Naantalin kylpylä -arvostelu

Naantalin kylpylä logo

Naantalin idyllisessä kaupungissa sijaitseva kylpylä on uusinut ilmeensä ja on nykyään nautinnollinen sekoitus perinteistä kylpyläkulttuuria ja modernia ylellisyyttä, unohtamatta kaikkia lomaan liittyviä palveluja. Naantalin kylpylä tarjoaa elämyksellisen kylpyläkokemuksen, jonka voi räätälöidä omaan makuunsa sopivaksi valitsemalla esimerkiksi eri ravintoloista ja palveluista juuri sopivimmat.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

99% Kokonaisarvio

Naantalin kylpylä: Plussat ja miinukset

+Uskomattoman laaja palveluvalikoima
+Lukuisia ravintoloita ja hyvä viihdetarjonta
-Ei lastenallasta

Naantalin kylpylä – Ikimuistoinen kylpyläkokemus

Naantalin kylpylä on perustettu vuonna 1984, jonka jälkeen se on käynyt läpi useamman kasvojenkohotuksen sekä laajennuksen. Nykyään se on osa Sunborn-yritysryhmää ja se kuuluu myös Royal Spas of Europe -ketjuun.

Hotellin lisäksi Naantalin kylpylä tarjoaa nimensä mukaiseksi kaiken kattavia kylpyläpalveluita, ravintoloita sekä viihdepalveluja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Mercuri International onkin valinnut Naantalin kylpylän peräti kuusi kertaa vuoden kokous- ja kongressihotelliksi Suomessa.

Kokemuksia Naantalin kylpylästä

Naantalin kylpylä tarjoaa elämyksellisen loman, johon voi sisällyttää sopivissa määrin aktiviteetteja ja rauhoittumista. Itse kylpylä on tunnelmallinen ja hyvin suunniteltu täyttämään monien erilaisten asiakkaiden tarpeet. Mukavat ja käytännölliset pukuhuone-, suihku- ja saunatilat sekä erilaiset altaat tekevät vierailusta nautinnollisen.

Hotellin huoneet ovat korkeatasoisia ja merinäköalat tekevät useista huoneista todella tunnelmalliset. Ravintolapalveluja löytyy sekä hotellista että lähiseudulta kattavasti ja hotellin henkilökunta osaa auttaa tarvittaessa valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Naantalin vierailulle saa myös oivallisia vinkkejä.

Verkkopalvelu ja loman varaus Naantalin kylpylästä onnistuu helposti ja suoraviivaisesti, kun kaikkien tuotteiden esittelyt on tehty viimeisen päälle. Huoneiden kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja ravintoloiden ruokalistat ovat myös nähtävillä – aukioloaikojen ja sijaintien lisäksi. Kylpylän palvelut voi varata samalla kertaa. Lähes kaiken voi varata valmiiksi, joten loman alkaessa ei tarvitse enää miettiä vaan voi nauttia elämyksestä täysin rinnoin.

Naantalin kylpylä tuotevalikoima

Naantalin kylpylän tuotevalikoimaan kuuluvat hotellihuoneiden lisäksi erilaiset hyvinvointipalvelut sekä ravintolat ja ajanvietepalvelut. Lisäksi Naantalin kylpylässä voi järjestää tapahtumia, kuten

 • häitä
 • kihlajaisai
 • valmistujaisia
 • YO-juhlia
 • syntymäpäiviä.

Hotelli

Kylpylähotellista löytyy monenlaisia huoneita aina perustason comfort-huoneista ylellisiin sviitteihin useammalla huoneella. Myös erikoistarpeet on otettu huomioon ja asiakas voikin varata esimerkiksi allergiahuoneen tai lemmikkihuoneen. Lisäksi isommalle ryhmälle Naantalin kylpylä tarjoaa mahdollisuuden vuokrata Naantali City Apartmentsista kokonaiset huoneiston, jossa viihtyy suuremmallakin porukalla ja jonka sijainti on kylpylän välittömässä läheisyydessä.

