Podit-arvostelu

Podit logo

Podit on suomalaisten business-osaajien luoma palvelu, johon on kerätty kattava valikoima business-aiheisia äänikirjoja ja podcasteja. Itsensä kehittämiseen ja työuraan tai yritystoimintaan panostaville Podit on erinomainen palvelu, josta ei mielenkiintoinen kuunneltava lopu kesken.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

96% Kokonaisarvio

Podit: Plussat ja miinukset

+Suomalainen tuote
+Ajankohtaiset liike-elämän podcastit ja äänikirjat yhdestä paikasta
+Helppokäyttöinen sovellus
-Asiakaspalvelua ainoastaan sosiaalisessa mediassa

Podit – Business-aiheisten äänitteiden alusta

Podit on suomalainen business-aiheisten äänikirjojen ja podcastien alusta, johon on kerätty äänikirjoja Suomen johtavilta kustantamoilta ja podcasteja, joista osa on tehty yksinoikeudella vain Podit-palveluun. Osa podcasteista on julkisesti saatavilla olevia, mutta nyt ne löytyvät kaikki samasta paikasta muiden business-aiheisten podcastien ja äänikirjojen kanssa.

Valikoimaan lisätään uusia äänikirjoja jatkuvasti ja samoin myös podcastien uudet jaksot löytyvät palvelusta välittömästi julkaisun jälkeen. Kuukausi- tai vuosimaksulla saa käyttöönsä sovelluksen, jonka kautta Poditin valikoimaa pääsee kuuntelemaan välittömästi. Tilaamiseen vaaditaan luotto- tai pankkikortti. Tilauksiin kuuluu myös 14 päivän ilmaisjakso, jonka aikana tilauksen voi myös irtisanoa veloituksetta.

Kokemuksia Poditista

Podit on suomalainen asiapodcasteja ja business-kirjallisuutta tarjoava suoratoistopalvelu, jonka valikoima on kattava. Aihepiiri on kohtalaisen hyvin rajattu, joten tarjonta ei räjähdä käsiin, mutta on silti tarpeeksi laaja, jotta rahalle saa vastinetta. Varsinkin podcastit tarjoavat jatkuvasti uutta sisältöä, joten sellaista hetkeä tuskin tulee, etteikö mitään kuunneltavaa löytyisi.

Äänikirjat ovat laadukkaita ja tuotantoarvot ovat korkealla. Sovellus toimii erinomaisesti eikä sen käyttämisessä ole ongelmia. Harmittavasti Poditia ei voi käyttää tietokoneella esimerkiksi töiden lomassa, vaan käytössä täytyy aina olla sovellus joko puhelimessa tai muussa mobiililaitteessa.

Podit-palvelun tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, kuten yleensä muidenkin suoratoistopalveluiden. Tilaamiseen vaaditaan luotto- tai pankkikortti, mutta välittömästi rekisteröitymisen jälkeen pääsee käsiksi valikoimaan ja palvelun käyttö voi alkaa.

Asiakaspalvelun puute ei toistaiseksi ole tuottanut ongelmia ja yhteyttä voi ottaa sosiaalisessa mediassa. Podit tekee sen minkä lupaa ja tarjoaa parhaat business-aiheiset äänikirjat sekä asiapodcastit kohtuulliseen hintaan, ja tärkeintä on, että kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta.

Poditin tilaaminen ja käyttö on helppoa:

1. Palvelu tilataan verkkosivuilta käyttämällä sähköpostiosoitetta ja pankki- tai luottokorttia

2. Ladataan sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta ja kirjaudutaan Podit-tunnuksilla

3. Aloitetaan kuuntelu mobiililaitteen sovelluksella

Podit tuotevalikoima

Podit on podcast ja äänikirjapalvelu ammattilaiskäyttöön ja tarjolla on runsain määrin eri alojen ammattilaisten teoksia sekä podcasteja. Business-aiheita on runsaasti ja valikoimista löytyvät suosituimmat asiapodcastit sekä valtava määrä business-kirjallisuutta äänikirjoina.

Asiapodcastit

Poditin podcast-valikoima on kattava ja tarjolla ovat kaikki suosituimmat asiapodcastit. Valikoimista löytyvät mm. Hannu Holman ja Timo Rauhalan Luovuus, voittaminen ja raha -podcast sekä Nordnetin rahapodi. Kuunneltavaa riittää ja uutta sisältöä tuotetaan jatkuvasti, joten podcastien parissa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Asiapodcastien Podit Originals tarjoaa yksinoikeudella mm. seuraavat podcastit:

·       Raine Tiessalo ja Antti Roiha: La Familia – Perhe omistaa

·       Bo Harald: Faktalompakko tulee – Oletko valmis?

