Lindex

Lindex logo

Lindex on naisille ja lapsille suunnattu vaatekauppa, jonka muodikkaat tuotteet sopivat kaikkiin makuihin ja vuodenaikoihin. Valikoimassa ovat kaikki naisten asusteet sekä lasten ja vauvojen vaatteet. Lisäksi meikit ja voiteet täydentävät valikoiman eikä Lindexin lisäksi tarvitsekaan käydä muissa kaupoissa garderobiaan täydentämässä.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Hinnoittelu

Myymälöiden määrä

98% Kokonaisarvio
Lindex logo

Lindex: Plussat ja miinukset

+Ihania, GOTS-puuvillaisia valmistettuja lastenvaatteita
+Kohtuuhintaista käyttömuotia naisille
+Jatkuvia Lindex More -tarjouskampanjoita
-Kaikkia tuotteita ei ole aina saatavilla

Lindex – Edullista käyttömuotia naisille ja lapsille

Lindex on ruotsalainen muotiliike, joka on perustettu vuonna 1954 ja toiminut suomalaisen Stockmannin alaisuudessa vuodesta 2007 alkaen. Lindexin myymälöitä on 480 ja ketju operoi 18 eri markkina-alueella Suomesta ja Ruotsista aina Lähi-itään saakka. Lindexin tavoitteena on tarjota inspiroivaa ja edullista muotia naisille ja kaiken ikäisille lapsille.

 Lindexin verkkokauppa toimii kaikissa EU-maissa ja sen valikoimaan kuuluvat kaikki Lindexin tuotteet naistenvaatteista meikkeihin. Verkkokaupan kategorioista on helppo löytää etsimänsä ja tuotesivujen tiedot ovat kattavat, joten etenkin merkin entuudestaan tunteva asiakas tietää varmasti, mitä on ostamassa. Lisäksi verkkosivuilta löytyvät kattavat oppaat sekä vaatteiden että asusteiden valitsemiseen ja kunnossapitoon.

Kokemuksia Lindexistä

Lindexin valikoima on suunnattu naisille ja lapsille ja se kattaa kaiken tarvittavan alusasuista päällystakkeihin. Tuotevalikoima on erittäin monipuolinen ja hintataso verrattain edullinen. Tuotteita löytyy laajalla skaalalla sekä kokojen, värien että mallistojen osalta, joten Lindexiltä voi hankkia lähes kaikkiin tilanteisiin sopivat vaatteet ja asuntoon.

Vauvojen ja lasten kategoriat helpottavat elämää, kun myös jälkikasvun vaatetuksen voi hoitaa samasta paikasta. Lisäksi kauneudenhoitoon tarvittavat meikit ja voiteet tarttuvat mukaan käden käänteessä, eikä ylimääräistä shoppailukierrosta tarvita.

Verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen ja tuotteiden tilaus onnistuu näppärästi. Kotiinkuljetus on ilmainen yli 50 euron tilauksissa ja myös myymälänouto toimii moitteettomasti. Tuotteiden vaihtaminen ja palauttaminen on helppoa ohjeiden mukaan:

1. Täytä tuotteen mukana tuleva palautuslomake

2. Pakkaa tuote samaan pakkaukseen, jossa se on saapunut

3. Kiinnitä pakkaukseen tilauksen mukana tullut palautustarra

4. Vie paketti Postin toimipisteeseen.

Lindex tuotevalikoima

Lindexin laaja ja muodikas tuotevalikoima on suunnattu naisille ja lapsille ja valikoimista löytyy kaikki tarvittava vaatekaapin täytteeksi niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi saatavilla on runsaasti asusteita, kuten vöitä, hanskoja, koruja, huiveja ja päähineitä.

Naiset

Lindexin valikoima koostuu pääosin vaatteista ja valikoima on kattava. Alakategoriat ulottuvat päällystakeista alusasuihin ja laukuista koruihin. Lisäksi tuotteita voi selailla ja lajitella malliston mukaan ja trendaavat sesonkituotteet löytyvät helposti kategoriasta ”nousussa nyt”. Uutuudet, suosituimmat ja tarjoukset löytyvät myös omista tuotekategorioistaan. Pääkategoriat sisältävät vielä useita alakategorioita, joten haluttu tuote löytyy yleensä helposti.

Vauvat ja lapset

Lindexin lastenvaatetarjonta on kattava ja vaihtoehtoja löytyy kaikille asiakasryhmille aina vastasyntyneistä teineihin. Vaatteet ja asusteet ovat kautta linjan laadukkaita ja valikoima on melko kattava sekä edullinen. Merkittävä osa vaatteista on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Lasten vaatteet on jaoteltu sekä kokojen että vaatteen kategorian mukaan, jolloin vaikkapa koko malliston ostaminen saman kokoisena onnistuu näppärästi. Vauvoille tarjolla on muun muassa kylpypyyhkeitä ja vilttejä ja leikki-ikäinen löytää itselleen vaikka kerhotossut ja päiväkotirepun.

Beauty

Kauneudenhoito kuuluu oleellisena osana Lindexin tuotevalikoimaan ja tarjolla onkin kaikki tarvittava meikkaukseen ja ihonhoitoon, aina siveltimistä puhdistusliinoihin. Selkeiden tuotekategorioiden ansiosta haluttu meikkityyppi osuu silmiin helposti.                

Lindex hinnat

Lindex on verrattain edullinen muotiliike, jonka tavoitteena on tarjota inspiroivaa ja edullista muotia. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja hintaluokista löytyy jokaiselle budjetille sopivat tuotteet.