Spa & Wellness

Naantalin kylpylän kylpyläosastolta löytyvät kauneudenhoito-, terveys- ja hyvinvointipalvelut. Erilaisia hierontoja, kylpyjä sekä kasvo-, jalka- ja käsihoitoja voi varata hotelliloman yhteydessä. Kylpylän käyttö on hotellin asukkaille ilmaista ja kylpylä on hyvin varusteltu, ja sieltä löytyvät esimerkiksi:

·   Perinteinen kuuma poreallas

·   Turkoosin tähtikupolin alla oleva roomalainen allas

·   Ympäri vuoden lämmitetty ulkoallas merellisellä maisemalla

·   Terapia-allas

·   Virkistysallas, jossa voi tehdä omatoimista virtuaalivesiliikuntaa

·   Perinteinen suomalainen sauna

·   Rentouttava höyrysauna

·   Allasbaari Havana Bar

Ravintola, viihde ja ajanviete

Naantalin kylpylässä ei tarvitse tylsistyä eikä nähdä nälkää, sillä tarjontaan kuuluvat kattavat ravintolapalvelut sekä monenlaista viihdettä. Hotellin palkitussa ravintolassa Le Soleil:ssa on tarjolla buffet aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi sekä sunnuntain brunssi. Kylpylän viihdekalenteri löytyy verkkosivujen kohdasta ”Ravintolat & viihde” -> ”Viihdekalenteri”. Verkkosivujen kautta voi tehdä myös pöytävarauksen ravintoloihin, joihin kuuluvat Le Soleil:n lisäksi:

·   Rucola Bistro

·   Café Roma

·   Thai Garden

·   Paviljonki

·   Naantalin Kaivohuone

·   Ravintola Snickari

·   Havana Bar – Allasbaari

·   Lobby Bar

·   Tilausbaari TK’s Lounge

·   Viinikabinetti

·   Laadukas huonepalvelu

Naantalin kylpylän verkkosivuilta löytyvät myös vinkit lähiseudun ajanvietteeksi ja suositukset Naantalin vierailulle.

Naantalin kylpylä hinnat

Naantalin kylpylässä on tarjolla eritasoisia huoneita sekä lukuisia palveluita, kuten ravintoloita, terveys-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluita sekä ajanvietettä. Huoneiden hinnat vaihtelevat varausajankohdan sekä sesonkien mukaan ja huonetyyppejä on yli 10 erilaista alkaen perustason comfort-huoneista aina useamman huoneen sviitteihin saakka.

Naantalin kylpylä alennukset

Naantalin kylpylästä saa alennusta liittymällä Sunborn Clubiin tai käyttämällä Plussa-korttia. Lisäksi tarjolla on ajoittain erilaisia tarjouksia, jotka löytyvät verkkosivuilta valitsemalla ylävalikosta ”Lomat & tarjoukset”.

Naantalin kylpylä maksutavat

Naantalin kylpylän varauksen voi maksaa kaikilla yleisimmillä luottokorteilla paikan päällä ja verkkosivulla varaus pitää vahvistaa luottokortilla, ellei sitä maksa välittömästi kokonaisuudessaan.

Naantalin kylpylä varauksen peruutus

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen tyypin mukaan ja ne löytyvät varausvahvistuksesta. Jos varaus on peruutusehtojen mukaan vapaasti peruutettavissa, sen voi perua saapumispäivänä ennen klo 16 varausvahvistuksessa olevan peruutuslinkin kautta, puhelimitse tai verkkosivuilla. Mikäli varaus peruutetaan jo ennen saapumispäivää, sen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteessa info (at) naantalinspa.fi.

