Lomarengas-arvostelu

Lomarengas logo

Lomarengas on monelle mökkeilystä pitävälle tuttu, sillä se on Suomen suurin vuokramökkien välittäjä. Lähes 4000 kohdetta ympäri Suomen takaavat sen, että tarpeisiin vastataan lähes varmasti. Myös hintataso on järkevällä taholla eikä kohteita yleensä vuokrata halvemmalla, kuin mitä Lomarengas tarjoaa.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

97% Kokonaisarvio

Lomarengas: Plussat ja miinukset

+Laaja valikoima mökkejä jokaiseen makuun ja hintaluokkaan
+Useita sijainteja ympäri Suomen
+Kätevä varausjärjestelmä
-Kohdemökin kunto pitälti kiinni omistajasta

Lomarengas – Suomen kattavin valikoima vuokramökkejä

Lomarengas on toiminut vuokramökkien välittäjänä jo vuodesta 1967 ja tarjoaa tällä hetkellä Suomen suurimman valikoiman kohteita, yli 3800 mökkiä, huvilaa ja huoneistoa ympäri Suomen. Kaikki Lomarenkaan kohteet ovat laatutarkistettuja ja niiden tähtiluokitukset tehdään näiden tarkistusten perusteella. Lisäksi asiakkaiden palautteet ovat vapaasti nähtävissä, jolloin avoimuus säilyy.

Verkkopalvelun kautta voi tutustua kohteisiin eri kriteerien perusteella ja hoitaa koko varauksen sekä maksun samalla kertaa. Mahdollista on myös ottaa yhteyttä myyntipalveluun ja asioida asiantuntevan asiakaspalvelijan kanssa.

Lomarengas kokemuksia

Lomarengas tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita vuokrakohteita aina jättimäisistä huviloista syrjäisiin mökkeihin. Verkkopalvelu toimii mainiosti ja hakupalvelusta löytää helposti omiin kriteereihin sopivat kohteet. Varaaminen ja maksaminen käy helposti verkkosivujen kautta. Lomarenkaan kautta omistamiaan mökkejä vuokraavat ovat usein yksityishenkilöitä ja palvelu on useimmiten ensiluokkaista sekä ennen majoitusta että sen jälkeen.

Lomarenkaan sivustolla tarjottavat kohteet on kuvailtu sekä valokuvattu hyvin ja niistä saa erinomaisen kuvan ennen varauksen tekemistä. Myös palauteosiosta on paljon apua, sillä muiden asiakkaiden kokemuksista voi päätellä sopiiko kohde omiin tarpeisiin. Lomarengas tarjoaa kohteita moneen makuun, haluaa sitten viettää rauhallisen perheviikonlopun järvenrantamökillä tai riehakkaat syntymäpäiväjuhlat huvilalla.

Lomarengas tuotevalikoima

Lomarenkaan tarjoamien kohteiden verkosto kattaa koko Suomen ja tarjolla on yli 3800 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Tuotteisiin kuuluvat aina kuluttajansuoja sekä If Peruutusturvavakuutus ilman erillistä veloitusta.

Kohteiden etsiminen onnistuu yksinkertaisella hakulomakkeella, johon asetetaan maa, alue, paikka, lomakohde tai hakusana, saapumispäivä ja lähtöpäivä sekä henkilömäärä. Haun jälkeen tuloksia voi rajata hinnan, makuuhuoneiden määrän, tähtiluokituksen, pinta-alan, etäisyyden ja varustelun suhteen. Halutessaan kohteet saa myös näkyville kartalla.

Lomarengas hinnat

Lomarengas tarjoaa vuokramökkejä, huviloita ja huoneistoja kaikissa hintaryhmissä ja halvimmillaan mökin voi vuokrata alle sadalla eurolla koko viikonlopuksi. Tarjolla olevat kohteet voi listata helposti hinnan mukaan, jolloin omaan budjettiin sopivan kohteen löytäminen onnistuu sujuvasti.        

Lomarengas ale

Lomarenkaan voimassaolevista alennuksista saa parhaiten tiedon uutiskirjeessä, mutta myös verkkosivuston ”äkkilähtö-mökit”-osiosta löytyvät alennushinnoin kohteet 1-8 päivän päähän vuokrauksen alusta.

Lomarengas maksutavat

Lomarenkaan varauksen voit maksaa luotto- tai pankkikorteilla (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, American Express), verkkopankkimaksuna tai mobiilimaksuna (MobilePay, Pivo). Varatessa myyntipalvelun kautta, lähetetään varaajalle lasku sähköpostilla. Laskun voi maksaa verkkopankissa tai luottokortilla, jolloin asiakkaan tulee pyytää maksulinkki ennen eräpäivää.