·       Kirsi-Elina Kallio ja Pia Valve: Henry Talks

·       Ulla Vilkman: Inhimillinen johtaminen

·       Mikko-Pekka Hanski: Hyvän mielen ministeriö

 Äänikirjat

Äänikirjojen valikoimaan on koottu tärkeimmät business-aiheiset teokset ja ne on lajiteltu aihepiireittäin, joten niiden selailu ja kuuntelun aloittaminen on tehty helpoksi. Johtaminen ja strategia ovat suosituimmat aihepiirit, mutta tarjolla on paljon muutakin tieto- ja ammattikirjallisuutta.

Podit hinnat

Podit-palvelun hinnat ovat muiden vastaavien palveluiden tasolla ja suoratoisto maksaa 14,99 euroa kuukaudessa tai 99 euroa vuodessa. Tilaukseen kuuluu ensimmäisen kahden viikon ilmainen jakso, jolloin tilauksen voi myös peruuttaa veloituksetta. Yritykset voivat tilata myös useampia Podit-tilejä työntekijöilleen, jolloin hinnat ovat sitä alhaisemmat mitä useampia tilejä hankkii.         

Podit maksutavat

Podit vaatii maksutapana joko luotto- tai pankkikortin. Muita maksutapoja ei ole tällä hetkellä tarjolla. Palvelun voi tilata kuukausimaksullisena tai vuosimaksulla.

Podit tuotteen palautus

Podit-tilauksella ei ole palautusoikeutta, sillä tuote on käytettävissä välittömästi tilauksen jälkeen. Peruutuksen voi kuitenkin tehdä veloituksetta ensimmäisen kahden viikon aikana, jolloin käynnissä on ilmaisjakso.

Podit kanta-asiakasohjelma

Podit ei tarjoa kanta-asiakasohjelmaa, vaan kaikkia asiakkaita kohdellaan tasapuolisesti.

Podit asiakaspalvelu

Podit ei tarjoa suoranaista asiakaspalvelua, mutta Podit löytyy Facebookista, Twitteristä ja Linkedinistä. Tarkemmat tiedot löytyvät verkkosivun oikeasta alalaidasta.

Podit yhteystiedot

Podit toimipiste löytyy Helsingistä, osoitteessa Mannerheimintie 109 sijaitsevassa Valo Hotel & Workista.

Podit risut ja ruusut

Ruusut:

  • valikoima sisältää kaikki tärkeimmät ja tuoreimmat business-äänikirjat ja mielenkiintoisimmat podcastit
  • aihepiirit on rajattu järkevästi
  • eri teosten löytäminen onnistuu helposti ja suoraviivaisesti.
  • tilauksessa on 14 päivän ilmainen jakso, jolloin tuotteeseen voi tutustua ja sen voi halutessaan irtisanoa ilman maksua
  • podcasteissa yksinoikeudella Poditille tuotettua materiaalia, jota ei muualta kuule
  • suurimman osan business-aiheisista teoksista löytää Poditin ansiosta yhdestä ja samasta paikasta.

Risut:

  • jossain määrin rajallinen valikoima ja varsinkin ulkomaalaisten teosten puute häiritsee
  • hinta on kohtalaisen korkea suhteutettuna muihin vastaaviin palveluihin ja niiden valikoimiin
  • kuuntelu onnistuu ainoastaan sovelluksen kautta.

Podit yhteenveto

Suomalainen Podit tuo business-ääniteokset samaan palveluun ja tekee sen erittäin laadukkaasti. Tarjolla ovat tärkeimmät ja tuoreimmat business-aiheiset äänikirjat ja podcastit, joihin pääsee käsiksi välittömästi tuotteen tilaamisen jälkeen. Palvelu on suunnattu työuraan ja yritystoimintaan panostaville ihmisille, ja onnistuu tuomaan tärkeimmät teokset helposti saataville saman sovelluksen alle.

Usein kysytyt kysymykset

Riippuen työtehtävästä, Podit saattaa olla verovähennyskelpoinen. Kannattaa myös kysyä työnantajalta maksaisivatko he Poditin. Podit tarjoaa työnantajille alennuksia useammasta Podit-tilauksesta.

Ilmaisjakso alkaa heti kun tilaus on vahvistettu ja päättyy kulloinkin voimassa olevan päättymispäivämäärän mukaisesti. Ilmaisjakson aikana tilauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Jos suosikkipodcastisi täyttää Poditin asettamat kriteerit, voimme lisätä sen valikoimiimme.

Kirjaudu verkkosivuilla tilillesi oikeasta yläkulmasta kohdasta ”Kirjaudu” ja voit lopettaa tilauksesi tilisi sivulta.

Podit tarjoaa verkkokaupassaan kolmen, kuuden ja 12 kuukauden lahjakortteja, joita voi ostaa käytettäväksi kenelle tahansa.
This site uses cookies to enhance user experience.