Naantalin kylpylä kanta-asiakasohjelma

Naantalin kylpylän kanta-asiakasklubi on nimeltään Sunborn Club. Jäsenyyden hinta on 45 euroa ja se maksetaan kerralla – muita kuluja ei kanta-asiakasohjelmassa ole. Liittymällä Sunborn Clubiin saa vaihtuvia etuja, kuten alennuksia:

·   Kylpylälomista

·   Ravintoloista

·   Tapahtumista

·   Kauneushoidoista

·   Kosmetiikasta

Klubilaisena saa aina vähintään 10 % alennuksen hotelli-yöpymisestä sekä hoidoista ja 20 % alennuksen kylpylävierailuista. Klubin jäsenenä saa myös ”Heti Etuja”, jotka ovat voimassa vain määritellyn ajan ja ne voi käyttää vain kerran. Edut löytyvät sovelluksesta ja kulkevat siten aina mukana.

Naantalin kylpylä asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info (at) naantalinspa.fi tai puhelimitse numerosta 02 44 55 100. Lisäksi kylpylän eri palveluihin voi olla suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, joiden yksityiskohdat löytyvät verkkosivun yläpalkin oikeasta laidasta, kohdasta ”info” -> ”yhteystiedot”.

Naantalin kylpylä yhteystiedot

Naantalin kylpylä sijaitsee osoitteessa Matkailijantie 2, 21100 Naantali. Varauksia ja tiedusteluita varten yhteystiedot ovat puhelimitse 02 44 55 100 ja sähköpostilla info (at) naantalinspa.fi. Verkkosivuilta voi myös jättää soittopyynnön, jolloin Naantalin kylpylä ottaa yhteyttä sopivana aikana.

Naantalin kylpylän ja sen ravintoloiden sekä muiden palveluiden aukioloajat vaihtelevat, joten parhaiten tarkemmat tiedot löytyvät verkkosivujen yläpalkin oikeasta reunasta, kohdasta ”Aukioloajat”.

Naantalin kylpylä risut ja ruusut

Ruusut:

 • samassa paketissa hotelli, kylpylä, ravintolat sekä viihdepalvelut
 • erinomainen hinta-laatusuhde
 • paljon huonevaihtoehtoja perustasosta todella hulppeisiin sviitteihin
 • juuri sopivan kokoinen kylpylä, riittävän iso mutta samalla tunnelmallinen
 • paljon ravintolavaihtoehtoja, joissa kaikissa omanlaisensa miljöö, tunnelma ja ruokalista.

Risut:

 • sesonkina halutuimmat huoneet ja ravintolat täyttyvät nopeasti
 • allasosastolla ei lainkaan lastenallasta.

Naantalin kylpylä yhteenveto

Naantalin kylpylässä voi viettää nautinnollisen ja elämyksellisen kylpyläloman, jonka voi varata helposti yhdellä kertaa verkkopalvelusta. Huoneet ovat laadukkaita laidasta laitaan ja vaikka hintataso on korkeahko, saa rahalle myös vastinetta. Kylpylä kuuluu hotellihuoneen hintaan, ja lisämaksua vastaan voi valikoida omiin mieltymyksiinsä sopivat palvelut ravintoloista sekä kattavista hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluista.

Usein kysytyt kysymykset

Sisään voi kirjautua klo 15 alkaen, mutta matkatavarat voi tuoda säilytykseen jo aiemmin. Uloskirjautuminen on tehtävä klo 12 mennessä lähtöpäivänä.

Deluxe-luokan lemmikkihuoneessa on mahdollista yöpyä lemmikkien kanssa.

Parkkipaikka on maksullinen, mutta ensimmäiset 2 tuntia ovat ilmaisia. Parkkipaikan käyttäminen maksaa euron per tunti tai 10 euroa vuorokausi.

Allasosastolle ei voi tehdä varausta. Sen sijaan hoitoihin ja palveluihin suositellaan varausta etukäteen, jotta voi varmistaa vapaana olevat ajat.

Lahjakortin voi käyttää kuka tahansa, kunhan se on käyttäjällä mukana kirjautuessa.
This site uses cookies to enhance user experience.