Lomarengas varauksen peruuttaminen

Varauksen peruuttaminen tulee tehdä aina kirjallisena Lomarenkaalle. Jos varaus peruutetaan vähintään 28 vuorokautta ennen sen alkua muusta kuin Peruutusturvavakuutuksessa mainituista syistä, ei ennakkomaksun osuutta eikä toimitusmaksua palauteta. Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 27 vuorokautta vuokrauksen alusta, ei maksuja palauteta.

Lomarengas käyttää vakuutusyhtiö If:n tarjoamaa Peruutusturvavakuutusta. Jos vuokrattu lomakohde jää käyttämättä, koska vakuutettu tai vakuutetun lähiomainen sairastuu vakavasti, odottamattomasti ja äkillisesti, joutuu vakavaan tapaturmaan tai menehtyy. Peruutusturvan korvauksen saamiseksi tulee esittää lääkärintodistus.

Korvausta haetaan seuraavasti:

1. Ilmoitus välittömästi suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle (tiedot löytyvät laskusta tai varauksesta)

2. Kirjallinen ilmoitus Lomarenkaalle

3. Korvauksen hakeminen If:n korvauksenhakulomakkeella

4. Lähetetään vaadittavat lääkärintodistukset, lomarenkaalta saatu lasku tai vahvistus sekä kuitit vakuutusyhtiölle.

Lomarengas kanta-asiakasohjelma

Lomarenkaalla ei ole varsinaista kanta-asiakasohjelmaa, mutta uutiskirjeen tilaamalla saa vain tilaajille tarkoitettuja tarjouksia, vinkkejä, tekstiviestejä ja markkinointiviestejä. Uutiskirjeen tilaamiseksi pitää täyttää lomake verkkosivujen kautta, johon vaaditaan:

·   Etu- ja sukunimi

·   Sähköposti-osoite

·   Puhelinnumero

·   Markkinointilupa

Lomarengas asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lomarengas toimipiste sijaitsee osoitteessa Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki, mutta yhteydenotto onnistuu parhaiten joko sähköpostilla tai puhelimitse. Sähköpostiosoite on myynti (at) lomarengas.fi ja puhelinnumero 0306502502. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.30–17 ja lauantaisin klo 10–18.

Lomarengas risut ja ruusut

Ruusut:

  • Suomen kattavin valikoima kohteita kaikenkokoisille budjeteille
  • erinomainen verkkopalvelu, jonka haku toimii loistavasti
  • kohteiden yksityiskohdat selviävät esittelysivuilta selkeästi ja kohteita voi myös rajata varustelun mukaan
  • varaaminen ja maksaminen sujuvat helposti ja sujuvasti.

Risut:

  • majoituspalvelun laatu riippuu lopulta mökin omistajasta ja on hieman arpapeliä
  • melko rajattu peruutusoikeus
  • vaihtelevat käytännöt kohteiden välillä, joten asioista kannattaa ottaa huolellisesti selvää.

Lomarengas yhteenveto

Lomarengas tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia kohteita aina vaatimattomista mökeistä luksushuviloihin. On tarkoituksena sitten vetäytyä viettämään rauhallista viikonloppua mökille tai viettää juhlaviikkoa, Lomarengas tarjoaa jokaiseen budjettiin sopivan vaihtoehdon. Kohteiden etsiminen omien kriteerien perusteella on helppoa sekä vuokraaminen ja maksaminen suoraviivaista.

Usein kysytyt kysymykset

Saapumisaika tulee ilmoittaa viimeistään 2-3 päivää ennen saapumista, ellei muita ohjeita ole annettu. Mökin luovutus tehdään yleensä vuokran päättymispäivänä klo 12 mennessä, mutta tästä voidaan sopia erikseen.

Loppusiivouksen voi tilata etukäteen Lomarenkaasta tai paikan päällä, mutta loppusiivouksen lisäksi asiakkaan tulee huolehtia mökin perussiivouksesta: astioiden tiskaus ja paikoilleen asettaminen, roskien vieminen jätepisteeseen, pullojen ja tölkkien kerääminen, huonekalujen laittaminen paikoilleen sekä mukana tuotujen ruokatarvikkeiden pois vieminen. Loppusiivouksenkin voi hoitaa itse ja siihen kuuluvat toimenpiteen tulee tarkistaa mökin huoltajalta.

Sähkö- tai hybridiauton lataaminen on sallittua vain, jos siitä on erikseen mainittu. Lisäksi tulee aina olla yhteydessä mökin huoltajaan tai asiakaspalveluun mikäli autoa aikoo ladata mökillä.

Mökin huoltajan tai omistajan yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta, joten ota ongelmatapauksissa aina ensin yhteys heihin. Lomarenkaan asiakaspalvelu auttaa jos ongelmaan ei saada ratkaisua.

Juhlien järjestämisestä on yleensä mainittu mökkien kuvauksissa, mutta asiasta tulee olla tästä huolimatta yhteydessä Lomarenkaaseen, josta puolestaan ilmoitetaan asiasta mökin omistajalle.
This site uses cookies to enhance user experience.