kylpylän palvelut, kuten hyvinvointi- ja kauneudenhoito. Hotellin ravintolat tarjoavat mahdollisuuden aamiaiseen, lounaaseen ja illalliseen sekä sunnuntaibrunssiin.

Hotelli

Ruissalon kylpylähotellin majoitusmahdollisuudet on jaoteltu kuuteen eri luokkaan:

·   Classic

·   Superior

·   Airisto Suite

·   Muumi-teemahuoneet

·   Erityishuoneet, kuten lemmikkihuoneet

·   Spider Hang Outdoors

Classic ja Airisto Suite -huoneista löytyvät merinäköalat ja Muumi-teemahuoneet ovat luonnollisesti perheen pienimpien suosikkeja. Spider Hang Outdoors on aivan uusi kokemus luonnon helmassa, puiden välissä riippuvissa teltoissa.

Spa & Wellness

Ruissalon kylpylän allasosasto kuuluu hotellivieraiden huoneen hintaan, samoin kuin kuntosalikin. Myös ilman hotellihuonetta voi erillistä maksua vastaan vierailla kylpylän puolella. Kylpylän palveluihin kuuluvat erilaiset kauneushoidot ja hieronnat, jotka voi myös varata online-palvelusta. Allasosastolta löytyy kolme allasta ja sieltä pääsee myös mereen uimaan ympäri vuoden, jonka jälkeen voi nauttia kahdesta eri saunasta.

Ravintola, viihde ja ajanviete

Ruissalon kylpylässä palvelevat Ravintola Loisto, josta saa à la carte -menun lisäksi myös buffetaamiaisen, keittolounaan ja kotiruokapäivällisen sekä sunnuntaibrunssin. Loisto tarjoaa myös ulkoterassin merinäköalalla.

Toinen ravintoloista, Kompassi Cafe sijaitsee kylpylän aulassa ja listalta löytyvät juomat koko perheelle sekä ruokia pikkunälkään. Kompassiin voi myös tilata à la carte -annoksia. Ravintolapalveluiden lisäksi Kompassissa on tarjolla vaihtelevia viihde-elämyksiä, joiden tarkempi aikataulu löytyy verkkosivuilta. Kylpylän Meriterassilla voi puolestaan nauttia kesän lämmöstä merimaisemissa.

Ruissalon kylpylästä on myös helppo tehdä päiväretkiä ympäristön luontoon ja muihin kohteisiin. Ruissalossa kulkevat useat luontopolut ja tarjolla on paljon liikuntamahdollisuuksia, kuten:

·   Frisbeegolf

·   Tennis

·   Beach volley

·   Soutuveneet, kajakit ja SUP-laudat

·   Golf

·   Avantouinti

Ruissalon kylpylä hinnat

Ruissalon kylpylän hinnat ovat verrattain edulliset, sillä huoneiden hintoihin kuuluvat myös kylpylän sisäänpääsy sekä kuntosali. Huoneiden hinnat määräytyvät niiden koon ja laadun mukaan, kompaktit Classic huoneet ovat edullisimpia, kun taas Airisto Suite kallein.

Hinnat vaihtelevat sesonkien ja varaamisajankohdan mukaan, ja lisäksi tarjolla on usein erilaisia tarjouksia. Ravintolat ja muut palvelut maksetaan erikseen ja niiden hinnastot löytyvät verkkosivuilta.

Ruissalon kylpylä alennukset

Ruissalon kylpylästä saa alennusta liittymällä Sunborn Clubiin, tai myös Plussa-kortilla. Voimassa olevat tarjoukset löytyvät Ruissalon kylpylän verkkosivuston etusivulta ja tarjouksia saa myös tilaamalla Ruissalon kylpylän uutiskirjeen.

Ruissalon kylpylä maksutavat

Ruissalon kylpylän online-varauksen voi maksaa luottokorteilla paikan päällä ja varausvahvistus tehdään luottokortilla, ellei sitä maksa välittömästi varauksen yhteydessä.

Ruissalon kylpylä varauksen peruutus

Varauksen peruutus onnistuu varausvahvistuksen ehtojen mukaisesti. Mikäli varaus on peruutettavissa ehtojen mukaisesti, sen voi perua vielä saapumispäivänä ennen klo 16. Varausvahvistuksessa on tätä varten linkki, tai perumisen voi tehdä myös puhelimitse tai verkkosivujen kautta.

Ruissalon kylpylä kanta-asiakasohjelma

Ruissalon kylpylän kanta-asiakasohjelma on Sunborn Club ja siihen liittymällä saa erilaisia jatkuvia etuja ja myös kertaluontoisia tarjouksia. Clubiin liittyminen maksaa 45 euroa ja sen kerran maksettuaan ei muita kuluja ole.

Ruissalon kylpylä asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info (at) ruissalonspa.fi tai puhelimitse numerosta 02 44 55 100.

Ruissalon kylpylä yhteystiedot

Ruissalon kylpylä sijaitsee osoitteessa Ruissalon puistotie 640, 20100 Turku. Yleisesti yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteessa info (at) ruissalospa.fi. Kylpylän eri palveluiden yhteystiedot sekä aukioloajat löytyvät verkkosivujen oikean yläkulman kohdasta ”info” -> ”yhteystiedot”.

Ruissalon kylpylä risut ja ruusut

Ruusut:

  • idyllinen sijainti meren äärellä luonnon helmassa
  • suorastaan erinomainen hinta-laatusuhde
  • mukavan kompakti kylpylä, jossa on kotoisa tunnelma
  • maksuton pysäköinti
  • varauksen tekeminen verkkopalvelussa helppoa ja sujuvaa.

Risut:

  • Rajalliset palvelut
  • hiukan syrjäinen sijainti, vaikka bussiyhteys Turun keskustaan onkin toimiva.

Ruissalon kylpylä yhteenveto

Ruissalon kylpylä on perinteinen ja tyylikäs kylpylähotelli upealla sijainnilla luonnon helmassa Turun Ruissalossa. Hotellista löytyy ravintoloita, kylpylä sekä viihdepalveluita ja lisäksi lähiseudun luonto on vapaasti käytettävissä.

Merinäköala on alati läsnä ja perinteisen kylpylähotellin glamour on säilynyt Ruissalon kylpylässä mainiosti. Ravintolan sekä kylpylän kauneudenhoito- ja terveyspalvelut voi varata hotellihuoneen kanssa samaan aikaan verkkopalvelusta, joten lomalle lähtiessä voi keskittyä vain nauttimiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15, mutta huoneiden varaustilanteesta riippuen sisäänkirjautuminen voi onnistua aiemminkin. Check-out on kello 12, jota voi varaustilanteesta riippuen pidentää pientä lisämaksua vastaan.

Tarjolla on myös lemmikkihuoneita, jotka valitaan varauksen yhteydessä.

Kylpylän alueella on kaksi ilmaista pysäköintialuetta, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä.

Kylpylä on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-21 sekä sunnuntaisin 9-21.
This site uses cookies to enhance user experience.