Lindex ale

Lindexin verkkokaupassa on usein erilaisia alennuksia, jotka löytyvät heti etusivulta. Kaikki alennustuotteet löytyvät myös erilliseltä alennus-sivulta, johon pääsee painamalla ylävalikosta kohtaa ”Ale” ja valitsemalla haluamansa tuotekategorian.

Lindex maksutavat

Lindex verkkokaupan maksutapoja ovat korttimaksu VISA tai MasterCardilla, verkkopankkimaksu, Klarna, lahjakortti ja MobilePay. Ostoksiin voi myös käyttää kanta-asiakasohjelma More at Lindex -bonusta, mikäli sitä on käytettävissä.

Lindex toimitusajat

Lindexin tilaukset toimitetaan joko Postin noutopisteeseen tai Budbeen kotiinkuljetuksella. Toimitusaika on 4-6 työpäivää siitä, kun tilaus on vastaanotettu. Poikkeustapauksissa, kuten erikoiskampanjoiden aikana toimitusaika voi olla myös pidempi.

Lindex noutopalvelu

Lindexin verkkokaupasta ostetut tuotteet voi noutaa myös haluamastaan myymälästä. Tällöin tilausta tehdessä tulee valita mistä myymälästä tuotteet haluaa noutaa.

Lindex tuotteen palautus

Käyttämättömät ja normaalihintaiset tuotteet voi palauttaa 60 päivän kuluessa ostosta ja alennustuotteilla vastaava aika on 14 vuorokautta. Female Engineering -tuotteita voi kokeilla 45 päivää tuotteen vastaanottamisesta ja palauttaa mikäli tuote ei vastaa odotuksia. Tilaukset voi palauttaa maksutta Lindexin myymälään tai vaihtoehtoisesti Postin kautta käyttämällä palautuslomaketta.

Lindex kanta-asiakasohjelma

More at Lindex -kanta-asiakasohjelma tarjoaa monia etuja, kuten:

·     bonuspisteitä

·     ainutlaatuisia tarjouksia

·     tuoreimpia uutisia ja mallistoja

·    kanta-asiakastapahtumia

·     ennakkolähtökampanjoita ja -alennuksia.

Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on ilmaista ja siihen vaaditaan vain sähköpostiosoite.

Lindex asiakaspalvelu

Lindex asiakaspalvelun tavoittaa verkkosivun kautta jättämällä palvelupyynnön erillisellä lomakkeella. Lomake löytyy etusivun alaosasta kohdasta ”Ota meihin yhteyttä”. Lisäksi verkkosivuilla tavoittaa asiakaspalvelun chatin kautta klo 10–16. Puhelimitse asiakaspalveluun voi soittaa numeroon 0800 130 370.

Lindex yhteystiedot

Lindexillä on myymälöitä ympäri Suomen ja lisäksi muissa Pohjois- ja EU-maissa. Lähimmän myymälän ja sen aukioloajat löytyvät helposti verkkosivujen kautta, valitsemalla etusivun alaosasta löytyvästä valikosta ”Etsi myymälä”.

Lindex risut ja ruusut

Ruusut:

  • valtava valikoima vaatteita, asusteita ja kauneudenhoitotarvikkeita
  • lasten osiosta kaikki tarvittava kaiken kokoisille ja ikäisille lapsille.
  • laadukkaat ja edulliset tuotteet
  • muodikkaat mallistot ja vaihtoehtoja jokaiseen makuun
  • runsaasti kanta-asiakastarjouksia.

Risut:

  • Ei mitään miehille suunnattua
  • kohtalaisen pitkät toimitusajat
  • kokojen valitseminen verkkokaupassa hankalaa ensikertalaiselle, vaikka opastusta löytyykin.

Lindex yhteenveto

Lindex tarjoaa kaiken naisten pukeutumiseen Pohjoismaiseen makuun. Valikoimista löytyvät kaikki vaatteet ja asusteet mitä tarvitaan, ja lisäksi vaatettaa voi myös lapset vauvasta teini-ikäiseen.

Lindex onkin oivallinen muotiliike sellaiselle, joka ei halua tai jaksa käydä useammassa erikoisliikkeessä vaan haluaa suorittaa ostoksensa samalla kertaa samassa paikassa. Lindexiltä löytyy kaikki tarvittava kohtuuhintaan. Kanta-asiakasohjelman ansiosta asiakkaille on tarjolla jatkuvia, rahanarvoisia etuja.

Usein kysytyt kysymykset

Myymälätilaus on aina ilmainen. Postin noutopisteeseen toimitettavan tilauksen hinta on neljä euroa tai ilmainen, jos tilauksen loppusumma on yli 24,99 euroa. Budbee-kotiinkuljetus on ilmainen jos tilauksen loppusumma on yli 49,99 euroa ja muutoin 5,90 euroa.

Lindexin lahjakortit ovat voimassa 3 vuotta ostopäivästä.

Maksuvaiheessa pystyy valitsemaan bonuspisteiden käyttämisen, kunhan on kirjautunut sisään verkkokaupassa. Myös myymälässä asioidessa voi käyttää bonuspisteitä ilmoittamalla siitä maksamisen yhteydessä.

Jos olet saanut alennuskoodin, sen voi käyttää kirjoittamalla sen kassalla kenttään: ”Aktivoi tarjous/kampanjakoodi”.

Jos tuote on rikki tai viallinen, tulee siitä ilmoittaa asiakaspalveluun viiden päivän kuluessa tilauksesta. Reklamaation tekeminen on helpointa suoraan myymälään. Hyväksytystä reklamaatiosta hyvitetään tuotteen hinta ja mahdolliset kuljetuskustannukset.
This site uses cookies to enhance user experience.